[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
1080-as kópia.. "..hát te is fiam Brutus?.." 
Mielőtt még végképp elfelejted a sok kópia láttán, hogyan is néz ki egy eredeti lemez, gyorsan mutatok még egyet
..és ha már amúgy is a kezembe került...
Thor (2011) IMDb
Annyit ragnarkodtatok már itt, hogy gondoltam akkor csak meg nézem már az első részt is végre VALHALLÁRA
Totál azt hittem az eddig látott filmbéli feltűnései alapján, hogy eredetileg is Thor tesókája volt a rossz, Thor meg a jó karakter. Erre tessék, képen töröl a pöröly, vagyis az igazság: Thor egy kiszámíthatatlan háborúittas és bosszúszomjas, míg a kistesó egy végtelenül jámbor, szeretni való, elesett kis aranyfalat...
...volt eredetileg. Aztán persze minden a helyére rázódott. Volt idecsap meg odavág, ahogy kell. De egy Marvel filmtől mis mást is várhatnánk? A rendező személyén viszont meglepődtem. Nem ez a világ megszokott tőle.
Összességében egy erős 8/10-et kalapált ez ki nálam
Újranézve még..
The Big Year (Vad évad) 2011 IMDb és az A Good Year (Bor, mámor, Provence) 2006 IMDb
Nagy meglepi nem volt, hiszen már láttam őket is korábban, de jól szórakoztam mindkettőn ismét.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.11.08. 13:40:27