Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az elkövetkezendő 2 év Disney menetrendje:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Vontatott, hosszú road-movie, uncsi volt, nem tetszett.
5/10
Spider-man gyere haza
45 perc dawson és a haverok után történik is valami. Keselyű nagyon fasza karakter, jól van súlyozva, Vasember szokás szerint király. Jó szórakozás volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
7/10
Kellemes meglepetés volt. Sean Connery-t én még nem sok komédiában láttam eddig..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Teljes mértékben elégedetten jöttem ki moziból. Kb. Erre is számítottam,hogy Cezar története így végződik majd. Nem egy kapkodós film, de eddigi részek se voltak azok. Örülök,hogy elkészítették ezt az előzmény trilógiàt.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
hmmm...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az a baj a trailerrel így utólag, hogy nem sugalja azt, ami az egész film, és ami fordulatok vannak benne, nekem nagyon bejön, remélem lesz még több ilyen.
Mert manapság az a kategória van, amivel nem nagy a baj, az ELRABOLVA, megvédem a lányom kutyám kategória, ez kicsit átgondoltabb film...részemről magasabb szinten.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.07.15. 11:26:10
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
BRUTÁLISAN JÓ, iszonyat rég láttam ennyire jó filmet.
Van poén benne, könnyed, fordulatos, izgalmas.
Néztem a neten 5.8 ponton áll, ez bakfity, tőlem legalább 8-at simán.....Iszonyat élvezetes film!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.07.15. 11:19:04
Mintha a Call of Duty: Modern Warfare elevenedne meg... elég komoly háborús dráma az Iraki frontról... a katonák a Dallas Cowboys futballstadionjában, a meccs nagyszünetében Beyoncé és a Destiny’s Child mellett állnak a színpadon, és Amerika úgy ünnepli őket mint valami pojácákat... mintha a háború csak egy show lenne... a sztorit itt kapjuk meg visszaemlékezések formájában... ami jó dolog, mert így elég éles kontrasztot mutat a háború pokla és aközött hogy mit gondol róla pár elhízott popkornt zabáló jenki suttyó. 7/10
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
A trailerek megtekintése után már aggasztott, hogy itt a harmadikra elfogy a muníció és kvázi újra leforgatják a másodikat, ami így már vélhetően unalmasabb és gyengébb lesz. Úgy látszik nem sokat tévedtem. Oké miután megtörtént az ember/majom szembefordulás, nagyon sok újdonsággal már nem igazán lehet előrukkolni. Kár, mert már megvan a jegy. Na mindegy 😊
Utoljára szerkesztette: Dynamic, 2017.07.14. 11:58:44
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Ah de nagy csalódás 😞(( pedig mennyire vártam.
Az "okés" első rész és a "kurvajo" második után ez bizony a leggyengébb epizód lett.
- Egy kliséhalom, egyetlen kockája sem eredeti kicsit sem. Az összes jelenetét láttuk már más filmekben és az osszes karaktert is
- Az előző részek hibátlanul adagolták az epikus jeleneteket (első rész: csata a golden gate-en, gorilla vs helikopter ugye, második rész Koba karaktere vagy a "majom két géppuskával lóháton", de még sorolhatnám), ebbe egyetlen egy ilyen nem jutott!
- Amellett, hogy nincsenek epikus jelenetek, a film dögunalmas pedig nem kellene annak lennie, mégis az első óra után már húztam a szemöldököm, hogy "wtf ez az egész"
- Nem elég hogy unalmas de még nyálas és giccses is. Persze az előző részek sem kifinomult drámák voltak de valahogy nézhető szinten tartották a giccset. Hát itt nem sikerult, sajnos kínosan feszengtem többször is.
- És amikor azt gondolnád, hogy kellően unalmas a film és ideje valamivel jól felpörgetni, akkor képesek voltak bedobni az új "esetlen és vicces" karaktert!!!! Nem vicc, a film közepén érkezik a mi szíszrípiónk hogy kínosan humorosnak szánt jelenetekkel döngöljön még mélyebbre!
- Woody Harelson karaktere is egy klisé hegy, ő a kegyetlen geci aki ráadásul segg hülye is, gratulálok hozzá
A cgi nyilván párját ritkítja, de azért nem kicsit éreztem izzadtságszagúnak amikor a Weta animátorai a saját seggüket nyalogatva 20 centiről mutatják az egyik majom arcjátékát kb 1 percen keresztül. A karakter bámul a kamerába és ennyi, a srácok meg joggal büszkék a munkájukra mert tényleg A+ amit látunk, nade ez nem egy techdemo, lécci.
Azt hiszem a csodás CGI-n kívül nincs a filmben semmi említésre méltó, nincs egy emlékezetes jelenet vagy egy Koba-szintu karakter és a történetet is 100x láttuk.
Cézár oké de Őt már láttuk a korábbi filmekben és mindegyikben full oké volt, nyilván nem fogok már hátast dobni tőle illetve Serkis játékától.
Nagy kár érte, nem így kellett volna ezt a sorozatot lezárni.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Viszont, az a JumpStreet... Na, az - szerintem - nagyon rossz volt (én nem is nagyon értettem, hogy hol vicces).
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2017.07.14. 00:02:37
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ke-gyet-len jó... csak 23 perc, de így is oda-vissza alázza az Alien: Covenant-ot... szerintem...
Ilyen elbaszott kreatúrát se nagyon láttam még vásznon... és már arra is rájöttem miért olyan jó... mert nem akar egy kurva hosszú sztorit a-zól z-ig elmesélni, hanem kiragad egy szituációt egy válsághelyzetből, arra maximálisan ráfekszik és kurvajól megcsinálja. Respect.
9/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ez kellemes csalódás volt. Mint film, nem nagy durranás. Rengeteg ziccert kihagy.
De valahogy nagyon eltalálták a hangulatát. Kevés az ehhez hasonló élvezhető vígjáték mostanság. Bár nagyon sok múlt a 2 főszereplőn, és a SZINKRONON. Amilyen hangsúllyal nyomnak le 1-2 dolgot, már az megmosolyogtató.
Egyébként eléggé érződik, hogy a Jump Street filmek vonalán akartak próbálkozni.
Életem egyik legjobb filmes élménye volt. Ráadásul tényleg csak úgy dúskál az utalásokban. Nem is igazán horror ez, hanem valamiféle horror önparódia.
Kevés volt a minion, ami jó. Tetszett ez a '80s beütés a gonosznál, azért ügyesen lefed az illumination több korosztályt is (hiszen az eccarvús fiatal célközönség szülei a 80-as években voltak gyerekek, nosztalgia kipipálva nekik is)
A zenék jók voltak, a poénok a fiataloknak szólnak inkább. A minyonok számomra már idegesítőek voltak, kb. értelmetlen volt a szerepük, csak tengtek-lengtek mint valami fogyatékosok. NA jó, azért volt 1-2 nem öncélú jelenet is velük. Folytatás tuti lesz a vége alapján, de vajon miért? Az biztos, hogy 1-2 filmnyi kraft még van a dologban, de szerintem úgy fog járni a téma mint anno a Shrek, kifullad a picsába. De úgylátszik hogy ez tovább bírja még lendülettel.
6/10
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az alapötlet egész klassz, ügyesen próbálják áthidalni a szokásos, megunásig látott horror kliséket. De aztán a film utolsó felére már elgurult a gyógyszere a készítőknek, valahogy nekem szétesett az egész, már nem tudtam hova tenni 1-2 történést, szóval emiatt annyira nem jött be a film. Mindenképpen kellemes szórakozás volt, csak az az utolsó negyed óra ne lett volna. 7/10
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.07.12. 21:36:47
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
(2017.07.11) (97 perc, amerikai) - Comedy, Crime
Pazar szereposztás - Michael Caine, Morgan Freeman, Alan Arkin, Christoper Lloyd, John Ortiz, Matt Dillon
Több évtizede munkahelyükön dolgozó, ugyanannyi ideje barátságban élő 3 idős férfi hirtelen az anyagi csőd szélén találja magát, miután a cégük megszűnik amerikai dolgozókkal működni (helyette Vietnamba szervezi ki a munkát),
és egyúttal a nyugdíjuk is elúszik, Mikor egyikük háza is sorra kerül, betelik a pohár, és végül úgy döntenek, hogy visszaszerzik a jogos jussukat a banktól, ami megfosztotta őket mindenüktől: ehhez nem kell mást tenniük, mint kirabolni azt, és a pennyre kiszámolt nyugdíjukat "kivételezni" onnan.
A tervhez pedig szükségük lesz minden furfangjukra, erejükre, gyorsaságukra, és ismeretségükre --- igaz, ezekből meglehetősen szűkösen vannak...
//Részben jutalomjáték, részben önparódia, részben pedig szomorú bazári komédia volt az egész a színészek múltjának fényében...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
8/10
jól szórakoztam, nem olvastam el miért is divat éppen fikázni, nekem bejött!
(2015.07.13)
"There's no present like the time."
Bájos, szentimentális, érzelem dús, az első percektől humoros (!) és elgondolkodtató utazás elmúlt és hátralévő életekről, időskori és fiatalkori szerelemről, barátságról. Női tollból, férfi rendezésében.
Az elmúláshoz közeli idős karaktereink mellett --- (színészeink - bámulatos könnyedséggel hozták amit kell) --- a fiatalok jó partnerek voltak. Az indiai akcentus (tamilish?), mellé az amerikai-brit angol és szófordulatok, az indiai zene és tánc, az egyszerű-de-nagyszerű történet --- (fiatal főszereplőnk idősek számára tervez hotelláncot kiépíteni, közben még az esküvőjére is készül, közben az ő és idős barátainak sorsa fordulatosan alakul) --- együtt szórakoztató elegyet eredményezett.
Könnyed kikapcsolódásnak tudom ajánlani. Én imádtam."
Szóval (legalábbis nálam ez a helyzet) vannak filmek, amiken az első pillanattól az utolsóig kellemesen szórakozunk.
Ez most pont egy olyan film volt. Szokták mondani, ahány ember, annyi szokás. Ez igaz a film szereplőire is és ránk mint nézőkre is.
Előre szólok, aki a pörgős akciókat és izgalmas gyors kameraváltásokat kedveli, az el se kezdje ezt a filmet..
A Keleti nyugalom pontosan az a film, amire a címe alapján is számíthatunk: egy lazulós, nyugodt, humoros enyhén filozofálgatós film hét öregről, akik életük utolsó éveit egy csábító reklám miatt, Indiában a Marigold Hotel békés falai közt szeretnék leélni.
A lényeget ezzel gyakorlatilag fel is vázoltam, nincs se gyilkosság se megdöbbentő fordulat, minden már szinte előre kiszámítható, ennek ellenére valahogy mégis kellemes szórakozást nyújt.
Hétvégén felkutatom a folytatást is, amiben végre megtörténik majd az első részből hiányolt esküvő is a fiataloknak..
Aki töltött már pár hetet (vagy hónapot) idegen környezetben egy számára idegen kultúrában,
az szerintem díjazni fogja mindkét részt.
Ezt onnan sejtem előre (hisz még nem is láttam a folytatást) hogy úgy látom ugyanaz a csapat munkája mindkét film.<#eljen>#eljen>
10 év telt el az előző rész történései után, a sztori bonyolódik, megsokasodnak a halállisták... új pofákkal is találkozhatunk a halálistenek közül, de régi arcok is feltűnnek. Nem tartom sem jobbnak, sem rosszabbnak, mint az előző epizódokat, nagyjából hozta ugyanazt a színvonalat.
6/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
(2017.07.10) (87 perc, bolgár-amerikai) - Action
Biztos hasra kellett volna esni attól, amit Banderas karaktere az elején közölt a munkaerő közvetítő hölgyike katonai múltat firtató kérdéseire, de lövésem volt és nincs, hogy mennyire számít elitnek az az egység... ebből a szempontból, előélet nagyon vékony a történet.
A kis szemtanút szállító 3 autós konvoj mi a halál fütyijét keresett azon az elhagyatott útszakaszon?
A lényeg végül is az volt, hogy a lányka belerohanjon Banderas karjaiba, és azt követően a kerettörténetbe illő módon elhulljon pár mellékes szereplő.
Bandi bácsi valóban mutatott pár dolgot - de Wick bácsinak nem kell szögre akasztania a bakancsát a nagyon minimális költségvetésű bolgár-amcsi film miatt.
Elég illúzióromboló volt, másrészről viszont újra minden a helyére került: újra nem kedvelem a szörfös filmeket<#nevetes1>#nevetes1>
Viszont..
Fifty Shades Darker (A sötét ötven árnyalata) 2017 IMDb
Előre jelzem, az asszony rágta a fülemet, hogy ezt meg akarja nézni<#nyes>#nyes>
Hol is kezdjem? Ami nem tetszett, az az, hogy..
Meg a másik égbekiáltó baromság amit nem értek..
Ami tetszett, az a cicik meg a női formás popsi.
Most mi van? Én sem vagyok cukorból<#hehe>#hehe>
Amúgy a film mondanivalóját fullra be tudták volna sűríteni az első rész utolsó negyed órájába nem?
És a végén meg mi volt az a..
Na jó. Inkább nem ajánlom senkinek aki még nem látta, vagy ha mégis muszáj megnéznie, legalább egy nő társaságában tegye.
Ugye nem kell részleteznem miért is<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.07.11. 09:23:40
"IT COMES AT NIGHT ELŐZETES: ÜDVÖZÖLJÉTEK AZ ÉV LEGJOBBJÁNAK ÍGÉRKEZŐ HORRORJÁT!" olvastam az IGN-en. Szerencsére mindenféle trailer-t elkerülve tudtam beülni a moziba.
De a csalódás hatalmas volt.
És a lényeg!!! Kurvára semmi és senki nem jön este. Tényleg semmi!
A film után megnéztem az előzeteset. Remekül van vágva, igazán jól sikerült marketinges átverés
3/10
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Akkora csalódás volt, hogy bánatomra semmi értelmeset nem tudtam írni róla 😞
Megtörtént-e a holokauszt? Avagy nem? Erről szól ez a feszült kamaradráma egy bírósági tárgyalás keretében, ahol egy ismert holokauszttagadó történész beperel egy másik történészt, aki máshogy látja a dolgokat. Megtörtént események alapján.
7/10
Banderas majdnem egyedül bedarál egy egész zsoldos sereget. Nagyon jó kis akciófilm, a műfaj kedvelőinek ajánlom, azoknak akik fennakadnak az akciófilmes hülyeségeken, viszont nem, bár alapvetően itt nincs túl sok belőlük. Ha eltekintünk attól, hogy mennyire életszerű az egész szituáció egészen hihető az ami történik, az akciók meg különösen jók, némelyiket még John Wick is megirigyelné. 😊
8/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
(2017.07.08-09) (112 perc, francia-amerikai) - Comedy, Crime, Thriller
Luc Besson írta-rendezte (Tonino Benacquista "Malavita" c. könyve alapján), Martin Scorsese producelte, és a főszerepekben Robert De Niro és Michelle Pfeiffer, Tommy Lee Jones.
A gengszter család Amerikából menekül - a szemtanú védelmi program keretében - Európába, francia földre, hogy nyugodtabb életet élhessen. Persze, az FBI nem hagyja őrizetlenül a családot, és milyen jól teszi!
A család körül mindig történik valami vicces, durva dolog. A fiú akár az apja, miniben (az iskola keresztapája); a lány a szerelembe igyekszik menekülni (ráhajt az első jóképűre), az anya Istenre támaszkodna (gyónás), az apa meg memoárt kezd el írni (kicsit őszintén, kicsit mosakodva).
Csak idő kérdése, hogy valami történjen a kis városkával, a benne élőkkel és a családdal... mert a börtönben jogosan, de idilli környezetben csücsülő bossz kezébe egy fontos infó kerül...
//Akadtak valóban (amolyan franciás) mosolyogtató jelenetei az erőszakos családnak.
//Az eredeti történet címadója, a kutyus gyönyörű német juhász.
//A francia akcentustól kirázott a hideg 😊
Én egy erős 6 pontot adok rá de többet nem ér nálam.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2017.07.10. 01:49:09
Én max a fanoknak tudom ajánlani.
Agyon volt hypeolva a film, meg sejteni lehetett, hogy jó lesz, és tényleg az volt. Szórakoztató, Tom Holland az eddigi legjobb Pókember szerintem, illetve Vulture is király főgonosz volt. Kicsit ironikus, hogy pont Michael Keaton alias Birdman játszotta 😄 Féltem kicsit, hogy Tony Stark-kal próbálják eladni majd a filmet, és hogy túl lesz tolva, de erről szerencsére szó sincs. Mindenképp ajánlott 8/10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ez azért van, mert az InterCom forgalmazza. Ők forgalmazták a Logan-t is, az se kapott feliratos verziót. Úgyhogy ha a közeljövőben jön egy film amit ők forgalmaznak, az nagy eséllyel nem lesz feliratos. Ha valakire haragudni kell, azok ők.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Csak lehuppantam az asszony mellé, aki ezt kezdte el nézni...
Másfél óra múlva meg azon kapom magam, hogy már látni is akarom a folytatást.<#nezze>#nezze>
Azért ez tőlem nem semmi, főleg ha figyelembe vesszük, hogy nekem eddig egy szörfös film sem jött még be.
Ez ugyan nem igazi film, inkább csak animáció, de annak első osztályú volt<#eljen>#eljen>
Röviden: Cody rocker és szörfös is lélekben. Tetszett a dokumentalista jellegű sztori, ami Cody első komoly szörfversenyére való rögös (néha röhögős) útját mutatja be..
Hogy nyer vagy sem az legyen meglepi annak aki nem látta még.
Holnap nézem a folytatást is. Ergo: nekem bejött<#vigyor>#vigyor>
(2017.07.06-07) (108 perc, amerikai) - Action, Crime, Drama
Ezek tuti be voltak szívva, amikor a forgatókönyvhöz anyagokat gyűjtöttek a filmek és a sorozatok megnézésekor, vagy a manga olvasásakor.
Az egész olyan volt, mintha flasheltek volna pár "tényleg megtörtént" dolgot az elérhető referenciákból, és hozzá hallucináltak volna egy kis popcorn hatást a nem-GITS-eseknek.
Még mindig vészjóslóan morog a gyomrom a Kuzés dologtól.
A származás történettel alapvetően nem lenne gond... ha nem erre ment volna ki az egész film... ugyanis, egyetlen GITS alapanyagban sem törődtek vele, hiszen, az adott settingben sokad rangú volt.
Scarlettel nem volt semmi gond - whitewashing ide vagy oda. Hozta azt, amit egy Major-megszemélyesítőtől egy GITS-ismerő ember elvárhatott. Kár, hogy jó pár dolgot "elvettek" Motokotól az amcsik...
Igyekeztek az 1995-ös eredeti, a 2.0-s és a 2008-as nagy filmek, a SAC és az Arise Borderek között egyensúlyozni és azokat egyúttal egy filmbe összemosni: lásd az öblös alámerülést --- eredetiben az Őrnagy nem használ békalábat, sőt ruhát se nagyon ---, vagy a kutyás témát, és a netre menekülést (ami azért sántít, mert előtte meg az illető a techno ellen lázadt) stb.
Én szeret(t)em az eredeti, a SAC és az Arise Border-féle Motokót is.
Batou karaktere --- szkeptikus voltam a film előtt --- is jól volt megszemélyesítve. Sajnos, a többi S9-esre nem jutott annyi idő, mint az eredeti filmekben vagy más orgánumokban (Togusa, Saito, Paz, Borma, Ishikawa) és nem volt Tachikoma sem, ami amúgy nagy mínusz pont (hatalmas ziccer lehetett volna CGI és humor téren).
Mindaz, ami izgalmassá tehette volna a GITS-et (harcok és üldözések, meg nyomozások) hiányoztak a filmből. Amit kaptunk, az annyira fátyol vékony volt, hogy felfoghatatlan. Az egész olyan volt, mint egy filmsorozat legrosszabb kitöltő része - a szereplőket ismered, ahogy a köztük lévő kapcsolatokat is, a setting is tetszik, és akkor jön egy hülye háttér-származás-sztori, ami semmit sem visz előre, de legalább kitölti a játékidőt.
Direkt nem kutakodtam, így nem tudom, hogy ezt is mozis sorozattá akarják-e alakítani a jenkik, vagy sem... de ha igen, akkor nagyon remélem, hogy ennél csakis jobbat tudnak majd összelopkodni és kokózni a forgatókönyvírók a következőkben.
Nekem kisebb csalódás - akartam szeretni a cuccot, de nem sikerült nagyon.