[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Prof William #98157 Bérgyilkos Hitvallás avagy Assasin Creed
Talán az egyik legrosszabb játékadaptáció.
A fejesek bezzeg ötölnek-hatolnak utána hogy "nehéz jó játékadaptációt csinálni +mindenki igényeit kielégíteni" de basszus nem is igen erőltették meg magukat!
Az AC játékokban mindig is jelent utáltam a legjobban. És úgy tűnik nem csak én voltam így ezzel mert játékokban mára már minimális lett a jövő szál. A könyvek meg simán történelmi regények 0 jelennel.
Sőt sztem már eleve csak teljesen a múltban játszódó játékokat kellett volna csinálni és hagyni ezt az egész jövő-animus szálat a fenébe.
Nálam kb minden AC játéknál legalább 2 mínusz pontot az jelentett, hogy az egész tulajdonképpen meg sem történik...
És valaki úgy gondolta hogy milyen tuti ötlet lenne már a filmben megfordítani ezt az arányt és hogy a film 80%-a a jelenben játszódjon? Hát Bravo!
Mert mitől jó az AC?
- A múlt.
- Szép helyszínek.
- Szép parkour mozdultok.
- Jó harc.
- Érdekes -múltbeli- történet.
És amit kapunk.
- A jelen és abból is valami letisztult-jellegtelen belső terekkel rendelkező épület.
- Szép helyszínek csak múltban vannak, de ott is alig látni valamit attól mindent belengő rohadt füsttől.
- Parkouroznak de keveset + mindig jön a váltás a jelenre szóval szinte egy jelenetet sem lehet normálisan végignézni.
- Harc dettó.
- A történet rémes.
Nem csoda ha bukta.
Valamint mindkét kezét eltörném annak aki azt a kibaszott kamerarángatást kitalálta.
Ilyennek max ilyen alacsony költségvetésű filmekben kellene benne lennie, ahol nincs pénz a látványra. Nehogy már egy 150 milliós blokckbusterben is ezzel az olcsójános megoldással éljenek...
Ja és 150 millió? Mire? Nem igazán látszik rajta. Kb 60%-ban egy alacsonyabb költségvetésű tv filmnek/sorozatnak is elmehetne a látványvilág. 2016-17-ben ahol már sorozatokban is sokszor filmes látványvilág van és a TV sképernyőjén sárkányok égetnek porrá hadseregeket ezt komolyan gondolták?
Egy szó mint száz rossz film,. Akkor is ha nem AC feldolgozás lenne.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2017.11.23. 12:09:38