1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ximix #97918
    Bár a filmet még nem láttam, de milyen érdekes ez a "hősies" helytállás a dzsungelben . . valós story ..ect. .azért akadt meg a szemem rajta, mert régen vadász írók könyveit olvasgatva eljutottam Molnár Gáborig.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Molnár Gábor az Amazonas-i esőerdőben dolgozott az egyik évszakban a másikban meg bevetette magát az esőerdőbe és gyűjtögetett, majd preparált és hazaküldte a múzeumnak, mindezt abból a pénzből amit előtte lévő szezonban keresett.
    Volt egy túrája amikor elindult az Amazonas egyik mellékfolyónak forrásvidékére... kalandban nem volt hiánya, volt balul sült anakonda fogása is amikor az életéért küzdött, de jaguárok hazájában, akik a fáról vadásznak a figyelem nem lankadhatott az erdőben sétáláskor.

Hát ha ma 100 embert megkérdeznék, valószínűleg jó ha 2-3 ember tudná kiről van szó, szerintem.
    Pedig róla nem hogy filmet, hanem egy rövid sorozatot is lehetne csinálni, persze nem ő az egyetlen magyar aki méltánytalanul nincs feldolgozva, bemutatva a társadalomnak.

Jó lenne ha volna valami értelmes doku film készítő magyar csapat aki felkarolná azokat akik letettek valamit a társadalom, közösség asztalára.

- wiki