[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Először azt hittem a Speed Racer-re dobtad ezt a "nem"-et.
Akkor meglepődtem volna. Bár a mangások közt is van széthúzás miatta (gondolom).
Így meg azért leptél meg, mert valaha szeretted a zenéket is. Legalább annyira, mint a filmeket..ha jól emlékszem.
Na mindegy. Akkor ugorjunk a mai harmadik meglepődésemhez
Better Off Dead...(Jobb, ha hulla vagy) 1985 IMDb
Úgy látszik számomra ma ez a meglepetések napja...
Először reggel 8-kor beugrottam a dokihoz a táppénzes papíromért, amit a tegnapi vihar miatti áramszünet miatt nem tudtam megkapni..
Aztán egykori sorstársam és zen(ész)társam (alias: Imyke) képembe dob egy NEM-et egy ZENÉS filmre..(beszarás!)
Majd rábukkanok egy egykori kedvenc színészem általam még eddig nem látott filmjére fullHD minőségben, amire az IMDb-n egy 7,2-es átlagot is toltak...(mivan?)
Maga a film sztorija annyira nem is lenne elfuserált talán: adott egy srác, aki szereti a csaját. Vagy inkább imádja, nézőpont kérdése.
A csaj persze dobja egy "menőbb arcért". Hősünk meg megpróbálja kinyírni magát bánatában.
Aztán egy francia diáklány költözik a városba...(a többit sejthetitek
)
Azt viszont nem értem, hogy adva van egy a sz@rnál két fokkal jobb sztori, pár tűrhető mellékszereplő is John Cusack mellett, továbbá egy 69-es fekete Camaro amit szépen kipofoznak és lám: mégis el tudják qrni az egészet
Ami tetszett: emlékeztek a Ghost filmre Demi-vel és Patrick-el? Van az a metrós jelenet, amikor az az elképesztően randa pofájú szellem megtanítja Patrick-et beleboxolni a tárgyakba? Belerúgni a sörös dobozba? Na az a randa fazon, itt egy okos tanárt alakít
Vagy az újságkihordó biciklis pszichopata gyerek, aki a 2 dolcsiját akarja behajtani gyakorlatilag a film végéig..
Nem is beszélve romantikus hősünk zseni kisöccséről, aki (nem lövöm le a poént, mit épít össze a film végére) egy szót sem szólt végig.
Szóval a film (számomra legalábbis) tele volt meglepetéssel annak ellenére, hogy szerintem erős ZS kategória, a konklúziót a végére hagyta, amit most először meglepődés nélkül állíthatok: ezen sajna még az 1080p sem segít.
Megadom mégis az 1 pontot, mert nem kapcsoltam ki már a felénél: 10/1.
Vagy hogy csatlakozzam magam is, erre tőlem is egy még egyszer nem.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.08.07. 15:26:31