Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.11.14. 16:20:05
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nekem ez kimaradt, most dvd-n pótoltam.
10/10, zseniális hangulat, párbeszédek, fényképezés, a zene. Ahhoz képest hogy kamarafilm, le a kalappal, elröppent a 3 óra rendesen.
Nyilatkozta is, hogy AMÍG LEHETETT nem használt trükköket, de egyik filmje kapcsán mondta hogy sajnos a mai korral nem lehet tovább szembe pisálni, és a szükséges módon engedett a gyeplőn....szerintem pont hogy őt lehet tisztelni.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
még hogy nem jól koreografált 😄
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.11.14. 10:08:05
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Persze itt inkább arról van szó, hogy verekedéseiben a Bud Spenceri burleszket képviseli, csak keleti stílusban.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szinte semmit sem hallottam a filmről, még a trailere is elkerült, úgy ültem be rá, hogy annyit tudtam, hogy valami idegen inváziós film. Már a film elején kiderül, hogy nem a hagyományos látványfilmről van szó (lásd Függetlenség napja), és ezt örömmel nyugtáztam. Engem végig lekötött, és külön öröm volt, hogy végre egy idegenekről szóló film, ahol nem a zúzáson van a hangsúly, egy ilyen annyira kellett már. Még a történet is tartogatott meglepetéseket, jól fel lett építve az egész. Kicsit azt sajnáltam, hogy a főszereplő nőn kívül más karakter nem igazán lett részletesebben kidolgozva, de körülbelül ebben ki is merül a negatívumok száma. Aki vevő az idegenes, sci-fis témára, de nem durrogtatást, meg öldöklést akar látni, annak mindenképpen ajánlott. 8/10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Jackie tiszteletbeli Oscart kapott... 😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.11.13. 12:27:38
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.11. 23:18:08
Az eddigi marvel filmek után ez mindenképpen jobb. Persze ennek a sztoriját is le tudom írni pár szóban, de nem a tucat jön a rossz-lerombolja a várost (*vagyis öhm*) típust, ez a kis varázslós téma más határokat feszeget. Humoros és komolyabb jelenetek szépen váltogattak egymást. CGI meg odabaszós. Biztos sokat szoptak vele a srácok.
Benedict es Mads továbbra is fav. Rachel McAdams peddig hozza azt amit minden filmben: felfelé néz a romantikus karakterével, könnybe lábad a szeme, és halkan beszél. De akkor sem tudom megunni, akkor se tudnám ha minden filmben ő lenne a hőst támogató érzékeny nő.
Az első post-credit scene is tetszett, kis apró humor.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Huh. Oké, erre nem számítottam. Pár napja halogattam, nem igazán voltam ráhangolódva, de ma már nem tudtam kikerülni. És nem bántam meg. Az elején az a szoba bazi lehangoló volt, ahogy hozzá voltak szokva, már amennyire, és megvolt a rutinjuk. És hát, ha jól emlékszem, évek óta nem izgultam filmen ennyire. Az a jelenet annyira feszült volt, hogy majd kiugrott a szívem 😮 😄 Viszont ez is volt a film baja. Relatíve korán jött a film csúcspontja. Ami egyszerre pont jókor is jött. o_O De onnan már nem volt hova feljebb, így csak lefele volt onnan. Ami szintén nem volt szar, de a végén csak nem volt olyan jó.
Az nem tudom mennyire ciki, hogy 10 perccel a vége előtt jöttem rá, hogy a lánya igazából a fia... 😄
7-8/10
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.11.11. 22:17:52
Ezt még emészteni kell....
7/10
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
A csehszlovákiai Prágában járunk az 1940-es évek elején... az egyik leghírhedtebb SS nagykutya likvidálásáról szól a történet, egy titkos akció keretében, amiről csak pár beavatott ellenálló tud. A film eleje egy lassú dráma kevés akcióval: tervezgetés, elemezgetés, időpont választás, majd merénylet.
Ezután pedig átcsap egy kegyetlenül durva akcióba... Prága összes nácija (több ezer katona) vonul hőseink nyomába akik egy templomban barikádozzák el magukat... ez a rész kegyetlen jóra sikeredett. Aki bírja a második vh-s drámákat atomjó akciókkal vegyítve, annak kötelező darab.
De egyébként a film mindkét része nagyon ott van, az elsőre a feszültség jellemző, hiszen bármelyik pillanatban lebukhatnak és persze az árulás sem hiányozhat a sztoriból. A második rész pedig non-stop akció. Cillian Murphy szinte brillírozik... egy nyálas képű fiatal kölyökből markáns háborús hőssé vált. Kiváló film.
8,5/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Gondolom mind2 ezt a nosztalgiát lovagolja meg azóta is.
"The trees move. Do you not see it?"
A képi világ az 5. Elemet idézi ami jó jel ,de pont a két színész akik furán néznek ki. A srác egy sötét oldalra tért enyhén beszívott fiatal Leonardo DiCapriora emlékeztet a csaj meg olyan furán néz. 😊
Amúgy a Valerian és Lauren képregényeknek hatalmas kultusza a van Franciaországban. Ők ketten a tipikus 60-70 es évek hősei. A vagány űrhős és a bájos segítője akik bejárják galaxist és számtalan kalandba keverednek.
Az összes mai az univerzumot bejáró "Vagány Űrhős" erre az időszakra vezetheti vissza a gyökereit.
Anno animációs sorozat is készült belőlük (nem anime de Francia - Japán animátorok dolgoztak rajta) amit Magyarországon is vetítettek az igazán fejlett fordítói érzékre valló Űrzavar 😊 néven.
A rajzfilmben állnak legközelebb a képregényes kinézethez.
Ez alapján viszont a srácnak lehetne sokkal markánsabb amolyan "űrhősösebb" az arca.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Meglepődtem, mikor megláttam a Cinergi logót az elején, de aztán nem is csalódtam. Ez a film is azt a gyanúm erősíti, hogy Vajna inkább csak jókor volt jó helyen, mintsem igazán jó producer lenne.
Hosszú és unalmas film volt. Pedig micsoda nevek szerepeltek.
4/10
16+ vagy mi a fene...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.11.10. 17:28:54
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Plusz: Azé' akad ott fognivaló elől is...
Plusz 2: tudom már mi zavar a lányban a furcsa lábain felül - a szürke szeme.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.10. 17:26:28
Az előzetes előtt aggódtam, hogy katyvasz lesz, ami még lehet is, de ez most egy kicsit megnyugtatott. Biztatónak tűnik...
David Fincher - And the Other Way is Wrong
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Ugye a Scarlet Witch / Quicksilver duóval könnyebb dolguk volt.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Nem rossz film, megvan a maga bája, de nekem sosem lesz kedvencem. 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson