[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A viszkis
Azt hiszem a 2005-ös Sorstalanság volt az utolsó magyar film, amin moziban voltam. Előtte 2001-ben meg a Sacra Coronán. Mindkettő persze iskolai program volt. Azóta nem nagyon akadt olyan, amire elmentem volna, ez meg adta magát.
Én elég fiatal voltam munkássága idején, így leginkább csak az utolsó évekre emlékszem csak valamennyire.
Adta magát, hogy ezt a filmet Antal Nimród rendezze meg. És nem sokan lettek volna képesek jobbat letenni nála. Nem mondom, hogy tökéletes film, de szórakoztató. Helyenként feszesebbre lehetett volna venni a sztorit és akkor másra is marad idő, de nem panaszkodom. Yonderboira megint nincsenek szavak, fantasztikus zenét tolt a film alá, ami még inkább feljebb emeli az egészet. Nimród kihozott magából mindent ennél a filmnél azt hiszem. Szalay Bence és Schneider Zoltán is megtették a magukét, hogy ez egy emlékezetes film legyen.
Biztató jelenség, hogy egyre több jó minőségű közönségfilm készül. És úgy tűnik, hogy az emberek is egyre inkább kezdenek visszafordulni feléjük. Csak maradjon is így.
7/10