Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szinte semmit sem hallottam a filmről, még a trailere is elkerült, úgy ültem be rá, hogy annyit tudtam, hogy valami idegen inváziós film. Már a film elején kiderül, hogy nem a hagyományos látványfilmről van szó (lásd Függetlenség napja), és ezt örömmel nyugtáztam. Engem végig lekötött, és külön öröm volt, hogy végre egy idegenekről szóló film, ahol nem a zúzáson van a hangsúly, egy ilyen annyira kellett már. Még a történet is tartogatott meglepetéseket, jól fel lett építve az egész. Kicsit azt sajnáltam, hogy a főszereplő nőn kívül más karakter nem igazán lett részletesebben kidolgozva, de körülbelül ebben ki is merül a negatívumok száma. Aki vevő az idegenes, sci-fis témára, de nem durrogtatást, meg öldöklést akar látni, annak mindenképpen ajánlott. 8/10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Jackie tiszteletbeli Oscart kapott... 😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.11.13. 12:27:38
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.11. 23:18:08
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Az eddigi marvel filmek után ez mindenképpen jobb. Persze ennek a sztoriját is le tudom írni pár szóban, de nem a tucat jön a rossz-lerombolja a várost (*vagyis öhm*) típust, ez a kis varázslós téma más határokat feszeget. Humoros és komolyabb jelenetek szépen váltogattak egymást. CGI meg odabaszós. Biztos sokat szoptak vele a srácok.
Benedict es Mads továbbra is fav. Rachel McAdams peddig hozza azt amit minden filmben: felfelé néz a romantikus karakterével, könnybe lábad a szeme, és halkan beszél. De akkor sem tudom megunni, akkor se tudnám ha minden filmben ő lenne a hőst támogató érzékeny nő.
Az első post-credit scene is tetszett, kis apró humor.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Huh. Oké, erre nem számítottam. Pár napja halogattam, nem igazán voltam ráhangolódva, de ma már nem tudtam kikerülni. És nem bántam meg. Az elején az a szoba bazi lehangoló volt, ahogy hozzá voltak szokva, már amennyire, és megvolt a rutinjuk. És hát, ha jól emlékszem, évek óta nem izgultam filmen ennyire. Az a jelenet annyira feszült volt, hogy majd kiugrott a szívem 😮 😄 Viszont ez is volt a film baja. Relatíve korán jött a film csúcspontja. Ami egyszerre pont jókor is jött. o_O De onnan már nem volt hova feljebb, így csak lefele volt onnan. Ami szintén nem volt szar, de a végén csak nem volt olyan jó.
Az nem tudom mennyire ciki, hogy 10 perccel a vége előtt jöttem rá, hogy a lánya igazából a fia... 😄
7-8/10
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.11.11. 22:17:52
Ezt még emészteni kell....
7/10
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
A csehszlovákiai Prágában járunk az 1940-es évek elején... az egyik leghírhedtebb SS nagykutya likvidálásáról szól a történet, egy titkos akció keretében, amiről csak pár beavatott ellenálló tud. A film eleje egy lassú dráma kevés akcióval: tervezgetés, elemezgetés, időpont választás, majd merénylet.
Ezután pedig átcsap egy kegyetlenül durva akcióba... Prága összes nácija (több ezer katona) vonul hőseink nyomába akik egy templomban barikádozzák el magukat... ez a rész kegyetlen jóra sikeredett. Aki bírja a második vh-s drámákat atomjó akciókkal vegyítve, annak kötelező darab.
De egyébként a film mindkét része nagyon ott van, az elsőre a feszültség jellemző, hiszen bármelyik pillanatban lebukhatnak és persze az árulás sem hiányozhat a sztoriból. A második rész pedig non-stop akció. Cillian Murphy szinte brillírozik... egy nyálas képű fiatal kölyökből markáns háborús hőssé vált. Kiváló film.
8,5/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Gondolom mind2 ezt a nosztalgiát lovagolja meg azóta is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"The trees move. Do you not see it?"
A képi világ az 5. Elemet idézi ami jó jel ,de pont a két színész akik furán néznek ki. A srác egy sötét oldalra tért enyhén beszívott fiatal Leonardo DiCapriora emlékeztet a csaj meg olyan furán néz. 😊
Amúgy a Valerian és Lauren képregényeknek hatalmas kultusza a van Franciaországban. Ők ketten a tipikus 60-70 es évek hősei. A vagány űrhős és a bájos segítője akik bejárják galaxist és számtalan kalandba keverednek.
Az összes mai az univerzumot bejáró "Vagány Űrhős" erre az időszakra vezetheti vissza a gyökereit.
Anno animációs sorozat is készült belőlük (nem anime de Francia - Japán animátorok dolgoztak rajta) amit Magyarországon is vetítettek az igazán fejlett fordítói érzékre valló Űrzavar 😊 néven.
A rajzfilmben állnak legközelebb a képregényes kinézethez.
Ez alapján viszont a srácnak lehetne sokkal markánsabb amolyan "űrhősösebb" az arca.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Meglepődtem, mikor megláttam a Cinergi logót az elején, de aztán nem is csalódtam. Ez a film is azt a gyanúm erősíti, hogy Vajna inkább csak jókor volt jó helyen, mintsem igazán jó producer lenne.
Hosszú és unalmas film volt. Pedig micsoda nevek szerepeltek.
4/10
16+ vagy mi a fene...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.11.10. 17:28:54
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Plusz: Azé' akad ott fognivaló elől is...
Plusz 2: tudom már mi zavar a lányban a furcsa lábain felül - a szürke szeme.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.10. 17:26:28
Az előzetes előtt aggódtam, hogy katyvasz lesz, ami még lehet is, de ez most egy kicsit megnyugtatott. Biztatónak tűnik...
David Fincher - And the Other Way is Wrong
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Ugye a Scarlet Witch / Quicksilver duóval könnyebb dolguk volt.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Nem rossz film, megvan a maga bája, de nekem sosem lesz kedvencem. 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Most láttam másodjára, mert már nem emlékeztem arra, hogy láttam. Sokan mondják, hogy isteni film, és valóban van pár emlékezetes, és hatásos jelenet benne, de nekem inkább vontatott helyenként, mint szórakoztató. Amikor fél percig mutatják Gosling rezzenéstelen arcát, az nekem már sok, főleg, hogy többször is eljátsszák ezt a film során. A zene viszont baromi jó, főleg a kétszer is felcsendülő, szinte hipnotikus szám. Nem hosszú, 1 óra 40 perc, de eskü két és fél órának tűnik, épp a vontatottság miatt. Nálam maximum 6.5/10
Kicsit hülyén érzem magam. Kilométerekről látszott a csavar, de nem vettem észre...
Rejtélyes lány, különc gazdag család, tropa fazon és emlék kutatás. Minden adott egy korrekt misztikus thrillerhez, amit szállít is. Nincs túl bonyolítva, de kellően rejtélyes az egész hangulata. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
6/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Néhány jobb pillanat, de amúgy felejthető.
5/10
Mike és Dave esküvőhöz csajt keres
Már első hallásra is baromságnak tűnt, de a megtekintés után sem tűnik jobb ötletnek. Jó poénok nem igazán, megmosolyogtató baromság igen, nemvicces baromság igen. Anna Kendrick jó volt és jól is nézett ki benne.
6/10
Tegnap este néztem meg. A The Mechanic folytatása, Jason Statcham szőrös mellkasával, megmunkált felsőtestével, kemény rúgásaival és ütéseivel, és Jessica Alba - 2 gyermek után is - bomba testével és Tommy Lee Jones kicsit átalakított fizimiskájával.
A film maga hozza a kellemes 80-as és 90-es évekbeli akciófilm fílinget, szokásos dramaturgiával, és kicsit Hitmanes missionökkel.
Kis múltidézős, laza 99 perc.
Jár neki az "Ajánlott" plecsni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most ha Hulkot ráküldjük Stephen Hawking-ra, és bámuljuk hogy a tolószék kereke hogyan áll ki a fogai közül, annak nem sok sansza van szerintem. Én pl. sose bírtam ha egy ellenfél túl erős.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!