1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #97130
    Guardians of the Galaxy Vol. 2 (A Galaxis őrzői vol. 2)

Nem tudom mit gondoljak. Anno az első rész volt az utolsó Marvel film, amit kifejezetten élveztem (legalábbis az első alkalommal). Azóta nem nagyon sikerült lenyűgözni. És most sem mondanám, hogy ment. De mindenképp többet váltott ki belőlem, mint a korábbi próbálkozások.

A történet papír vékony és ezerszer látott trope-okból épül fel. Végtelenül kiszámíthatóak az események. Így másba nem kapaszkodhatunk, mint a karakterek. Drax mintha az első rész óta retardált lett volna. Mindenre csak mutogat és hangosan nevet rajta. De a többiek is mintha sokkalta jobban el lettek volna tolva a komikusabb irányba. Lehet csak én emlékszem rosszul, de az első részben sokkalta komolyabban vették a dolgokat. Itt meg csak sorban poénkodnak egymáson. Még a legnagyobb veszély közepette is. Nem tudom, olyan furcsa volt. A poénok egy nagy részes is nagyon átlátszó ezerszer ellőtt fajta volt vagy csak simán elment mellettem, mert inkább éreztem rosszul, kényelmetlenül magam miattuk. De nem tagadom, egy másik részén meg azért jókat derültem.

Furcsa volt az egész. Nemtom. A végén jó érzéssel kapcsoltam ki a lejátszót, bár az epilógus elég hosszú volt, a teljesen felesleges after creditsekről (az Adam Warlockost kivéve) nem is beszélve.

6,5/10