Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi vaaan?
Ripley teljes családfája teherszállító űrhajós volt?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Choi "Old Boy" Min-siket bírtam benne nagyon, és az elejét sem éreztem unalmasnak - kellett az a felvezetés.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elég nézhetőre sikeredett kaland/fantasy kategória.
Persze akadnak benne bőven gagyi jelenetek is, de istenem, ez csak egy film..és nem a való élet.
Szerencsére<#nyes>#nyes>
Pár dolog kifejezetten tetszett..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagy a zsebóra, amit ha mindketten egyszerre fognak meg, emlékekben fürödhetnek..<#eljen>#eljen>
A föld alatt húzódó titkos alagútrendszer is remek, kár, hogy ennek itt most az égvilágon semmi értelme<#nyes>#nyes>
Emma Thompson és Jeremy Irons viszont abszolút telitalálat.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
(bevallom én Ripley muterjára vagyok kíváncsi, illetve a karakterére..)
És mivel mindhármat (Nyolcadik, Prometheus és ezt is) Ridley Scott rendezte, így a legjobb cím talán a
" Paktum vele: a Halál " lehetne<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2016.12.29. 06:36:05
Koreában járunk az 1900-as évek elején... gyakorlatilag egy tigrisvadászatról szól a történet, és az eleje még nem annyira izgalmas, de ha túllépsz ezen a nüansznyi apróságon és nem váltasz át a Barátok Közt-re, darálós filmélményben lesz részed... valahol érthető is a sztori lassú cammogása, hiszen kb. 2 óra 20 perc a játékidő, így később indul be igazán, de amikor beindul olyan mint mikor áttörik egy gát... a cselekmény masszívan véres tombolásba csap át.
Filmünk Sir-Kánja ugyanis nem egészen egy átlagos példány, hanem egy drabális ultimate baszógép-fenevad, ami egy balerina könnyedségével picsázza el a fél koreai hadsereg veterán bakáit... ebből a szempontból pedig különösen brutális a film, nem finomkodik a jelenetekkel: patakokban ömlik a vér, ami még jobban kihangsúlyozódik a hó borította talajon, össze-vissza repkednek az emberi testrészek, tigrisünk úgy pofozgatja a 80-90 kilós embereket a szomszédos fáknak, mint a száraz kórót.
Nem beszélve arról hogy miután megtörtént a "leszámolás Kis Tokióban", előjönnek az éhes hegyi farkasok, és elkezdik marcangolni a hullákat és a még élő embereket.
Az abszolút dominancia abból is látható, hogy a tigris még a nagyszámú farkashordának is frankón nekiugrik és felmossa velük a havas gyepet... azon gondolkozok, ha háziállatként tartanám hányan mernének betörni...
DiCaprio Visszatérőjének medvés bohóckodása picsafüst ahhoz ami ebben a filmben van... sőt meg vagyok róla győződve hogy ez a tigris még annak a medvének is leszedné a tökeit és kisütné nyárson.
Azonkívül nemcsak egy húsdaráló a film, van itt kemény dráma is, és láthatóan igyekszik kerülni a kliséhalmazokat is, csak annyi van benne ami kötelező.
Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy a Puszedli névre hallgató cicám hány másodpercig maradna talpon ha összekerülne ezzel a fenevaddal... még az is lehet hogy összehaverkodnának.
8,5/10
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
...vagy ha nagyon rossz lesz...
Nézi a halál! 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.12.28. 21:46:57
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Remélhetőleg nem az Alien 5: A halál visszatér lesz a magyar címe. <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Haljon az élijen! 😊
De ezek szerint nem csak a humor, hanem a romantika is.
Nekem tetszett a film, a párbeszédek zseniálisak voltak, a sajátos humora, és a nagy hollywoodi aranykor bemutatása... a lezárásnál lévő monológ viszont olyan, semmilyen lett, de átjött valamilyen szinten.
8/10
"Fisher pénteken Londonból Los Angelesbe utazott, amikor a repülőgépen szívrohama lett. Leszállás után mentővel vitték egy közeli kórházba, ahol végül nem tudták megmenteni az életét."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.12.27. 19:11:36
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Pedig moziban is láttam (barátnőkkel és haverokkal), és az aktuális otthonaimban, hol barátnővel, hol véletlen rákapcsolva a tévét.
A humor meg szubjektív.
Elég fasza volt, már untam a Potter gyereket.
10/7
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
I. világháborús magyar film. Kellet már egy ilyen, sőt kellene több is ebben a témában. Nálam eleve egy pozitívummal indult emiatt.
A film egy 5 fős felderítő osztagról szól. Kevés szereplő, nagy csata jelenet nincs, de ezzel együtt az akciók jól néznek ki.
A színészek jól alakítanak.
Azonban: Minden karakter egy sablon karakter, amiket bármelyik háborús filmben megtalálhatjuk. A sablonokon túl léphettek volna.
A történet...nyekken jó nagyokat a logikai bukfenceken. Amikor már egy napja lézengenek az erdőben, mondja meg az őrmester hogy miért. He? Meg a film végi döntése...ezzel nyerjük meg a háborút. Megőrült ez?
Sajnos nincs idő a korbeli viszonyokat kifejteni. Megemlítik Lenint. Megemlítik hogy az egyik szereplő román és a román támadáskor mi volt. erre juthatott volna több idő, részletesebb kifejtése az ilyen témáknak, de ezeket csak úgy felfércelték egy mondat erejéig. Talán ha nem 60 perces a film erre több idő juthatott volna.
A film végi tanulság: Mint a Nyugaton a helyzet változatlan-ban. Oké, oké, ez a gondolat egyben van, de abban a filmben is láttuk, és abban sokkal látványosabb csatajeleneteket is kapunk.
Igaz ez a film személyesen minket érint, hiszen magyarokról szól.
Több pénzzel, több játékidővel, összepofozottabb forgatókönyvvel, kicsit kidolgozottabb karakterekkel, egy egy remek háborús film lehetett volna.
Így se rossz, én azt gondolom érdemes mindenképp megnézni.
Azt kell mondanom hogy talán abban mindenképpen az utóbbi ével legjobbja, hogy nincsen túlgondolva a sok mizéria, télleg pont olyan hihetően, olyan jól, olyan ijjesztően van megoldva minden animációs rész, amit elbír a film.
Itt is ahogy sok esetben a végét kicsit elsiették szerintem, de azért korrekt volt, azonban sokkal jobbakat is láttam már, a kellően megalkotott efektek végett, amik nem giccsesek....
6/10
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Legjobb rész amikor a csaj megakarja nézni a haját azon a fabigyon a másik kitépi a kezéből és eltöri a facuccot ezzel együtt a másik csak is faszán kettétörik. Ezt az időutasos mivoltot meg soha nem értettem
Next PC upgrade: 2022
Amennyire lehetséges (egyre kevésbe az) kerülöm a lövöldözős világmegmentős filmeket, ahol mindenkinél mindig van egy teli táras maroklőfegyver, amit mesterlövész módjára használni is tud..<#nevetes1>#nevetes1>
A cím alapján meg sem néztem volna ezt az alkotást, de aztán mégiscsak odaragadtam a filmnéző fotelbe..
Nem bántam meg. Van ebben kérem humor (néha egészen vicces is) akad látványos akció némi finom horrorral elegyítve..
(gondolok itt a
Talán máskor is megnézem majd...
Jane Austen könyvklub.
Na igen...ez pontosan az a másik kategória amit igen ritkán látni jól elkészítve.
Az arány tökéletes: 5 különböző életfelfogású nő elemzi ki, hogy számára mit tolmácsol Jane Austen egy egy műremeke a hatból.
Azért tökéletes, mert az 5 nő mellett odakerül egy 6. személy is, aki férfi, így egy teljesen más szemszögből mérlegeli ugyanazokat a dolgokat.
Vitatkoznak dolgokról és eseményekről a könyvek kapcsán, de kulturáltan teszik. Sokan manapság a mai virtuális valóságokban nincsenek is tisztában a szó (kultúra) valódi jelentésével, vagy ha mégis, magasról tojnak rá. Mindenki csak a maga igaza érdekel és ez szomorú.
A film viszont szerencsére nem ilyen. Remélem sokat tanulnak belőle majd mások is egyszer...
Csillagainkban a hiba.
Erre igen kíváncsi voltam bevallom. Igen nézhető és elgondolkodtató filmet kapunk (pénzünkért, türelmünkért cserébe)..
Szubjektív véleményem: a hiba nem a csillagokban van, hanem bennünk emberekben, pontosabban az életfelfogásunkkal.
Sokan csak úgy élnek bele a nagyvilágba de titkon mint a főszereplő srác is, szeretnének valami nagyot, valami maradandót is létrehozni.
Nem lövöm le a poént, akit érdekel az úgyis megnézi (vagy látta már) hogy ez mennyire sikerül majd neki.
Csupán annyit jegyeznék meg ezen film kapcsán, aki férfiként teheti az ne hölgytársaságban nézze meg ezt az alkotást.
És aki még a film megnézése után sem tudja, hogy ezt most miért írom, az ne gondolkozzon semmin. Csak könyvelje el, hogy látott valami csillagos filmet és ennyi...<#vigyor>#vigyor>
Na ez igen, az ilyen filmekért jó fogyasztani az áramot. 😊
Jó kis macska-egér játék. 1 mozzanaton érzetem a rossz kamerakezelést a vége felé, de nagyon szerethető film, szerethető karakterekkel.
Nálam ez inkább erős 8/10, mivel mostanában sokkal jobbakat nem láttam, de tudom hogy lehetne még ezt i fokozni kicsit.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Igazából jó kis akció krimi, nem volt túlerőltetve. A befejezés ami elcsépelt picit, de azért élveztem.
6/10 ha értékelni, vagy rangsorolni kellene.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.26. 21:06:45
Kép a filmből:

///Jeeeeh, közben meglett:
Anime: Mikakunin de Shinkoukei
Kép:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.12.26. 21:03:21
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Megnéztem, láttam pár hasonló filmet.
Éreztem már az első 20 percben hogy valami hasonló lesz, nem pont így ahogy történt, de kb. Végülis volt azért meglepő fordulat benne mindent egybe véve.
Izgalmas film volt. Szeretem az ilyeneket, még akkor is ha egy idő után azért nagyjából kiszámítható a végkifejlet.
A legeslegvégét viszont nem teljesen tudtam értelmezni.
7/10
Legvégén nem tudtam összerakni a puzzle-t, mert:
Nem értem.
Sőt, magam is azok táborát erősítem, akik egyedül Julia Robertset tudták értékelni benne.
Legjobb film evör. elmúlt 4 napban 4szer is volt, mindig megnéztem a legközelebbi jó jelenetet. kb hetente megy a tv ben. nem véletlenül.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Sőt, nekem az anime is baromira ismerős volt 😊
Az egyik kedvenc jelenetem az volt amikor
Kapcsolgatnak az adók között és mindehol mondják hogy megy a zombiapokalipszis stb. de egy adón még éppen anime megy...
Hideo: Nézzétek! A Tokyo TV animét ad! Akkor talán még nem olyan nagy a baj! 😊
Rosszabbra számítottam, de egész szórakoztató volt. Korrekt hollywoodi termék, végig fent tartotta a "feszültséget", remek látványvilág, egyszerű és közeli karakterek.
Kb ilyet várnék egy Marvel filmtől, hogy ne legyen gagyi. Régebben végül is ilyenek is voltak.
7/10
De ez is ahoz tartozik. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.26. 16:06:59
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Közepes darab, James Franco egy ideig elviszi a hátán a filmet, de a végére az Ő karaktere is megfárad.
5/10
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
(2016.12.25) (126 perc, japán)
Ízig-vérig (hehe) japán zombi-akciófilm - hétköznapi, sikertelen, szürke, kicsit amolyan béna-de-annyira-mégse-anime-hősös-jóságos főszereplőnket sokkolja, hogy kedvese kidobja. A sors úgy hozza, hogy másnap olyan fordulatok történnek az életében, hogy a saját bőrét mentve kell menekülnie... mert a kedvese kilép a bőréből, a munkahelyén minden munkatársa bal lábbal kel fel, és az utcán mindenki a kezére és lábára lép... na meg majdnem elütik... meg ilyenek... vagyis, kitör a zombi apokalipszis. 😊
Csak hát Hősünket (Suzuki Hideo - a nevét a "hős" jellel kell írni) nem olyan fából faragták, aki a fejében elképzelt hőstetteket meg is tudná valósítani... így csak sodródik az eseményekkel... míg egy ártatlan középiskolás lányka nem szorul a védelmére...
Nem volt ez olyan rossz próbálkozás. Nyilván, az elején bemutatott és látható apokalipszist anyagilag nem engedhették meg a végéig (ahogy 99%-ban egyetlen ilyen típusús film esetében sem), így az eseményeket egy szűkebb, kiesebb helyszínre "vitték" tovább, ahol bonyolódtak a szálak.
Voltak, maradtak kérdések, felvetődtek "de akkor miért nem"-ek, de amúgy elment.
A dokit alakító Nagasawa Masami majd feltűnik a manga- és animesorozathoz készült 2017-es élőszereplős Gintamában is.
Arimura Kasumi pedig főszerepben látható a 2015-ös, valódi eseményeken alapuló Flying Colorsban (Birigyaru).
Hanhunter - Embervadász (régen még működött a google fordító amikor a filmek címét fordították magyarra)
Rettenetesn tetszett, nekem ez most azért is nagyon érdekes volt mert erre a filmre nem emlékszem, hogy bárki említette volna hogy ez az eredete úgymond egy 2002-es filmnek ami amúgy meg folytatása egy 3 részes sorozatnak, a főszereplő meg egy hasonló stílusú vagyis krimi sorozatnak a főszereplője manapság is...
Érdekes volt a filmben néha, hogy a főszereplő amolyan monológokat eresztett el.
A gyilkos is elég jól el lett játszva, viszont a végét picit elharapottnak érzem és az "ikonikus" szereplőről kicsit kevésbé volt szó a film 2. felében.
Hát a 7/10 legalább jár neki.
Bárcsak még sok hasonló film lenne amit nem láttam volna eddig és a végén a zene meg azért érdekes, mert kb 2 hete hallottam youtube-on, és megtetszett, itt meg hallani a film végén, hát, nagyon jó érzés volt. 😊
Csak vége filmzene, de aki nem látta még a filmet, az ráér meghallgatni....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.26. 13:16:40
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2016.12.25. 17:10:13
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2016.12.25. 17:03:21
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Még az Engineeres story érdekesnek indult, erre kukázzák, mert pár idióta sír, hogy ALIEN-t akar csak amint szétbassza a nyomi kutatókat.. fasza..
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.12.25. 13:05:02
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Bár igy sem nagyon értem, hogy a vörös csajszit minek hagyták életben ha nem lesz folytatása a dolognak .
Vagy majd itt lesz egy utalás rá, hogy mi lett vele