[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
[2016] - (imdb) - "Science Fiction Volume One - The Osiris Child" / (--) - 7/10
(2017.08.30) (100 perc, ausztrál) - Action, Sci-fi
Az emberiség már bolygókat kolonizál. A városok mellett börtönöket is telepít ezekre az új földekre, és az elítéltek nem pusztán a büntetésüket töltik le, hanem...
Kane, a hősünk, egy magas beosztású felügyelő tiszt, aki a bolygó felett járőröző erőd hajón dolgozik, és onnan intézi a kolónia ügyeit. Az elvált férfihoz megérkezik az ügyes-okos kislánya, a szokásos láthatás idejére.
Míg a lánya Osiris városában tartózkodik, és az apja a felhők fölött felügyel, a bolygó börtönéből kiszabadul jó pár fogoly, és mellettük megannyi nem épp kellemes jellemű "valami" is...
Utóbbi okán a hajón utazó generális elrendeli a bolygó teljes légtér zárját, és az elszabadultak miatti "takarítást"...
Kane-nek nem egészen egy földi napja van a lánya, Indiana kimenekítésére Osiris városából, és az égitest elhagyására...
//Ausztrál indie sci-fi.
Tudom ajánlani a sci-fi rajongóknak ezekben az ínséges időkben.
Tény és való, hogy a nem minden volt olyan benne, mint egy csúcs kategóriás hálivúdi filmben, de nem is ok nélkül indie...
//Piros pontot kap az, aki megtalálja a stáblistában a magyar emberkét :)
//A film nézése közben nagyon-nagyon erős gyanúm volt, hogy a furcsa pár (Gyp és Bill) az nem más, mint a dél-afrikai "Die Antwoord" (ezer éve láttam talán 1-2 klipjüket)... de ma megnéztem őket, és leesett, hogy kizárt :)
DIE ANTWOORD - UGLY BOY (a klipben ott van missz szemöldök is)