106887

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
-
Ok, köszi. -
Nem igazán van piaca neki, így elvétve akadnak csak. Más nyelvvel lehet még próbálkozni (francia, spanyol stb.) hátha ott akad majd. Mondanám még a magyart is, de elég változó, hogy mi kerül szinkronizálásra és mi nem... -
Ezek nem szoktak megjelenni angol szinkronnal? Trailer tetszik de valamiért engem nagyon zavar benne a Japán nyelv. Tudom, ez sokak számára pont alap/kötelező, nekem valamiért zavaró. -
homeless #98199 A Viszkis
A megvalósítás, az operatőri munka, a zene zseniálisak, néha tényleg elfelejti az ember, hogy magyar filmet néz. A mellékszereplők is rendben vannak, viszont a főszereplővel nem vagyok kibékülve. Nekem az eddigi interjúkból az jött le, hogy Ambrus Attila egy "nagydumás", karizmatikus, intelligens ember, Szalay Bence viszont egy butácska, nagydarab, középszerű sportoló képét kelti.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végét úgy éreztem, hogy egy kicsit összecsapták, mintha elfogyott volna a pénz. 15-20 percbe még simán belefért volna a szökése utáni 4 hónap, amikor még 3 bankot kirabolt és a végleges elfogását is bele tehették volna.
7/10
-
Yakushiji Tenzen. -
Hogy hívták a Shinobi-ba azt a csávót amelyik nem tudott meghalni? Na, Manji valami ahhoz hasonló. -
Prof William #98196 Valamint van pár tényleg sírva-röhögős poén is benne. :) -
Blade of the Immortal (2017)
Ízig-vérig anime, élő szereplőkkel... A Shinobinak és a Ruróni Kensinnek valami mesteri keveréke. Valahol a feudális Japánban járunk, ahol egy hatalmas szemű kislány egy titokzatos harcoshoz fordul segítségért, hogy kiszabadíthassa szüleit egy szamuráj hadúr fogságából. Hullahegyek, hektóliternyi vér, baró speciális effektek, és olyan éles kardok, hogy egy tölgyfát ketté lehet velük csapni. Ázsia/anime rajongóknak kötelező.
8/10 -
Tirion #98194 pontosan ez történt -
Sequoyah #98193 Gondolom a szokasos problemaval allunk szembe, hogy kicseresznyeztek mindent az elso reszbol ami tetszett az embereknek, felnagyitottak a duplajara, a tobbit pedig elhagytak, mint sallang.
Elsore nem hangzik hulyesegnek, de a vege mindig az, hogy egy mas stilusu filmet kapunk, ami nem olyan mint az eredeti.
Mondom ezt ugy, hogy meg nem lattam a filmet, inkabb csak mint altalanos jelenseget ismerem a fentit. Igyekszem megnezni, hogy tenyleg ez-e a baj. -
suba53 #98192 Loving Vincent.
Látta valaki moziban? Milyen képaránnyal vetítették?
A netről letölthető változatban gyakorlatilag levágták a képek felét, alul felül egy-egy széles sávot kivágva a filmből, így alkotva meg a szélesvásznú képarányt. Röhej.
Vajon így csonkítva adták ki DVD-n, BD-n is?
-
Nekem full meglepo a velemenyetek a Kinsgmanrol.
kb pont ugyan az a szint mint az elso! -
Hopsz, akkor ezt összekevertem, sorry.
-
Igen, ezeket én is vágom. Nem a klisékkel meg a James Bond-os kikacsintásokkal van bajom, hanem azzal, hogy az első rész egy jópofa kis akciófilm volt. Tény, hogy annak is a végét (szerintem ) túltolták a szivárványos robbanásokkal, de ettől függetlenül jó volt. Erre most megcsinálták az aranykört, ami tökre nem olyan Kingsman, mint az első volt, hanem átmentek Austin Powersbe. Annak viszont gyenge :-D -
Gáti nem volt benne. A nyomozó tényleg Schneider Zoltán -
Gáti Oszkár benne van a filmben?
Nem Schneider Zoltán a nyomozó? -
Tirion #98186 nem értek egyet,mert az első rész kimondottan fasza volt és a séma ott is ugyanez volt.....ezt elbaszták,de nagyon! nem kell szépíteni -
Tirion #98185 katasztrofálisan szar lett a 2. rész! :(((((((( pedig nagyon vártam -
A Viszkis
Kifejezetten élvezetes kis film volt, a megvalósítás csillagos ötös, kb hollywood-i szint, nem spóroltak a költségvetéssel. Persze azért meg-megvillan benne a magyar valóság, de ez kifejezetten jól áll a filmnek. A színészek is rendben voltak, Gáti Oszkár nyomozó alakítása kifejezetten királyság volt. :D És ami még fontosabb, hogy tele volt a moziterem! Elég durva, egy ülőhely nem sok, annyi sem maradt, mire elkezdődött a film. Egyébként mindenkinek ajánlom, jó film volt 8/10 -
Prof William #98183 Ez alapból ilyen. Már maga a titkos bázis helyszíne is akkora hatalmas James Bond klisé, hogy a fal adja a másikat.
A fő gonosz fémkezű segítője és aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!is bőven ebbe a kategóriába tartoznak.robotkutyák -
figyu már, ez direkt ilyen! -
Amit a spoilerben írtál szintén eléggé nagy James Bond és zsáner paródia.:D -
Kingsman: The Golden Circle
Ragaszkodtak a jól bevált hollywoodi recepthez, és szokás szerint a folytatást jól elqrták.
Az első rész sem a drámai alakításokról, és mélyenszántó gondolatokat felvető történetvezetésről volt híres, de jópofa keveréke volt a humornak és cool-akciónak (a templomos jelenet mai napig nagy kedvenc), plusz valahogy mintha fricskát mutatott volna a James Bond stílusú kémfilmeknek.
És akkor megcsinálták a folytatást...
Volt egy kissé "gyagyás"- vicces főgonoszunk? Legyen helyette egy Dr.Genya-i magasságokban gondolkodó hamburgersütőnk. Ami még nem is lenne baj (mert S.L.Jackson terve sem volt sokkal komolyabb), de vele együtt kb. minden figura egy retardált lett. A pillangókért plusz egy mínusz pont :-)
A kütyükkel is átestek a túloldalra, amit már az autós jelenetben megtapasztalunk. Aztán persze fokozzák. Most komolyan,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!WTF? Itt már tényleg vártam, hogy mikor jönnek cápák a fejükre csatolt lézerekkel.robotkutyák
Volt egy pár jól megkoreografált mozdulatsor ami az elsőben is ütős volt, de itt nekem (pont a körítés miatt) már nem szólt nagyot.
És ráadásul 2 óra huszonperc...
4/10
Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2017.11.26. 17:49:24 -
Csak az poénos, hogy a játékban ilyen sötétbarnás színű a majom, a filmben meg megcsinálják albínónak... gondolom azért, hogy néhány hülye ne higgye hogy a King Kongra ült be. -
Köszi. Akkor még csak álmodoztam a játékokról :) -
Á,igen, gondolom az első részt dolgozták fel, abban tényleg csak ez a 3 cukiság van. A teljes szériában van vagy 30
Utoljára szerkesztette: Seth, 2017.11.25. 20:51:43 -
MrAndree #98176 Rampage -
Játék? -
Választhattak volna a többi nem is tudom hány érdekesebb szörnyike közül a játékból, naná, hogy a sablon óriásmajmot választották -
W.T.F.
-
The Magic of Belle Isle (Monte Wildhorn csodálatos nyara) 2012 IMDb
Freeman most is hozta a formáját: jót alakított. Azért is kedvelem, mert legtöbbször nem egy átlagos pasast alakít, hanem valamiben különleges ipsét. Most egy különösen otromba, de legalább olyan jó egykori írót formált, aki a piába menekült felesége halála után. Aztán egy nap betoppan az életébe egy fantáziadús kislány, aki kizökkenti önsajnálatából...
Tetszett..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..az a jelenet, amikor álmodott a szomszéd nővel, aki keringőzni hívta. Ő meg lazán felkelt a székből és táncoltak, majd csókolóztak. Egy pillanatra összezavarodtam, hogy akkor most mi is van? Aztán persze felébredt..
10/5.
A Little Bit of Heaven (Egy kis Mennyország) 2011 IMDb
A halál ebben a történetben is felüti a fejét..illetve Whoopi Goldberg formájában megmutatja arcát. Vagy hát nem is a halált, inkább Istent, vagy a sorsot szimbolizálja talán. Mindegy. 3 kívánsága még utoljára lehet hősnőnknek (mint a mesékben) aztán nincs mese, menni kell. Vagy jönni, vagy távozni, kinek hogy tetszik. De mindenki meghal egyszer aki megszületett, ez nem vitás.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A 3 kívánság így ebben a formában egy ökörség volt, mert a másodikkal lazán megoldhatta volna az elsőt is, a harmadik pedig kizárólag önmagán múlik. Felesleges hozzá bármilyen segítség. Bár lehet, hogy van akinek kell segítség, de szerintem ő most pont nem az a személyiség volt itt.
Ez is, és az előző alkotás is egynek jó, de nem lesz többször nézős részemről..
10/5.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.11.25. 18:34:53 -
Ráadásul, ez is valós eseményeken alapul, mint a "Gold" (Matthew McConaughey), "The Infiltrator" (Bryan "Heisenberg" Cranston), a "Lawless" (Shia LaBeouf), "Black Mass" (Johnny Depp), valamint a "Loving" (Ruth Negga), "We Are Marshall" (Matthew McConaughey), "Aftermath" (Arnold Schwarzenegger) --- igaz, ez utóbbiak rasszizmus, sport ill. tragédia témában. -
American Made
Bírom az ilyen "átlag Józsiból milliomos lesz" filmeket. Némelyik szereplő akcentusa nagyon kész volt :-) Ez a Tom Cruise csávó meg nem öregszik.
Tetszett, jó film.
7/10 -
A 3DBD verziótól én is tartok egy kicsit, pedig amúgy nekem nagyon bejönnek a "normális" 3D filmek.. -
Ehhez már kisebb házi moziterem sem árt 
Arra leszek kíváncsi, hogy forgatnak e majd valaha is 8K-s kamerákkal bármilyen filmet is..
Ezek a felkonvertálgatások valahogy nem az igaziak ma még..pláne nem nagy képméretnél. -
Nincs is ezzel semmi gond. Különbözőek vagyunk, egyéni zenei ízlésvilággal.
És ha már magyar zenés filmeknél tartunk, vannak nagy magyar vidám témájú filmek is.
Ma reggel ezt néztem:
Egy bolond százat csinál (1942) IMDb
Miközben néztem, felidéződtek bennem események a filmből, hiszen úgy 25-30 éve már láttam
Ennek ellenére, még mindig nagyon tetszett. Ráadásul ezt itt még nem is pontoztam
10/8. -
Nekem is a csajjal együtt kellene...
-
Ha vastag lennék meg is venném. Főleg ha a csaj is jár hozzá. -
Én ezen nézném meg...