1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Sabrina the Teenage Witch (Sabrina, a tiniboszorkány) 1996 IMDb

Rendezte: Takács Tibor. Gondoltam adok neki egy esélyt, de csak amiatt néztem végig mert épp nem volt jobb dolgom.
    Ettől idegesítőbb, bugyutább tini filmet nem mostanság láttam. Hogy a francba lett ebből a...-ból sikeres sorozat?
    10/2

The Sisterhood of the Traveling Pants 2 (Négyen egy gatyában 2.) 2008 IMDb

Tetszett. Nem ilyen jellegű folytatásra számítottam. Ez sokkal jobb lett. Kiderültek infók, amik kimaradtak az első részből (pl. hogy az egyikük anyja miért és hogyan halt meg amikor még csak 11 volt, és ezt hogyan kezelte ő, és miként az apja) ...ilyesmik.
    Tartották a humorszintet amit már az első részben is elértek, ez is plusz pont.
    Jó lett a befejezés is, mert úgy hagyták abba, hogy igazából folytatódhat is a sztori, ami mondjuk lehetne az, hogy már felnőttek lettek és mind a négyük lányai (akik persze szintén négyen lennének) ugyanúgy rábukkannak egy farmerre ami mindenkire jó. Csak persze velük más kalandok történhetnének..
    Legyen 10/7 meghagyva a lehetőséget egy még jobb esetleges folytatásnak (ami könyvben létezik, bár én nem olvastam..)

Ferris Bueller's Day Off (Meglógtam a Ferrarival) 1986 IMDb

Akad még aki nem ismeri eme nemes alkotást?
    Aki nem, nekik röviden: FB és két barátja (1 pasi 1 csaj) egy napjukat követhetjük nyomon, amit az iskolából félhivatalosan ellógva töltenek el oda-vissza egy meseszép piros Ferrari társaságában. Nem először látom, de most is elszórakoztatott még
    Csak mert ez az egyetlen film, amiben Matthew Broderick-et el bírom viselni: 10/6.