Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végül nem találtam semmi érdekeset, így a Raides tag Headshotjára esett a választás. De mikor kerestem találtam egy másik filmet ugyan ezzel a címmel és érdekesebbnek ígérkezett.
Tul egy fejlövés és 3 hónap kóma után fejjel lefelé látja a világot. Ezután kezdődnek a bonyodalmak.
A film a jelen és a múlt között ugrál szépen bemutatva hogy jutott Tul idáig. Az előzetes alapján én egy klasszikusabb akció filmet vártam, de sokkal komótosabban veszi az eseményeket, ami nem hátrány. Az 1,40-es játékidőbe még így is belefért minden. Hangulatos film volt, érdekesebb krakterekkel. De úgy érzem, hogy a különleges helyzetből sokkalta többet ki hozhattak volna. Érdekes jelenetek születhettek volna, amit nagy kihagyott ziccernek tartok.
6,5/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Bár ezzel szerintem magad is tisztában vagy, ezért is az idézőjel..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.03.06. 13:03:09
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
George Lucas írta és rendezte a filmeket.
Rowling írta és volt a(z egyik) producere (de szép "magyar" szó) a filmnek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ki nem félt még a visszautasítástól? Ki nem mert még kezdeményezni? Ki nem vágyott mégis egyfolytában rá?
Lawrence nem egy átlagos pasas: se nem vonzó, se nem gazdag, se nem túl érdekes személyiség.
Ámde ezek a dolgok cseppet se fontosak, amikor szerelmes lesz az ember.
Bill Nighy sok mindenféle figurát alakított már színészként. Ám a legtesthezállóbb szerepe szerintem ez.
Épp ilyen esetlennek képzelem őt a való életben is. Miközben meg akár baromira nagyot tévedhetek is közben..
A vége nem lett egyértelmű, mert akár folytatódhatott volna is a történet..
Így inkább egy "döntse el mindenki mi legyen" sztori lett.
Csak azoknak javaslom a megtekintését, akik szeretnek gondolkodni az élet nagy kérdésein.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.03.06. 06:54:54
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Nem mellesleg pont először erre a jelenetsorra éreztem én is azt, hogy időhúzás.
De aztán...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval szerintem nem volt túl sok töltelék rész. Kellett ez a lassúság a filmnek.
Csalodas volt. Utolso 10 perc kivetelevel szamomra vegig unalmas volt.
A nagy eneklos est se volt valami fergeteges.
Legyen 6/10 jo szivvel.
Trolls is jobb volt ennel pedig az se tetszett valami nagyon.
A trolls es a Sing mese utan meg tobb respectem van a Moana c. mese fele amihez kulon irtak zenet. Meghozza nagyon jokat. Jo parszor ujraneztem mar a filmet a fiam miatt es azt kell mondanom, hogy szinte mindegyik zene fergetegesen jo lett. Mar-mar Aladdin, Beauty and the Beast, Lion King szintu!
Where You Are,How Far I Will Go, Your Welcome, Shiny
Messze nem tökéletes, az előttem szólókkal egyet értek, hogy kicsit hosszúra sikeredett, érezhető volt pár töltelék jelenet, amelytől egy kicsit vontatott néhol. A hangulata, az akciók nagyon el lettek találva, és a fő pozitívum, hogy baromi erőszakos, amely nagyon jól állt a filmnek. Méltó búcsú lett a karaktertől, de annyira csalódott vagyok, hogy a 3.részre sikerült 1 jó filmet csinálniuk, amely egyelőre az utolsó is,mármint Jackman-nek. Mindenképp megéri elmenni rá moziba!
8/10
Ettől függetlenül nálam is ez a rész viszi a pálmát, a hangulata és a jól kivitelezett combat-koreográfiák miatt.
A "női" főszereplő volt a kedvencem. 😊
7/10
Iszonyú jó. Nem hazudik a hype. Persze, aki eddig nem szerette a műfajt, ez a mű alapján sem fogja megkedvelni.
De valóban kimagasló darab a szuperhősfilmek között. És nem grandiózusságát tekintve.
Ez egy nagybetűs Dráma!
Hosszú jelenetek, végig keserédes szájíz, de nagyon szépen kivitelezve. Kellett már ilyen a sok pörgős kaotikus jaj de vicces sz*rság után.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Dolph Lundgren a démonvadász! A Tucker and Dave vs. Evil óta nem láttam ilyen jó kis marhaságot 😊
Horror-paródia, egy percig se veszi magát komolyan, jópofa az alapötlet, aki szereti a műfajt vagy az öreget, annak jó szórakozás lehet.
HEADSHOT Trailer (2016) Iko Uwais Action Movie
(2017.03.04) (119 perc, indonéz) - Action,
Iko Uwais, Chelsea Islan, Julie "Hammer Girl" Estelle --- Yayan Ruhian most nincs a stábban.
Hősünk (Uwais) partra vetett sérültként a helyi kórházba kerül, ahol a fejsérülése miatt gépre kötve fekszik hónapokon át, és közben egy fiatal, kezdő doktornő kegyeire van bízva (Islan).
Tekintettel arra, hogy a nevét nem tudni, Ailin, a doktornő az éppen olvasott Moby Dickből elnevezi a fiatalembert Ishmaelnek.
A fiút közben egy börtönből kiszabadult Lee nevű gengszter is keresteti - még hozzá durva fogdmegekkel. A várható összecsapás(ok) elkerülhetetlen(ek) - ahogy az is, hogy Ishmael rájöjjön, ki is ő valójában.
//Aki a szereti a kemény, lövöldözős, véres bunyós filmeket, jól koreografált közelharcokkal, és tárgyhasználattal, az tudja, hogy az ilyen filmektől nem szabad Grammy-Oscar díjas alakításokat várnia --- de ~90-120 percnyi felhőtlen szórakozást, "hú-azt-a-q"-t és észrevétlenül ökölbe szorított, megfeszült, drukkolást igen... még úgyis, hogy tudni lehet, a naplementés elgaloppozás garantált.
Ezeknek a nézőknek ajánlom.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Gotti meg ilyesmi?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
(2017.03.03) (110 perc, amerikai) - Action
Denzel Washington, Mark Wahlberg, Paula Patton, Edward James Olmos.
A szereposztásra nem lehet panasz, ahogy a könnyeden tálalt beépülős-bankrablós-pénzkövetelős-mexikói-drogkartelles-DEA-CIA-Haditengerészetes akcióra sem. Laza, lövöldözős, autótörős, cicimutogatós esti szórakozás, az agytekervényeket kevésbé megmozgató fajtából.
Ilyen is kell néha.
Director: David Yates
Produced by
Neil Blair ... executive producer
David Heyman ... producer (produced by)
Steve Kloves ... producer (produced by)
Tim Lewis ... executive producer
J.K. Rowling ... producer (produced by)
Rick Senat ... executive producer
Michael Sharp ... co-producer
Lionel Wigram ... producer (produced by)
Why so serious?
(2017.02.27-28 - 2017.03.01-02) (133 perc, amerikai) - Fantasy
Négy nap alatt voltam képes végignézni - és nem a 133 perc miatt.
A benyomásaim: Rowlingnak bizonyára fogyóban a pénze, és mivel máshoz nem nagyon ért, megalkotott egy noáros világba csöpögtetett, identitás zavaros felnőtt "herripotteres" spinoffot... aminek főhőse egy jellegtelen, pipogya fax,
Mintha óvodásoknak lett volna készítve a sztori. Kell az "anyag" az újaknak is.
Közben meg pisztolyként használt varázsvesszőket is látunk később... meg rombolást... és "halált"... és kivégzésre készülődést. Mellette meg egy szaros elköszönést mismásolnak az esőben. Ezt követően a teljes metrós jelenetsor kínos, egyenesen minősíthetetlen agymenés volt. (Ezek a varázslások addig hol voltak? -költői-)
Az egész olyan, mint egy könyvelhetően rossz tévésorozat pilotja, amibe az író és a készítők biztonsági alapon beledobtak minden "alapvető" elemet a sorozatok világából, megfűszerezték ama bizonyos HP-világgal (közvetett utalások az időközben felnőtté vált fertőzötteknek), és bekapcsolták a turmixgépet... Ami ezt dobta ki végül...
Rowling "jó" szokásához híven ebből is lesz vagy 6-7 további rész a mozikban, hiszen ez az öncélú bevezető csak a kezdet volt.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.03.03. 12:51:07
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Erre a szintű vígjátékokra manapság már nem tudok mást mondani, mint hogy EGY RAKÁS SZAR.
Kb az hogy a film első 10 percében a faszos poénokat tólják a néző arcába, szinte szó szerint, az bizonyítja, hogy ez is a manapság trendi faszos meg bazdmegos poénokkal teletűzdelt, sablonszar vígjáték.
Egyszerűen szavak nincsenek rá hogy mekkora időrablás volt.
Isten kíméljen meg ezektől.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.02. 22:54:01
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Street Kings
Gangster Squad
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2017.03.02. 22:08:01
Per Aspera Ad Inferi.
Nagyon ritkán nézek amerikai vígjátékot, ha mégis, általában a negyedénél kikapcsolom őket. Ezt is csak azért néztem, mert ingyenjegyet kaptam rá 😊 Ehhez képest kellemes csalódás volt, és csodálkozom, hogy nem akartam kimenni a moziból. Persze senki ne számítson világmegváltásra, nyilván ez is a másnapra elfelejted kategória. Kár tagadni, kissé agyatlan, harsánykodással és vulgaritással teli, de az összkép egyáltalán nem szörnyű. Pörgős, van benne néhány jól elkapott karakter és több helyen nevetni is tudtam! ;P
5.5/10
(128 perc, amerikai)
<2015>2015> - (imdb) - "Nae-bu-ja-deul" (Inside Men: The Original) - 7/10
(181 perc, dél-koreai)
<2015>2015> - (imdb) - "Gangnam 1970" (Gangnam Blues) - 7/10
(135 perc, dél-koreai)
Per Aspera Ad Inferi.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Paran lehuztak de szerintem jo film volt. Semmi bajom nem volt a szerelmi szallal. A vege lehetett volna kicsit sotetebb/szomorubb.
legyen egy eros 7/10es.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Muszáj volt kikapcsolnom, mert már majd' megőrjített az, ahogy az egész kezeli a nézőt.
Valamikor befejezem, de nem hiszem, hogy egy hamar...
Ezeknek a szereplőknek a fizimiskáján/öltözködésén viszont egyértelműen látszik, hogy sminket vagy műkörmöket még filmekben sem láttak.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Nincs senkinél mobil, okostelefon, ipad, csak szimplán játszanak. A 2000 évek elejétől már masszívan jelen volt a mobil a gyerekeknél.
Megnéztem én is a filmet, aranyos, és valóban magyar filmtől idegen módon jók a gyerekszínészek. A díjhoz gratula. Talán valami elindul a magyar "filmiparban" is, az elmúlt 2 évben igényesebb filmeket készítettünk, mint az azt megelőző bő 20 évben.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
(2017.02.27) (97 perc, amerikai) - Crime, Drama, Thriller
Ruth (Melanie Lynskey), a főhősnőnk, egy egyedül élő, depressziós kórházi alkalmazott, aki egy napon úgy találja, hogy az amúgy is (meg általában) szarul induló-zajló napjának "csúcspontja" az, hogy kiderül: betörtek a lakásába, elvitték a laptopját és a nagymami által ráhagyott ezüst étkező készletet.
A fakezű* rendőrség helyett kénytelen a maga kezébe venni a megoldás keresését, és egy nagyon furcsa alakkal együtt (Elijah Wood) még furcsább, veszélyesebb kalandokba keverednek.
//Az író, rendező (Macon Blair) szerepel is a filmben (bár jelenet, könyv - de mintha a teljes Blair család is benne lenne).
A zene kellemes volt.
De mindent vitt: Melanie Lynskey HANGJA. Kellemes és erotikus.
Ráadásként, végre nem egy tökéletes csinibaba, hanem egy hétköznapi, teltkarcsú és egyúttal mégis valahogy vonzó hősnőt talált egy rendező...
Ahogy a hősnőnk mindezt levezényli, a szituációk, a szereplők mind-mind szórakoztatóak voltak (akad kis fanyar humor is).
Számomra nagyon üdítően hatott az elmúlt időszakban megnézett filmjei után.
Erősen merem ajánlani minden filmnézőnek.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.02.28. 19:19:44
Egyik osztálytársam például farmerből készített táskával járt suliba, másik aktatáskával, a harmadik szatyorban hozta a cuccait (és nem, egyik sem volt szegény, semmilyen értelemben), és a legelitebb srácok és lánykák sem voltak restek maguk firkálni, díszíteni a cuccaikat...
Viszont az öltözködésük a felszereléseik, a hátitáskáik(!) egyáltalán nem a '90 évekre emlékeztetnek. Nekem a '90 években a szögletes, klasszik táskám volt kezdetben, iskola köpenyt hordott mindenki, az osztálytermekben olyan túl színes poszterekre sem emlékszem.
Szóval én pont ellenkezőleg látom. Ha ez a film tényleg '91-ben játszódik, akkor nagyon nem sikerült a kor szellemét belevarázsolni a filmbe.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Nem, nem akarom elképzelni...