1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kongy
    anyám!

Mindenhol azt olvastam mennyire megosztó, éppen ezért voltam rá baromira kíváncsi. Szerintem zseniális film. Olyan atmoszféra lengi be az egészet, ami példaértékű. A film második felére már nagyon elgurult a gyógyszer Aronofsky-nál, de éppen ez teszi ennyire fantasztikussá ezt a filmet. Rossz volt nézni, és éppen ezért imádtam, mert kellemetlenül éreztem magam közben, de ez ilyen kellemes kellemetlenség volt. :D Nagyon furcsa leírni, meg erről a filmről beszélni nagyobb spoilerek nélkül. A színészek egytől egyik zseniálisak voltak, mondjuk egy ilyen gárdától ezt el is vártam. Az az igazság, hogy nagyon nem való mindenkinek, de aki kicsit fogékony a művészfilmekre, az imádni fogja. Nálam erős 8/10

Fekete hattyú (2010)

Az anyám! miatt fellelkesülve megnéztem a rendező egy korábbi munkáját. Szintén zseniális. Megint csak fantasztikus atmoszféra, hatásos jelenetek, páratlan színészi alakítás, főleg Portman-é, bár róla már a Star Wars óta tudom, hogy kiválóan tud szenvedő arcot vágni. :D De viccet félretéve tényleg mindent beleadott ebbe a szerepbe, és nyilván nem hiába kapott érte Oscar-t. Nekem nagyon tetszett 8/10 szintén.