1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Pares
    Wonder Woman

Nem adok értékelést, mert 45 percnél tovább nem bírtam nézni. Ekkora szart már rég töltöttem le, kár volt minden bitért. A hős amerikai vs gonosz náci khm... német klisére természetesen fel voltam készülve, nem ezért nem bírtam végignézni, már csak röhögtem, amikor annak ellenére, hogy azért ez még mindig csak az I.VH-ról szólt, simán előhúzták a tipikus gonosznáci Dr. Poison meg Ludendorff karaktereket. Ami igazán ledöbbentett, hogy Gal Gadottal az élen az összes női szereplő olyan bénán színészkedett, hogy még egy Barátok köztbe se fértek volna be. Nevetséges szövegek, érzelmek nélküli arcok, fura pofák, tiszta amatőr hatása volt az egésznek az elejétől kezdve, egyszerűen nem bírtam nézni.
    Számítottam rá, hogy bizonyos társadalmi/politikai okok miatt túlértékelt lehet a film, de hogy ez a fos az IMDB-n 7.8-on, a Rotten Tomatoes-on meg 92%-on áll, az tényleg felfoghatatlan számomra. Szerintem a közútálatnak örvendő Suicide Squad vagy a Man of Steel is fényévekkel jobb volt ennél.