1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha tele van a bugyrod az amcsi gyors érlelésű egyen filmekkel, akkor pattanj rá néha valami más nemzet által készítettre. Én így szoktam.

[2011] - (imdb) - "Bodyguard" (My Love Story) / (--) - 7/10
    (2017.09.16) (131 perc, indiai) - Action, Romance

Salman Khan, Kareena Kapoor Khan

Lovely B. Singh születési körülményei nem akármilyenek voltak - az utolsó pillanatos várandós édesanyja épphogy túlélt egy autóbalesetet, míg apja nem. Az épp arra utazó Sartaj Rana nagyúr segített a bajban.
    A sors úgy hozta, hogy Lovely egy rendkívül erős, kitartó testőr lett, igazi profi a szakmájában, akit a legfontosabb személyek védelmére rendelnek... Sartaj Rana fiatal lánya pedig egy ilyen személy lesz, mert -- történetesen* -- az idős apának sok ellensége van.
    A szépforma lány gyermek persze nem veszi jó néven a "bádigárd" jelenlétét, és meg tesz minden tőle telhetőt, hogy átalakítsa annak személyét...
    ...csak ugye nem minden úgy alakul, ahogy törékeny nő szeretné...

//A zenék nagyon jók, ahogy az a néhány jól koreografált dal is. A fő dal beleég az ember agyába - nagyon el van találva!
    //A filmnek van humora - az a szokásos, kicsit meghitt, kikacsintós, félmosolyos humor, ami annyira jellemző ezekre a filmekre. Itt nincs alsó fertályi erőlködés.
    //A harci koreográfiák szinte vér nélkül is brutálisak, néha meg meghökkentően viccesek. Még több harcot is elviseltem volna, de jó volt az arány.
    //Nem szabad elfelejteni, hogy a történet leginkább romantikus, indiai, nagyon hagyományos módon - és ehhez viszont nem szabad európai szemmel leülni. Itt bizony még mindig a férfi szava a minden.
    Nem mint a "fehér világban", ahol akár a nő is ágyra döntheti a pasit.

Erősen ajánlom mindenkinek, aki akár csak kicsit is jól akarja érezni magát - és nem utálja, ha táncolnak, énekelnek egy filmben. Mondjuk ezt bűn lenne kihagyni.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.09.17. 10:41:10