Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Alapvetően egy bugyuta film, körül-belül a csatahajó szintjén van. Néhol a CGI se nagyon jött be, szörnyek lehetnének kidolgozottabbak. Viszont van ami tetszett benne, például, hogy a szörnyek törődnek egymással.
10/3
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De azert a vegeredmenyt megedesiti ha egy jol kinezi csajt dugtal.
Ha a velemenyedet a filmrol szar minosegben-pixelesen kene elolvasnom, en is abba hagynam az elso mondat utan.
nem nem, CAM-os filmet NE PONTOZZ. ez van fent.
csak, hogy tisztázzuk; nem azért érdektelen számomra, mert szar minőségben néztem. jó minőségben is unnám...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Inkább lépjünk tovább/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Egyébként aki nagyon akar normális kritikát, meglepő, de google. Van magyar nyelvű is.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nagyon kellemesen csalódtam benne, a rossz kritikák ellenére is.
Szórakoztató volt és látványos, ami nem egy hátrány egy filmnél.
Better Living Through Chemistry (Működik a kémia) 2014 IMDb
A heti kedvencem kétségkívül ez volt<#eljen>#eljen>
Emberünk egy totál elnyomott patikus, vő és férj, akit még a saját fia is semmibe vesz. Végtelenül türelmes is, ezért beletörődik a sorsába. És imádja a munkáját. Aztán felbukkan egy új szerelem, aki más megvilágításba helyez mindent.
És innentől a szimpatikus patikus, már úgy látja a dolgokat, hogy közben lenyeli a drogokat..<#vigyor>#vigyor>
Muriel's Wedding (Muriel esküvője) 1994 IMDb
A film gagyin indul, látunk egy retardált szerencsétlen családot, aminek Muriel is a részese, de ne adjuk fel.
A színésznőt (Toni Collette) jelölték a Golden Globe-ra emiatt a szerep miatt.
Valamint négy másik film főszerepére is felkérték miután a Muriel esküvőjét bemutatták<#nezze>#nezze>
És akkor most jöhet pár exkluzív fotó csak itt az SG-n. Gondolom akad közte pár ismerős filmcím..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A projekt egyelőre titkos, többet nem mondhatok róla (még),
de ezek az üvegfalak az egykori Skála Budapest Nagyáruház helyén lesznek hamarosan láthatóak..<#kuss>#kuss>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.05.13. 18:05:30
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Négy rövid önálló történetet tartalmazó antológiához van szerencsénk, aminek az a különlegessége, hogy mindegyik részt egy-egy nő rendezett. Már értem miért nem kerül ki sok filmrendező közülük.
Egyetlen rész volt a négy között, ami sanszos hogy jó lehetett volna, de teljes értelmetlenségbe süllyed, mert kb. semmit nem magyaráz meg a végén, csak ad egy projekciós felületet és mindenki képzelje bele amit gondol. Csakhogy bármit gondolok is bele sehogy sincs értelme. Tipikusan az az érzés, amikor végsőkig feszítik a néző idegeit, és valami elképzelhetetlenül kemény csattanóra számít, viszont ez elmarad, és helyette megkapjuk a nagy semmit...
A többi három rész meg egyenesen nevetséges. Agyatlan, mindenféle értelmet és következetességet nélkülöző dramaturgia és botrányosan szar színészi kivitelezés.
2/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.05.13. 00:07:48
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem állítottam, hogy az volna --- csak elég nehéz egy olyan filmről, aminek hasonló a történetvezetése.
Egy drámáról például mégis csak könnyebben írsz kedvcsinálót "felütésekkel" (azaz: esetünkben nem konkrétumokkal), mint egy szörnyfilm esetében.
Hidd el, nem lehetetlen.
Hát, a Harry Potter spinoff-szörnykeresős-varázslós film előtt azt se tudtam, hogy létezik.
Én is messzire kerültem a külföldi kritikákat, nehogy bármilyen infót elcsípjek a mozi előtt.
Talán annyi, hogy a teltházas vetítés után amíg sétáltam ki, félfüllel elcsíptem 1-2 beszélgetést és sok jót nem hallottam másoktól.
Sokat járok moziba és már a fülemen jött ki a trailer. A főszereplő csaj már ott is idegesített, nem tudom miért, de nekem nagyon unszimpatikus volt végig a filmben.
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Itt, amikor valaki ilyesmiket kezd el írni, felhúzzák rá a szemöldöküket a 'zemberek.
"vagy kontinuitás az előző részekkel. " --- hát ez többnyire spoiler lenne.
//Szerk.: Nem provokálás. Kíváncsiság.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.05.12. 17:53:44
7/10
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
(2017.05.11) (104 perc, amerikai) - Horror, Mystery, Thriller
Ettől sem ájultam el - az 5 pont Kate Hudson fenekének, és sideboob-jának szól -, miközben a végkifejlet direktebb volt, mint mondjuk a csak hasonlító "Get Out" esetében.
De szép bauxit, honnan van?
Hát, meglátjuk...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
jólvanna, öreg motoros vagyok már én is a fórumon, szép emlékek ezek én mondtam szerintem már több faszságot itt az évek alatt éretlenül, na mind1. ezt valahogy megjegyeztem 😄
De szép bauxit, honnan van?
Én állat meg rá is keresek, hogy melyik ez a film, mert nem ugrott be... pedig ma akartam nézni a Get Out-ot. Na akkor várok vele, amíg elfelejtem 😊
Utoljára szerkesztette: LaposElem, 2017.05.11. 15:20:58
:)
viszont igy már tudom milyen típusu "csavarra" számíthatok majd benne
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Akinek permanens bohóchiánya van és nem bírja ki szeptemberig, amíg Stephen King klasszikusának remake-je megérkezik, annak a Bedeviled talán segíthet csillapítani az elvonási tüneteit. Persze nincs benne semmi kiemelkedő mert maximum egy mekis gyorskaja tápértékével ér fel, de legalább tisztességesen reflektál az IT-re... még egy piros lufi is megjelenik a kamera előtt, és már szinte várnánk hogy az a förtelmes bohócpofa hirtelen beterítve a képernyőt, valami elmés egysoros kíséretében megemelje a pulzusszámunkat.
A sztori is hasonló és a koncepció is... az enemy a tinik félelmeivel táplálkozik és azzá tud válni amitől rettegnek... viszont a kor trendjeinek megfelelően itt a gonosz bohóc internetes változatához van szerencsénk, ahol egy alkalmazás letöltése keretében lehet jegyet váltani a freakshow-ra, amit rendez a fiataloknak.
Mindenkinek megelevenednek tehát a félelmei, így a tinédzsereket lassan az őrületbe kergeti a bohóc, és ami durva, hogy nem lehet sem letörölni a telefonról, és a telefont sem lehet megsemmisíteni, mert a láthatatlan mágus molekuláris szinten képes regenerálni a kis készülékeket, így gyakorlatilag lehetetlen tőle megszabadulni... ja, és elhagyni sem lehet őket.
Az egyetlen lehetőség hogy írjanak egy programvírust ami kinyírja az applikációt, viszont az nem lesz egyszerű... szóval mint a legtöbb esetben itt is a prevenció lett volna a legjobb megoldás, de hát ki lát a jövőbe, és ki tudná előre hogy egy bosszúszomjas entitás rejtőzik a pixelek mögött...
Aki bohócfóbiás mint én, annak lesz mitől az ágy alá bújni, de persze végig is lehet röhögni az egészet... hozzáálláson, és bizonyos lelki defektusok meglétén múlik az egész.
6/10
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.