1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    [2017] - (imdb) - "Gerald's Game" / (Bilincsben) - 8/10
    (2017.09.30) (104 perc, amerikai) - Horror, Thriller (inkább csak Thriller!)

Carla Gugino, Henry Thomas, Bruce Greenwood, Chiara Aurelia, Carel Struycken

Az elhidegült házaspár egy vidéki, tóparti nyaralóban próbálja felforrósítani a 11 éves házasságuk hunyóban lévő zsarátnokát. A férfi azonban a szokatlan körülmények közé szervezett szeánsz közben szívrohamban elhuny... és a feleségnek ki kellene szabadulnia a bilincsekből, amiket a játékhoz használtak...

//Zseniális! A könyvhöz abszolút hűnek éreztem --- annak ellenére is, hogy a férjet nem egy pocakos színész, hanem a minden korabeli férfi számára (de akár fiatalabbak is!) irigylésre méltó felsőtesttel bíró Bruce Greenwood játszotta.*
    //Carla Gugino tökéletes volta szerepre! Mind a testét, mind a játékát illetően le sem lehet venni a tekintetet miatt a képernyőről. Az a dekoltázs, az a gyönyörű láb!
    Mellé még a játék, amit a viszonylag egyszerű sztorihoz kanyarított. S a végén... tudtam, hogy mire kell számítanom, de akkor is...!
    //Hálás vagyok az Úrnak, hogy a 2,13 m magas Carel Struycken még mindig él (69 éves)!
    //A "Little Fifteen" Chiara Aureliára tessék majd odafigyelni a későbbiekben! Nem csak jó nő lesz... szerintem.
    //Az egyik legfontosabb szereplő még a KUTYA. Gyerekek, bámulatos!
    //Erősen ajánlom mindenkinek, aki ISMERI a KÖNYVET!
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.09.30. 20:30:08