[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Két film, amit most néztem meg..
My Big Fat Greek Wedding 2 (Bazi nagy görög lagzi 2.) 2016 IMDb
Akik látták már az első részt, sok ismerős szereplővel találkozhatnak. Csak azóta főhősnőnknek lett egy 17 éves nagylánya, az ezzel járó szokásos problémákkal. Jól szórakoztam, kár nagyon ragozni. Képbe kerül egy régóta esedékes esküvő is..
Bizonyos helyzetek előfordultak már a saját családi környezetemben is
10/7.
Swing (2014) IMDb
Ezt a filmet már a transzvesztita szerepben megjelenő Kulka miatt is érdemes megnézni. Nem mindennapi látvány
A színészi tehetségeket nem emelném ki egyesével, ebben a filmben szerintem mindenki jól játszott.
Aki nem ismerné esetleg, röviden: 3 énekes csajszi, egy egykori díva (Törőcsik Mari) menedzselése okán, haknikörútra indul.
Egyikük egy egykori "sztár" aki a múltjából próbál sikert kovácsolni, másikuk egy szégyenlős, de igen tehetséges fiatal csajszi, aki vár a nagy lehetőségre, és a harmadikuk egy megcsalt csalódott feleség, aki eleinte csak a bánatát énekli ki magából..
Jól összedobott sztori, vállalható hazai alkotás.
10/7
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.09.24. 07:49:42