Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát nem azért mondom szerintem a gyerekek egészséges fejlődéséhez szükséges hogy megtapasztalja hogy a világ nem csak rószaszín bébipónik fogócskájából áll.
hagy lásson a gyerek erőszakot, attól csak keményebb lesz, ez az én véleményem!!
Jim Morrison
Rogue One (Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történet)
Lapos. Persze szép meg minden, de ez az egyszer elég volt kategóriát ki is meríti. Az ébredő Erő még elment nosztalgiával és Harrison Forddal, de ez teljesen 0 :( csalódott vagyok, mondjuk nem gondoltam, hogy megmerik lépni (hatalmast dolog) a végén, hogy
ha nem láttad tényleg ne nézd meg, spoilervégül még a csaj is meghal
Mondanám hogy már ezt tök felesleges volt leforgatni, de a sok fan és bevétel miatt hiába (meg ugye ha nem tetszik ne nézzem...).

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Shep
Nem azért de az Aliens sehol nincs ehhez, szerintem. Na mindegy, én azért nem hiszem, hogy azok a gyerekek nyugodtan hajtják majd ma este nyugovóra a fejüket.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

LasDen
Korhatár besorolást max akkor lát az ember, mikor előzetes meg a film előtt kiírják. És akkor sem érdekli igazán. Ha meg már kezdődik a film, ő ugyan nem fog ki menni. Kifizette a sok pénzt, nehogy már...
Amúgy szerintem én 10 éves korom körül láttam Aliens és hasonló trancsírozós filmeket. Persze minden gyerek más... :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Shep
Logan

Hát csak úgy huss elszaladt az a 130 perc, pár apróságtól eltekintve rendben volt minden, végre Rozsomák olyan filmet kapott amilyet megérdemel. Azt mondjuk nem nagyon értem ,hogy azok a szülők akik a 10 éves forma gyerekeiket erre a filmre hozták mégis mit gondoltak. Néhol annyira durva jelenetek voltak amiket már én is majdnem soknak találtam. Na persze lehet, hogy egy tíz éves gyerek egészséges lelki fejlődéséhez elengedhetetlen egy félig szétlőtt fej, levágott végtagok és fröcsögő vér látványa.

9/10
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.03.18. 21:37:52

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

LasDen
nem

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

sziasztok
holnap meg szeretném nézni az egészség ellenszerét, csak a belezős véres horrorokat nem bírom. Meg a hirtelen ilyenszetősöket se.
Ez ilyen?
A fűrész nekem pl.: már sok
kösz a választ!
Dynamic
Szerintem nem sok értelme van megnézni. Régen láttam, de emlékeim szerint meg sem közelíti a 82-es változatot. Sok benne a közös (Antarktisz, lezuhant ufó), de pont azok a dolgok:) hiányoznak belőle, amiért a 82-es mestermű lett: maga a lény és a paranoid hangulat. Hangulatban a kornak megfelelően nyilván semennyire nem félelmetes, nem alalkulnak át az emberek, egy darab lény van benne, ami meg valami növényi eredetű(!) Frankenstein kinézetű humanoid.
Valahogy a horrorokhoz hálás dolog hozzá nyúlni feldolgozás szintjén mai szemmel,hiszen az undi-faktor mesteri szintre fejlődött az 50es évekhez képest..a történeten meg nem nagyon kell variálni..lásd még Légy..Massza...
Én a jobb hátsó lámpát néztem. Ki van égve 2 fénycső az eredetin, de a cgisen már nincs. :D

darkSectorxxx
:P

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Nagyon régen láttam. Akkor tetszett de azért mai szemmel olyan sokra ne számíts egy lassan 70 éves filmtől. :)

Why so serious?

Jim Morrison
basszus, ha tudom hogy cgi akkor kettő ponttal kevesebbet adok rá
/s
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2017.03.17. 21:05:12

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Bokafix2
A CGI nélküli nyers képen az "Urine" feliratú doboz bal oldalt a harmadik polcon el lett fordítva, vagy ki lett cserélve... mert az alsó képen már nem látszik a felirat.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

darkSectorxxx
Köszönöm. :D
Nem is hallottam erről.
Érdemes megnézni? :)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Why so serious?

darkSectorxxx
az 1982-es előtt is volt The Thing?

mert nekem a 82-es meg a most néhány éve készült "előzmény-remake" nagyon tetszett.

Szerintem a The Thing remake (az 1982-es természetesen) is jobb mint az eredeti. Illetve a Ben Hur is egy remake volt (nem a tavalyi hanem a Charlton Hestonos változat is). Szóval akad rá példa, csak ritka.

Why so serious?

Mindig rosszabbak?
Wayne féle Félszemű vs Coen testvérek féle Félszemű? Nemár, hogy az utóbbi rosszabb. Wayne semmi extrát nem nyújt , hiába legendás , míg pl ugyanabban a szerepben Jeff Bridges sokkal jobb.
LasDen
Folytassuk valami mással...

Blasta
"és? Az eredeti ettől nem lesz rosszabb film..."
Igen, de ilyenkor kvázi azonnal boritékolva van egy újabb szar film, amibol azért dunát lehet manapság rekeszteni, akkor meg minek? Tényleg azt gondolják, hogy jobbat csinálnak bármelyik eredeti klasszikusból? Van élo ember aki ezt komolyan elhiszi? (Tudom, csak megfelelo mennyiségu kokain kérdése)

"Hát igen, ma már nincsenek olyan eredeti filmek, mint a Hell or High Water, Straight Outta Compton vagy a The Room..."
Igen, akad pár még mindig. Hangsúly a "pár"-on...

Nyilván nem lesz rosszabb az eredeti egy szar remake-tol. Csak felesleges és valahol rombolja a mítoszt, vagy szarik oda a sarokba. Légypiszkok ezek amikre semmi szukség :///
Amúgy értelek Téged is, no para, ezek csak filmek amiket nem kell megnézni és kész. Vágom, de valahol bosszantó ;)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

IMYke2.0.0.0
Leginkább a reménykedés tartott a monitor előtt, hogy hátha lesz ez jobb is a kiinduló helyzet (és a trailer) sugallta fertőnél.
Nem nyertem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Végig bírtad nézni? Én 30 perc után hagytam ott.

IMYke2.0.0.0
Igen, közben már szerkesztettem :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
Hivatali karácsony a magyar címe.

IMYke2.0.0.0
<2016> - (imdb) - "Office Christmas Party" / (Hivatali karácsony) - 3/10
(2017.03.16) (106 perc, amerikai) - Comedy

Hú de nagyon felejthető alkotás, te jó isten... sajnos, a vulgáris poénocskák, ki-kiszólásocskák, a cici-kuki villantások, a fingós szituk nem sokat segítettek rajta; ahogy a bújtatott reklámok, és a meghívott nagymenők sem.
A legérdekesebb karakter pedig nem a főszereplőnk volt, hanem a HR-es Mary (Kate McKinnon)...
A zenék förtelmesek voltak.
A Fast & Furious-os témát "ugratták", de valódi ugratást nem merték bevállalni <élek a gyanúperrel, hogy költségvetési okokból>.
Jennifer Aniston nélkül is működött volna ez a semmi - így viszont csak "most már mindent be kell vállaljon" ugrik be az embernek.

//Mégis csak van magyar cím...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.03.17. 13:11:06

LasDen
Azért mert a reboot-ok és remake-ek kb. kivétel nélkul mindig rosszabbak az eredetinél.
és? Az eredeti ettől nem lesz rosszabb film...

És azért is mert ezután valamivel nehezebb lesz beszélgetni az adott filmrol
"Láttad a mátrixot?"
"Attol fugg, melyiket?"

"A másodikat, a Mátrix Újratöltve."
"Nem"

Illetve, mivel ez a trend, nem is akar senki eredetit létrehozni.
Hát igen, ma már nincsenek olyan eredeti filmek, mint a Hell or High Water, Straight Outta Compton vagy a The Room...

Értem én az érveket, csak nem értem. Lehet én vagyok túl egyszerű lélek ahhoz, hogy túl tudok lépni ezen a remake dolgon vagy túl hülye ahhoz, hogy nem tudok felháborodni rajta...

Blasta
Azért mert a reboot-ok és remake-ek kb. kivétel nélkul mindig rosszabbak az eredetinél.
Azért mert csakis nagy sikeru filmeket van értelme és szoktak rebootolni, viszont azoknak -nem véletlenul- általában tetemes rajongótábora van, akik így meggyalázva érzik rajongásuk tárgyát.
És azért is mert ezután valamivel nehezebb lesz beszélgetni az adott filmrol
"Láttad a mátrixot?"
"Attol fugg, melyiket?"
"A masodikat"
"Az elso trilogiából az masodikat?"
"Nem, a második trilogiabol a másodikat"
<#confused>
Amúgy nem folytatásról van szó, hanem reboot-rol. Ha alternatív sztorit csinálnak a mátrix világában ami nem bántja az eredeti sztorit és szereploket, az más, általában azzal nincs sok baj.
Utoljára szerkesztette: Blasta, 2017.03.17. 10:41:04

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Szerintem,
Azért, mert így nem marad kapacitás másra, ami esetleg értelmes is volna. Illetve, mivel ez a trend, nem is akar senki eredetit létrehozni.
Azaz, évek óta nem jön más az álomgyárból, csak ugyanazok a filmek - erről az Idétlen időkig jut eszembe... :-D
Azért az hihetetlen, hogy annyi remek könyv/történet közül ne tudnának választani.

BaliBoy
Logan

Borzalmasan vontatott volt. Alapvetően szeretem a "darkos" hangulatú filmeket, amikor nincs klasszik happy end, de ez nem volt jó. Nem is tudom mikor néztem utoljára olyan filmet aminek már vártam, hogy vége legyen és az órát nézegettem. Ez ilyen volt. Szerintem nagyon túl tolták ezt a szenvedést. Ráadásul kb. a felétől kiszámítható volt a vége is. Számomra csalódás volt a film. (illetve a baráti társaságban nagyjából egyezett a véleményünk)

6/10 De csak azért mert be mertek vállalni egy 16 karikás, "darkos" mutáns filmet. Egyébként ötöt adnék. (négynél már azt fontolgatnám, hogy kimegyek a teremből - ilyen még szerencsére sosem volt)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Zephyr Retiring
A Little Chaos (A virág románca) 2014 IMDb

Kosztümös film kategória.

A király pompás, vagy inkább fenséges kertről (báltermi jellegű udvarrészről) álmodik. És mert király, fogja a legjobb kertész-építészét és parancsba adja az álma megvalósítását.
Alan Rickman mint XIV. Lajos: nyerő választás. Sokat nem is kellett színészkednie. Az ipse alapból pökhendi fizimiskájú.
A főkertészt Matthias Schoenaerts alakítja. Én nem sok filmben láttam eddig ezen kívül. Egyre sem emlékszem konkrétan.
A női segédjét viszont akit Kate Winslet alakít, már többen. Kedvelem is. Illett hozzá ez a szerep is.

A kert persze (némi hátráltatás ellenére is) végül elkészül és mindenki boldog. Hogy ki kivel jön (illetve nem jön) össze, azt nem árulom el.
Akit érdekel, az nézze csak meg. (Van benne dráma, romantika és humor is valamennyi.) Egynek elmegy.
Nálam elsőre egy erős 10/8-at ér.

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
(500) Days of Summer (500 nap nyár) 2009 IMDb

A srác szerelmes lesz, tervezgetni kezd. A csaj meg csak jól akarja érezni magát.
Sajnos ő nem lesz szerelmes. Ezt a srác meg nem is sejti..

Az, hogy össze-vissza ugrálunk az időben (kronológiailag) nekem marhára zavaró volt. Néha egészen vicces is volt, máskor meg túl komoly.
Érdekes ez a komédia is meg dráma is egyben. Kicsit olyan, mint amikor valakinek nagy-hirtelen hangulatingadozásai vannak.
Nem is tudom...de ha pontoznom kellene nálam ez csak egy közepes felett picivel..
10/6.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.03.16. 19:33:54

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

LasDen
Mikor jön egy ilyen reboot/remake hír, mindenki elszörnyed, földig anyázza hollywoodot és én meg nem értem miért. Ha nem tetszik, megnézed az eredetit, boldog vagy, mindenki más meg a remaken szenved vagy ahol akar. Én nem szenvedek kárt azzal, hogy valamit újra csinálnak. Akkor miért fájjon...?

Amúgy meg szerintem a Matrix struktúrája pont olyan, hogy lehetőséget ad más szereplőkkel a folytatásra.

IMYke2.0.0.0
Why Rebooting The Matrix is a Bad Idea
By John Orquiola 13 hours ago

When news broke that Warner Bros. is planning to reboot The Matrix, millions of movie fans went “Whoa!” According to reports, the studio is in the early, exploratory phase of development in relaunching the once-groundbreaking sci-fi franchise created by the Wachowskis. The only name attached to the project thus far is Michael B. Jordan (Creed), who is eyed to star in the reboot. For fans of The Matrix, a reboot could be cause for excitement. But we suspect for a great many more of those fans, especially those who were enraptured by the original Matrix in 1999 and were subsequently disappointed by its two sequels that concluded the trilogy in 2003, their reaction is more akin to: “Why?”

<...>

"Warner Bros.’ desire to reboot The Matrix comes as no real surprise in our current Hollywood era of studios looking to capitalize on every existing IP with name-brand recognition. Star Wars is back in a huge way, Star Trek returned to movie screens as action-packed blockbusters, the Marvel Cinematic Universe and DC Extended Universe each have a decade of films planned for their vast roster of superheroes, King Kong and Godzilla are headlining a MonsterVerse, Ridley Scott is continuing his Alien franchise, Predator is being rebooted, Terminator tries and tries again, the list goes on. It was only a matter of time before Warner Bros. decided to breathe new life into the dormant Matrix property."

OFF
Úgy látom, nem esett le.
ON

CSOCSO
Gantz:O

Jo film volt. Nekem tetszett. Latvanyos. Mindenkeppen nezzetek meg. Teljesen ertheto a film (en sosem lattam a sorozatot)

8/10 et siman megerdemel

Az osszes felirat amit talaltam 10 masodperccel el volt csuszva. Magat a filmet onnan szedtem le ami "ide" volt belinkelve.
Nagyon regen csinaltam feliratokat, ugyhogy 2 perc alatt megoldottam.
IMYke2.0.0.0
Pontosan. <#eljen>

Tikal
eredeti nyelven nézik, angol felirattal :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

IMYke2.0.0.0
Én is ezt dobtam a RAW mellé - ami meg nem volt lefordítva, azt ki lehet következtetni, ill. ismerős szavak is voltak.

Jim Morrison
Assassin's Creed
Eléggé bele kellett sűríteni mindent a játékidőbe, ez sajnos érződik rajta.

TROLL ON

Ne mondjátok már, hogy nem eredeti nyelven nézitek azokat a japó cuccokat?!
Felirattal? Jó hogy magyar szinkron nem kell...

TROLL OFF

Remélem, érti(k) a címzett(ek).

LasDen
Én ezt a verziót néztem Gantz.O.2016.720p.WEB-DL.AAC2.0.H.264 v2. Ennek nem csúszik a felirata, de random sorok hiányoznak, míg mások nagyon egyszerűen vannak fordítva...

CSOCSO
aruld mar el, hogy honnan szereztel hozza feliratot mert en az osszes websiteot atneztem es az osszes letezo felirat el van csuszva.
CSOCSO
Assassin's Creed
Borzalmas. Unalmas. Ultra gagyi! Mindenki majdnem elaludt rajta. legyen 3/10
soha tobbet meg nem nezem.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2017.03.16. 00:37:03
Kongy
Inkább mazochista <#nyes>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
:D

IMYke2.0.0.0
Hát, akciófilmeknél sehol a világon nem erőltetik a több tucat oldalas forgatókönyveket... :)

Shep
Én is, még a moziban .) Annyira nem volt az rossz, mint amilyennek be lett állítva. Ázsiában meg nagyon ment, biztos lesz folytatás .)

Shep
De én csak sima akciófilmekre gondoltam, nem komolyabbra, ez meg már nem az a kategória :)

darkSectorxxx
Nem félek semmitől! :)