[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
hiper KOCKA #97902 Jungle 2017
Pár éve még tejfölös szájú szemüveges nokedliként kucorgott egy lépcső alatti kis miniszobában, most meg Dél-Amerika lakatlan dzsungeleiben gázol át termédeknyi víz- és sártengeren, hogy hazataláljon... ezzel a filmmel nagyot nőtt a szememben Daniel Radcliffe. Jó látni, hogy végre kinőtt a talárból, és nem pöttöm cgi-manók meg gonosz varázslók ellenlábasaként ordibálja a capitulatust... a sztori megtörtént eset, és egy könnyed kalandnak indult dzsungeltúra rémálommá válását mutatja be.
Az ember egyedül, kitéve a vadállatoknak, a természet elemeinek, az éhségnek és a saját meggyötört elméje vicceinek biztosan átgondolja hányadán is áll az élettel. Talán rosszul döntött hogy elindult? Felelősségteljesebbnek kellett volna lenni? Gondolni kellett volna minden eshetőségre?
Na igen... eső után késő a kabát... de még milyen eső... mintha dézsából öntenék. És nincs pálcika amivel élelem teremthető elő, nincs Hermione kisasszony hogy kisegítsen a bajban, és nincsenek vaskos szakkönyvek sem, amiből ki lehetne silabizálni a túléléshez szükséges tanácsokat.
Teljesen egyedül van elszakadva a többiektől, és mivel nincs minden szikla mögött Taco Bell, így a legförtelmesebb, leggyomorforgatóbb "kaját" is el kell fogyasztania, ha látni szeretné a következő napfelkeltét. A sztori lassan indul be, majd ahogy haladunk előre egyre jobban eldurvul. Tudom, hogy a Potter-széria után voltak más filmjei is Radcliffe-nek, de itt éreztem először a színészi elhivatottságot. Ez a csávó csonttá fogyott a szerep kedvéért. De még ha speciális effektekkel csinálták is, számomra semmit nem vont le az élményből.
El tudtam hinni amit látok... ez a csávó játszott... és úgy, hogy tök egyedül volt a senki földjén. Fontos infó, hogy 1981-ben járunk tehát nincs mobiltelefon. És milyen jó, mert így legalább nem kell újra a térerő rinyát hallgatni, amit szinte az összes filmben eljátszanak. Eddig sem vágytam a dzsungelbe, ezek után meg már ingyen sem mennék. Pedig szemgyönyörködtető a panoráma, mégis gyilkos... a poén az, hogy ezt csak az ott töltött idő múlásával lehet felismerni.
8/10
Utoljára szerkesztette: hiper KOCKA, 2017.10.25. 20:26:54