[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"felhúzzam a szemöldököm, hiszen én adtam rá kilenc pontot, és közvetve nekem üzente. "
A te 9/10edet furcsaltam de csak kerdojeleket raktam. Ha azt irtam volna, hogy csak egy hulye adna 9et az atomic blondera akkor megertenem, hogy minek rinyalsz. Jelenleg komolyan nem ertem minek balhezol meg dramazol.Move on.
"Tudtommal (de segíts, javíts!) nem azért járunk ide, hogy egymás film-véleményezését véleményezzük, firtassuk és kérdőjelezzük..."
Most komolyan? Dehogynem beszeljuk meg egymast velelenyeit. Persze nem anyazzuk le egymast meg nem szemelyeskedunk de igenis neha vannak vitak!!
"A nyílt vagy burkolt személyeskedést, és a vélemények(élmények)/pontok-véleményezése vágja ki nálam a biztosítékot."
Nem volt se nyilt sem burkolt. Tul reagaltad FULL feleslegesen. Bebeszelted magadnak, hogy en biztos szart beszelek rolad a keyboard mogott mikozben a "kuldes" gomb megnyomasa utan tok nem erdekelt, hogy ki mit gondol a filmrol.
Feleslegesen tovabb beszelgetni. Ez a tema lezarva.