Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
kurvára...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tikal
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de olyan vicces 😊 Megpróbáltam spoiler mentesen írni erről a drámáról eddig 😄

Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.05.14. 16:12:01

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Senki nem ért semmit, csak te <#whatever>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LasDen
hagyjátok már rá...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
"Itt most te voltál aki feleslegesen húzta a másikat..."

Látom, direkt nem akarsz semmit érteni, amit leírok... például ott is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tikal
Én maradnék a 319-nél.
Itt most te voltál aki feleslegesen húzta a másikat...

IMYke2.0.0.0
Akkor olvasd el Te is a 326-ost... és mindenki más, aki beszólogatni akar...
Nem írtam, hogy nem lehet. Azt írtam, hogy könnyebb másról... (pölö dráma).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tikal
most a te részedről. nem értem miért baj, hogy megkérdezte miért ne lehetne többet írni a filmről spoiler nélkül... simán lehet, még akkor is ha csak szörny film.

LasDen
Nincsenek nézhető új filmek, így mindenki a másik ellen fordul... át kell vészelni ezeket a gondterhes időket!

IMYke2.0.0.0
Óvoda?

Persze, hidd csak azt.

adam46
A Nagy Fal

Alapvetően egy bugyuta film, körül-belül a csatahajó szintjén van. Néhol a CGI se nagyon jött be, szörnyek lehetnének kidolgozottabbak. Viszont van ami tetszett benne, például, hogy a szörnyek törődnek egymással.

10/3
IMYke2.0.0.0
Igazán nincs mit - részedről kár ugye, hogy igazából én írtam.

Szó szerint, ugyanezt a mondatot kellett volna írnom már legelsőre! Kösz! 😉

CSOCSO
csunya csajt megfutyizni, pont ugyan olyan mint egy jo kinezot ha becsukod a szemed.
De azert a vegeredmenyt megedesiti ha egy jol kinezi csajt dugtal.
Ha a velemenyedet a filmrol szar minosegben-pixelesen kene elolvasnom, en is abba hagynam az elso mondat utan.
CSOCSO
megjavitva.
fifi
"Csak hát CAM-os verziót ne értékelj, ugye."
nem nem, CAM-os filmet NE PONTOZZ. ez van fent.

csak, hogy tisztázzuk; nem azért érdektelen számomra, mert szar minőségben néztem. jó minőségben is unnám...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

LasDen
Hivatali karácsony

Inkább lépjünk tovább/10

Dynamic
Most komolyan, kritikát írni spoiler nélkül tényleg mission impossible lenne? Én alapvetően spoileres cikkekkel nem is találkozom. Ha mondjuk olyanokat írok, hogy "nem hitelesek a színészek, drámának akar látszani, de az egész súlytalan, végig pörgős, de egy idő után már nem izgalmas, elképesztően látványos és sötét hangulat" stb... (NEM láttam a filmet, ezek csak légből kapott dolgok NEM az Alienről írom) akkor ebben hol a spoiler.

Egyébként aki nagyon akar normális kritikát, meglepő, de google. Van magyar nyelvű is.
Jim Morrison
<#finom>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Zephyr Retiring
Gods of Egypt (Egyiptom istenei) 2016 IMDb

Nagyon kellemesen csalódtam benne, a rossz kritikák ellenére is.
Szórakoztató volt és látványos, ami nem egy hátrány egy filmnél.

Better Living Through Chemistry (Működik a kémia) 2014 IMDb

A heti kedvencem kétségkívül ez volt<#eljen>
Emberünk egy totál elnyomott patikus, vő és férj, akit még a saját fia is semmibe vesz. Végtelenül türelmes is, ezért beletörődik a sorsába. És imádja a munkáját. Aztán felbukkan egy új szerelem, aki más megvilágításba helyez mindent.
És innentől a szimpatikus patikus, már úgy látja a dolgokat, hogy közben lenyeli a drogokat..<#vigyor>

Muriel's Wedding (Muriel esküvője) 1994 IMDb

A film gagyin indul, látunk egy retardált szerencsétlen családot, aminek Muriel is a részese, de ne adjuk fel.
A színésznőt (Toni Collette) jelölték a Golden Globe-ra emiatt a szerep miatt.
Valamint négy másik film főszerepére is felkérték miután a Muriel esküvőjét bemutatták<#nezze>

És akkor most jöhet pár exkluzív fotó csak itt az SG-n. Gondolom akad közte pár ismerős filmcím..

A projekt egyelőre titkos, többet nem mondhatok róla (még),
de ezek az üvegfalak az egykori Skála Budapest Nagyáruház helyén lesznek hamarosan láthatóak..<#kuss>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.05.13. 18:05:30

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

IMYke2.0.0.0
Ha csak ilyenre futja, akkor inkább ne.

Látom, a releváns mondatot ragadtad meg.

Synchronous
Nem merem megnyitni a spoilert... 😛 Vártam a filmet és egy kicsit féltem is hogy elszabták, de a pontozás némiképp megnyugtató.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Bokafix2
Hja... arról nem tehetek hogy egy pejoratív értelmű kifejezést nem tudsz dekódolni.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

LasDen
"...mindegyik részt egy-egy nő rendezett. Már értem miért nem kerül ki sok filmrendező közülük."

Bokafix2
Mi a baromság?

LasDen
Igen. De a megállapítása attól még baromság...

extra sensory
Ahogy a jó filmek 99%-át is.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

LasDen
a szar filmek 99%-át férfiak rendezték...

Bokafix2
XX (2017)

Négy rövid önálló történetet tartalmazó antológiához van szerencsénk, aminek az a különlegessége, hogy mindegyik részt egy-egy nő rendezett. Már értem miért nem kerül ki sok filmrendező közülük.
Egyetlen rész volt a négy között, ami sanszos hogy jó lehetett volna, de teljes értelmetlenségbe süllyed, mert kb. semmit nem magyaráz meg a végén, csak ad egy projekciós felületet és mindenki képzelje bele amit gondol. Csakhogy bármit gondolok is bele sehogy sincs értelme. Tipikusan az az érzés, amikor végsőkig feszítik a néző idegeit, és valami elképzelhetetlenül kemény csattanóra számít, viszont ez elmarad, és helyette megkapjuk a nagy semmit...

A többi három rész meg egyenesen nevetséges. Agyatlan, mindenféle értelmet és következetességet nélkülöző dramaturgia és botrányosan szar színészi kivitelezés.

2/10

Tikal
ah oké,
a barátnőn nem lepődtem meg, az valahogy adta magát, a testcsere már durvább volt 😊

IMYke2.0.0.0
Azon kívül, hogy
néger testbe/fejbe történő agyátültetéssel élnek tovább a gazdag fehérek
az, hogy
a kiccsaj is benne van az egészben.

CalebJoe
Beszélgetés FASSBENDERREL!!! | Baby Alien Kritika

Tikal
Get Out
mi volt a "fordulat"?

Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.05.13. 00:07:48

IMYke2.0.0.0
"Hidd el, nem lehetetlen."

Nem állítottam, hogy az volna --- csak elég nehéz egy olyan filmről, aminek hasonló a történetvezetése.
Egy drámáról például mégis csak könnyebben írsz kedvcsinálót "felütésekkel" (azaz: esetünkben nem konkrétumokkal), mint egy szörnyfilm esetében.

Mondjuk véleményt alkot úgy a filmről, hogy nem árul el semmit a sztoriból.
Hidd el, nem lehetetlen.

LasDen
én itt az Aliennél hallottam róla először, de nekem az előzetesek alapján szimpatikus karakternek tűnik (mégha Ripley 2.0 akar is lenni)...

IMYke2.0.0.0
Katherine Waterston?

Hát, a Harry Potter spinoff-szörnykeresős-varázslós film előtt azt se tudtam, hogy létezik.

Nem szeretném senkinek rombolni az élményt egy kicsit sem 😞
Én is messzire kerültem a külföldi kritikákat, nehogy bármilyen infót elcsípjek a mozi előtt.

Talán annyi, hogy a teltházas vetítés után amíg sétáltam ki, félfüllel elcsíptem 1-2 beszélgetést és sok jót nem hallottam másoktól.

Sokat járok moziba és már a fülemen jött ki a trailer. A főszereplő csaj már ott is idegesített, nem tudom miért, de nekem nagyon unszimpatikus volt végig a filmben.

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

IMYke2.0.0.0
Egy része annak, amit írtál (film)esztéta szakon rendben is van.
Itt, amikor valaki ilyesmiket kezd el írni, felhúzzák rá a szemöldöküket a 'zemberek.

"vagy kontinuitás az előző részekkel. " --- hát ez többnyire spoiler lenne.

LasDen
a színészi játék, a karakterek, az atmoszféra, a fényképezés, a vágás vagy kontinuitás az előző részekkel. Ezekről lehet úgy is beszélni, hogy közben nem lövöd le a poént, hogy a csávónak a mellkasából ki fog törni egy bizbasz...

IMYke2.0.0.0
Alapvetően mit lehet spoiler-mentesen írni egy szörny vs. ember filmről?

//Szerk.: Nem provokálás. Kíváncsiság.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.05.12. 17:53:44

Miért nem írsz valamit róla spoiler-mentesen?

Alien : Covenant

70% Prometheus 30% Alien. Én szerettem volna kicsit több Alien-t, de így is jó volt. Az új lény születése brutális, és maga a lény is durva. Nem is tudtam, hogy James Franco is "szerepel" benne. Danny McBride-t fura a vígjáték sorozatai után ilyen szerepben látni, azt meg nem gondoltam volna, hogy túléli az Alien-t. A csattanó végén nem lepett meg, valahogy sejtettem.

7/10

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

IMYke2.0.0.0
<2005> - (imdb) - "The Skeleton Key" / (A titkok kulcsa) - 5/10
(2017.05.11) (104 perc, amerikai) - Horror, Mystery, Thriller

Ettől sem ájultam el - az 5 pont Kate Hudson fenekének, és sideboob-jának szól -, miközben a végkifejlet direktebb volt, mint mondjuk a csak hasonlító "Get Out" esetében.

mégvadabbdisznó
Hát ha a Get Out volt az amit még nem láttál, akkor nem vesztettél sokat.

De szép bauxit, honnan van?

IMYke2.0.0.0
12 perc... hát eddig ez túlságosan feminin...
Hát, meglátjuk...

ha tudom mi a vég-kifejlet akkor de, elég sokat levon 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

tigeroo
emiatt lett kiírva anno a piros felirat nemde? 😊

jólvanna, öreg motoros vagyok már én is a fórumon, szép emlékek ezek én mondtam szerintem már több faszságot itt az évek alatt éretlenül, na mind1. ezt valahogy megjegyeztem 😄