[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
AZ (2017)
Nekem nagyon tetszett. Láttam az 1990-es verziót is, és itt is hasonlóra számítottam, végül pedig azt kaptam, amit vártam. Egy nagyrészt "coming of age" filmet, jópofa humorral, és helyenként erős, meghökkentő jelenetekkel. Nem tudom rá azt mondani, hogy ijesztő, inkább csak azt, hogy megzavarja a nyugalmat. :D Tényleg nagyon jól sikerültek a félelmetesnek szánt jelenetek, és bár sokan mondták, hogy vontatott, nekem végig fenn tudta tartani az érdeklődésemet. Aki viszont azt várja, hogy 2 órán keresztül rettegni fog, és egymást érik az ijesztgetések, jumpscare-ek, illetve, hogy végig egy sötét atmoszféra lengi be a filmet, az sajnos csalódni fog. És ami a megfontosabb: nem idegesítettek a gyerekszínészek. Sikerült szimpatikus karaktereket előadniuk. Szóval részemről csupa pozitív, egyszer mindenképp érdemes megnézni 8/10
És persze várom a folytatást...
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.09.08. 20:38:11