Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Zseniális, egyik, ha nem a legjobb Star Wars film.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ki kell próbálni, egyszerűen ennyi. Tényleg, máshogy ez nem megy és fikacrnyi fogalma sincs az embernek arról hogy mit is nyújt a VR. Semmi, ezt sehogy nem lehet átadni csak ha a fejeden vagy és kipróbáltad.
A jó 3D ad a film élményéhez, kiteljesíti azt. Pár film emiatt is örök, kitörölhetetlen élmény moziban. Itthon egy Micro Monsters 3D with David Attenborough meg WOW. Sok a hanyag 3D, ahol nem jó nem kell nézni se nem erőltetni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Biztosan én vagyok szűk látókörű, és nem titkoltan öreg, de én nem látom / érzem így. Annyira komoly és hosszú munkálatok állnak még a valóban szórakoztató (mindenki számára!), elérhető, és nem egészségromboló végtermékig eljutásig, hogy szép és jó lesz, ha az unokáink megérik.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Why so serious?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Why so serious?
Ráadásul, én is kipróbáltam - semmi olyan élményt nem nyújtott, ami nélkül amúgy kardomba dőltem volna.
Továbbá --- éppúgy, mint a játékfronton """döbörgő""" VR őrület esetében élhetetlennek tartom, a magam részéről --- a bezártság frusztráló számomra. Én szeretem tudni, érezni a környezetemet, és ha társaságban nézek, akkor bizony a diskurzus része a film, ehhez pedig látni is kell a másik felet...
...ez pedig aktív/passzív "3D" szemüvegben (játék esetében a VR-ral) nem igazán megoldható...
Évek óta be nem teszem a lábam 3D vetítésre,...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
- Jajj Vader nagyúr sajnos pont az előbb ment el fontos üzleti megbeszélésre!
Később...
- A Halálcsillag tervrajzait ellopták! Azonnal Szóljanak Lord Vadernek!
- Lord Vader sajnos éppen Coruscanton tartózkodik. Hagy neki üzenetet? 😊
Shep: Egyetértek. Manapság már teljesen hidegen hagynak a 3D filmek. Mindent csak 2D-ben nézek.
Az esetek 90%-ban a 3D SEMMIT nem ad hozzá a moziélményhez. Egy kicsit térhatásúbb + mozgalmasabb filmekbe beleraknák pár parasztvakító 3D jelenetet és kész. Már elmúltak azok az idők amikor oda és vissza voltunk attól hogy a kard hegye kilóg a vászonból...
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.12.16. 13:38:49
10 perc után kisétáltam róla, majd megnézem 2D-ben, szerencsére egy fillért nem fizettem érte. Ezt a szemüveges 3D idiótaságot el kellene már felejteni végre! Mi a franc jó abban ,hogy egy filmet sötéten, színvesztés mellett végignézhetek ráadásul drágábban? Ráadásul egy rossz film 3D-ben is rossz, egy jónak meg nincs szüksége ilyen trükkökre. Ez az én véleményem, nem kell vele egyet érteni.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.12.16. 13:04:41
hupsz...ez most spoiler? 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Biztos embere válogatja, de én inkább visszasírom a klissés horrorokat mint ezt, de télleg sokszor azt hittem valami zs kategóriás viasat csatornát nézek.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ezért is nem érdekelt eddig ez a film.
Ha mar itt tartunk. Valamelyik nap ment a SW III a tv ben. ANNYIRA de ANNYIRA gagyisztikum az a film, hogy full kiakdtam rajta. 3 percenkent van valami baromsag benne. Az idiota robot nyogdecselesek meg poenos droid beszolasok. Szar verekedes, stb.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2016.12.16. 04:35:00
Végre lépett egyet előre a stílus, és nem a szokásos ördögűzős bullshitet kapjuk, ahol reverendába öltözött plébánosok karatéznak kereszttel meg rózsafüzérrel, hogy a vérgeci démont kitessékeljék az áldozatból, és harsány kántálás közepette elküldjék a sunyiba. A 70-es években az Ördögűző állította fel az etalont a műfajban, és azóta valahogy szolgai módon kezdték el másolni tehetségtelennél tehetségtelenebb rendezők a sémát, hogy részt kaphassanak a kultuszt övező glóriából.
Jelen filmünk gondolt egy merészet, és nem akart egy századik Ördögűző klónt gyártani, és a reverendát is lecserélte. És mondhatni ez csak a film javára vált. Ugyanis a sci-fi vonalára helyezték át a súlypontot és vakbuzgó pap helyett kapunk egy borostás arcú tökös kurafit, akinek baró paranormális képességei vannak, és képes belépni a megszállt személy fejébe, hogy belülről picsázza el a személyi aurát beszennyező láthatatlan inkvizitorokat. És faszán is megy neki...
A meló mindössze annyi hogy rá kell ébreszteni az áldozatot, hogy egy illúzió fogságába esett, amit a démon kreált neki, és csak akkor lehet szabad ha rájön hogy álomvilágban van. Az áldozat ugyanis sosem tudja hogy meg van szállva. Meg kapunk jó sok technikai kütyüt, meg elektromos berendezést is, amelyek figyelik hősünk állapotát, és jeleznek ha ideje kijönni. Sőt még démon által fertőzött vért is hord magánál, amivel bármikor extra előnyre tehet szert ha vesztésre áll.
Szóval el vagyunk kényeztetve és egészen újfajta szemszögből láthatjuk a bevetéseket. És bár nincs Avengers-szintű látványorgia, mindenképpen progresszív alkotás, ami remekül reflektál a számtalan Ördögűző-klón kifáradt, megfakult és unalmas kliséktől hemzsegő világára.
7/10
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Az alpári poénokat tudni kell kezelni, különben csak ovis szint. South Parkban pl kifejezetten jók a kaka-poénok, annyira aberráltak. 😊
Mondjuk megértem ha valakinek az se jön be.
Egész jó volt. A film első felében nem tudtam komolyan venni a vak öreget. De aztán egész ügyesen kompenzálták a karakter hátrányosságait és előnyeit a többiekkel szemben. Tipikus Pánikszoba / Cloverfield Lane 10 film. Nem mellesleg Pomázon forgatták.😄 A stáblista 80%-a magyar.
Rossz anyák / Bad Moms:
A jó zenéknek hála voltak feel good pillanatai, de összességében erőltetett az egész. Az anyukák a célközönség, de a módszere kb olyan, mint az éhes embernek épp csak megemlíteni egy nagy tál kaját. Csorogni fog a nyála, de nem lakik jól.
Egyébként már komolyan elbeszélgetnék egy amcsi emberkével, hogy számukra mi a humor. Mert ezekben a vígjátékokban java részt az a "poén", hogy fasz/pina/szar/hugy/hányás. És ezen röhögnek az emberek? Most ennyire prűdek a való életben, hogy vásznon nézve fakad ki belőlük, vagy annyira szegényes a humorérzékük, hogy mindenen képesek röhögni?
Asszem Adam Sandler volt ebben az egyik nagy úttörő, de azóta előszeretettel utánozzák. Seth Rogenék legalább öniróniával alkalmazzák ezt, és így néha sikerül is valami jót összeütniük.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.12.15. 08:23:25
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ostoba, komolytalan, egysíkú próbálkozás. David Ayertől szokatlan, hogy elbasszon egy forgatókönyvet és egy rendezést is egyszerre. Kicsit nagyobb volt ez a fa, mint hitte? Sztorinak se eleje se vége, karakterek meg már csak azért pofáztak valamit, hogy menjen a játékidő (főleg Quinn).
Soha többet.
(angol címet egyébként mi a francért kell megtartani, ha tükörbe fordítják magyarul is?)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Nem is tudom mit mondjak. A jó az talán erős lenne rá, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy oké volt. Nem tettem le a hajam tőle, de nem is akartam belehalni az unalomba. Voltak elég gyenge és unalmas részek, amiken át kellett verekedni magam. Arról nem is beszélve, hogy szerintem a felvezetés a kérdéses akcióig túlzóan hosszú. Ettől függetlenül azért megvannak a maga felemelő és látványos jelenetei. Főleg maga a nagy akció mentette meg nálam a filmet, ami kivitelezésében és utóhatásait tekintve is megsüvegelendő. Mikor Vader először megjelent, akkor tudatosult bennem, hogy Hollósi György meghalt, nem lehet Vader magyar hangja. Úgyhogy helyette Horányi "Charles Xavier" Lászlót kaptuk, aki szintén egy nagyszerű színész, de sajnos nem ugyanaz. És most lehet jönni az eredeti hanggal, de nem érdekel. Én nem Jones-on nöttem fel. Vader mellett voltak egyéb visszatérő alakok, akiket jó volt újra látni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
6-6,5/10
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Imádtam 9/10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Én bizony többet vártam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
7/10
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Magának Churchillnek kellett közbelépnie, hogy a média számoljon már be realistábban az eseményekről mert "Kiürítésekkel nem lehet háborút nyerni."
Oké, ennyi elég is volt.
De szép bauxit, honnan van?
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2016.12.13. 01:28:01