[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Prof William #98803 Én meg azt remélem hogy lassan visszatérünk a filmes topichoz.
Szóval témánál maradva:
Happy Death Day
Újranézve még másodjára is tetszet. Hogy miért horror a besorolása azt nem nagyon értem mert pl egy átlagosabb Rex Felügyelő epizódban több vér és durvulás volt mint ebben. A legtöbb halál meg volt oldva annyival hogy magát halált már nem láttuk, csak az azt követő ébredést.
Az a talán 2 darab jumspace pedig annyira halovány és kitalálható volt, hogy nem tudom elképzelni, hogy bárki megijedt volna rajta.
De még is jó volt ugyanis nem ez volt lényeg. Hangulatban nagyon tetszett és a poénok is ültek.
A film -bár kissé eltúlozva és humorosan- de azért bemutatta hogy milyen a amerikai Soroity Girls's élete akik ebédre inkább ásványvizet isznak nehogy egy dekát is hízzanak és persze frizurának mindig tökéletesnek kell lennie, és ha csokievésen kapnak, vagy nem megfelelő ruhában vagy akkor örökre pária leszel. :)
A főszereplő színésznő nagyon jó volt és tényleg hihető volt a jellemfejlődése. Újranézve is jó film volt.