[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
The Private Lives of Pippa Lee (Pippa Lee négy élete) 2009 IMDb
Ez onnan jött, hogy kerestem valami romantikus filmet az asszonynak..aztán ezt találtam
A hazai cím a szokásos semmitmondó és "kiafranctalálkiilyeneket" szlogennel jellemezhető. A négy életet ne is keresse benne senki,
mert bár valóban egy élettörténet a sztori, a 14 találóbb lett volna ha azt nézzük mennyi mindenen is ment át a csajszi..
A sztori onnan indul, hogy a férj és a feleség egy új lakóközösségbe költöznek a régi barátaik közelébe.
Aztán a csajszi a születésétől fogva beavat minket az élettörténetébe kislánykortól a kamaszkoron át egészen a jelenig.
Eleinte összekuszálódnak a szálak, és nehezen érteni mi történik éppen, mert mint kiderül..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a csajszi alvajáró
..és erről maga sem tudott addig a pillanatig, amíg be nem kamerázza a konyháját, és reggel vissza nem nézi az esti felvételeket..
Innentől, talán pont emiatt már jobban követhető a történet.
Abszolút egy laza kis könnyen felejthető romantikus filmnek gondoltam, de ügyesen meglepett. Volt itt kérem, hangulatzavar, többszörös megcsalás, klasszikus szájon át fejbelövős öngyilkosság, eutanázia (ha a lélegeztető gépről történő lekapcsolást is ide vehetjük), harag és megbocsájtás. Na meg persze szerelem. Nem is akárkivel.
A mellén óriás szentkép tetkóval kicsit meglepett Keanu Reeves, de láttam én már őt egyéb meglepő szerepekben is
Aki többre vágyik mint egy sima romantikus film, az ne menjen el mellette.
10/8.