1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Sing (Énekelj!) 3D (2016) IMDb

Ez egy zenés rajzfilm. Mit meséljek még róla? A zenék tetszettek, egy "saját szerzemény" is hallható benne a punk-rocker sünitől
    A 3D hibátlan, de ez szerintem alap is egy mai 3D-s rajzfilmnél..(ja tudom, tudom: animációs filmnél)
    A csigát imádtam, kár, hogy nem került be a csapatba.
    Nem pontoznám, mert szívem szerint csak egy közepest adnék rá, de attól több van benne..vagy nem?

Stephen King: Cat's Eye (Macskaszem) 1985 IMDb

A film lemez menü és stáblista zenéjét itt méltattam az imént.

3 rövid sztorit kapunk, amit egy gazdiját kereső macska köt össze 3 városban egymással.
    Az elsőben felbukkan két régi ismerős is: a loncsos, veszett Cujo és a tűzpiros Christine. Amúgy semmi közük a sztorihoz. Egy dohányzásról leszoktató társaság igen hatásos működési elvét tapasztalhatja meg James Woods. A módszereik, több, mint meggyőzőek.
    A másodikban egy milliomos áll bosszút a hűtlen feleségén és annak szeretőjén, elég sajátságos módszerrel, aminek a végén mindenki meglepődik...az életben maradottak közül.
    Az utolsóban végre célhoz ér a cicus, mert meg kell védenie a gazdáját (Drew Barrymore) egy...(mi is rá a legjobb szó, gonosz koboldtól, vagy manótól)..
    Végig tartja az izgalmat, és bár én láttam már ezt is úgy 30 éve, még most is tetszett.

King művét itt is sikerült jól megfilmesíteni.
    Naná, hogy minimum 10/9.
    Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.08.09. 15:54:21