[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Geostorm
Nem is tudom mióta várok egy jó kis katasztrófafilmet, ami végre mellőzi a csontra rágott kliséket. Amiben nem a nagy "Murica" menti meg az egész világot. Amiben nem jelenik meg valamilyen formában, és nem válik kulcsfigurává a "goddamn"SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amiben nincs meg a kötelező fiú-kutya páros, karöltve a szeretetreméltó anyókával, aki csoszogva menekül a közeledő életveszély elől.elnöke az egyBesült államoknakSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És még sorolhatnám...Szerencsére csak pillanatokig vannak képen, de akkor is :-)
És igen, itt van a legújabb...
...ami szintén csak ezekből áll.
A történet nulla. A tudományos háttér dupla nulla.(nem is tudom mire számítottam) A látvány+CGI az elején még jónak mondható, aztán átmegy gagyiba. A főhös tesója nem tudja kinyitni a száját és úgy beszél. Az első 20perc után már a falat vakartam tőle, qrva idegesítő volt hallgatni.
4/10
Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2017.11.21. 20:30:17