1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ToxiMaxi
    Alien: Covenant

Annyi negatív kritikát hallottam róla, hogy meg kellett nézni. Nyilván nincs benne egyetlen egetrengető színészi alakítás sem de nem is számítottam rá. A robotbuzulás-t nem értem miért kellett mindenáron beleerőltetni, értem én, hogy mit akart elmondani de ezt lehetett volna másképp is. Ahogy a kritikák írták kevés Alien van de ez engem nem zavar. A filmben lévő csavar elég gyenge volt már jó előre lehetett sejteni, hogy mi fog történni. Kb. átlagos CGI.

5/10 - 3/5

Blade Runner 2049

Asszonnyal néztük végig, neki annyira nem tetszett majdnem elaludt. Nekem kicsit vegyes a kép.

Ami tetszett: Atmoszféra a zenével együtt briliáns volt, kevés film képes ezt a poszt apokaliptikus nyomaszó világot megjeleníteni, főleg a zene az ami nagyon felhúzza az egészet. CGI átlagos néhol kicsit lehetett volna jobb. Szeretem a lassú történetmesélést, ahol jól kibontakozik a különböző szereplők karaktere.

Ami nem tetszett: Színészi játékok néhol gyengék voltak, egyes dialógusok sem tetszettek, erőltetett pucérság a vége felé. Rossz fő gonosz. Az irodájának a megvilágítása kifejezetten borzalmas/zavaró volt. A történet olyan súlytalan volt számomra, talán a közepes színészi játék miatt. Ryan Gosling-nak ugyan jól áll a rendőr szerep de nem feltétlenül érzem azt, hogy ez a filmbeli szerep teljesen neki lett kitalálva (megnéztem volna ebben a szerepben mondjuk Kenau Reeves-t).

Nehéz véleményt mondani a filmről, mert különleges film. Ugyan nem hiszem, hogy még 1x megnézem (max. mikor már TV-ben adják), de ennek ellenére nem bántam meg, hogy megnéztem mert különleges atmoszférája van és a tömérdek hulladékfilmből kiemelkedik, ezért nem is osztályoznám.
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2017.10.24. 10:34:11