Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néhány jobb pillanat, de amúgy felejthető.
5/10
Mike és Dave esküvőhöz csajt keres
Már első hallásra is baromságnak tűnt, de a megtekintés után sem tűnik jobb ötletnek. Jó poénok nem igazán, megmosolyogtató baromság igen, nemvicces baromság igen. Anna Kendrick jó volt és jól is nézett ki benne.
6/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Tegnap este néztem meg. A The Mechanic folytatása, Jason Statcham szőrös mellkasával, megmunkált felsőtestével, kemény rúgásaival és ütéseivel, és Jessica Alba - 2 gyermek után is - bomba testével és Tommy Lee Jones kicsit átalakított fizimiskájával.
A film maga hozza a kellemes 80-as és 90-es évekbeli akciófilm fílinget, szokásos dramaturgiával, és kicsit Hitmanes missionökkel.
Kis múltidézős, laza 99 perc.
Jár neki az "Ajánlott" plecsni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most ha Hulkot ráküldjük Stephen Hawking-ra, és bámuljuk hogy a tolószék kereke hogyan áll ki a fogai közül, annak nem sok sansza van szerintem. Én pl. sose bírtam ha egy ellenfél túl erős.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Szinte megfagytam a film nézése közben... pedig megy a fűtés... nem nagyon láttam még olyan filmet, ami ennyire hatásosan operálna a hideggel mint ez. Pedig egy átlag thrillerről van szó, de a szituáció amibe bele van helyezve a történet, az átlag fölé emeli.
Ugyanis egy 4 millió dollárt érő arannyal teli láda van elásva valahol, és négy ember kel útra a kanadai tél metsző hidegében hogy megszerezzék a zsákmányt. A fagyos hegyek között kb. nulla esélyük van az életben maradásra, a mínusz 20-30 fokos levegő pedig úgy üti át a télikabátot hogy öröm nézni.
Embereink már rövid idő alatt olyan fagysebzéseket szenvednek, hogy zombikra hasonlít az arckifejezésük... sőt mintha mindez még nem lenne elég, a szokásos rivalizálás is előjön, hogy kié legyen az arany... miközben észre sem veszik hogy egy forró teára százszor nagyobb szükségük lenne.
Nekem bejött a film, már a táj miatt is, de tuti nem vállalkoztam volna erre az útra, akármennyi aranyért sem... már a látványtól is szarrá fagytam.
7/10
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Nem volt rossz. Kellő mennyiségű expozíció után egyből a levesbe csapunk jó kis ír akcentusokkal. Egynek jó...
6/10
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.11.07. 19:52:28
De ha régen nem is, manapság a varázslat igen is hat rá. Amolyan új kriptonit...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.11.07. 18:56:05
Ott pl. semmivel nem lehetett megsebezni vagy fölékerekedni, csak a kriptonittal... Thornak pedig szvsz semmi esélye nem lenne ellene, hacsak nem készít kriptonit bevonatú kalapácsot.
A Superman Unbound-ban pedig valami 9 kvintillió tonna/cm2 volt a nyomásereje, azaz két ujjal összemorzsolt egy szupersűrűségű neutroncsillag darabot, mint kisrigó a cseresznyemagot. Mondjuk ott kibaszott erős volt már, de vannak néha ilyen epizódok amikor ennyit bír.
Vagy ott van a Superman és a Nap küldetés c. epizód amiben egy extra energiájú napkitörés közepébe került, ami annyira megnövelte az erejét, hogy már a kriptonit sem volt rá hatással... egyszerűen olyan ultimate lett a csávó hogy fél kézzel nyomott le mindenkit... na, ha Szupi ebben az állapotban állna ki harcolni, szerintem Thanos is vért köhögne fel már az első round után...
Persze a filmekben sosem ilyen erős.
Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2016.11.07. 18:40:16
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kíváncsi leszek az Infinity Warra. Kb. Avengers a köbön. Ha gigantikusságában csak félig megközelíti az eredeti sztorit, már az is durva lesz.
Alapból Vízió is el tudná kenni a száját + nem kizárt hogy még ő is megérezné Thor pörölyének az erejét. Ha meg ez nem válik be akkor mg Strange a valóságot megváltoztató varázslataival csinál belőle hülyét.
Ha meg minden kötél szakadna jön Thanos az Infinity Gauntlettel és rendet tesz.
És sajnos mivel Szupi a búval baszott DC univerzumból jött ezért nála még az sem működne hogy 1-2 poénnal elüsse a dolgot. :)
Ha már Strange...
Teljesen oké bemutatkozó film volt. Élvezetes volt + voltak benne jó ötletek. Ezek közé tartozott a végső harc is. Tilda Swinton nagyon jó volt Ancient One -ként.
A varázs effektek... elmentek. (Természetesen itt nem az Inceptionos részekre gondolok) A Warcraft filmben sokkal jobb volt mágikus effektek megvalósítása.
Igaz hogy minden Marvel film megágyaz következőnek de ezt lényegesen jobban teszi mint a DC -vagy ne adj Isten a Sony.- filmek. A Marvel filmek sokkal kerekebbek mint pl a konkurensé. Főleg a Pókhergel 2 esetében volt ez igaz, ami tulajdonképpen egyetlen hatalmas felvezetés volt.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Amúgy befejezni nem fogják. A legvalószínűbb, hogy újra keverik a paklit. Vasember akármennyire népszerű, Downey drága, mennie kell. Új AmKap is kinéz. Falcon is, Winter Soldier is esélyes rá. Thor szerintem marad, hacsak nem kér hatalmas pénzeket Hemsworth. Johansson megy, Hulk megy. És a maradék helyet feltöltik az újakkal.
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.11.06. 23:40:45
Thanosnál van egyébként nagyobb ellenfél? Vagy annál a résznél be is fejezik a szériát?
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Tokeletes megfogalmazas. Nezzuk, mit szolnak hozza az amcsik, megy-e meg a Disney MCU szekere:
"Marvel’s "Doctor Strange" Rules Box Office With Massive Debut - It marks the 14th straight first place opening for a Marvel film, a feat matched only by Pixar. No. 2 is the animated "Trolls" with an impressive $44.6M and No. 3 is Mel Gibson's "Hacksaw Ridge" with just $14.7M."
$85.000.000 az elso hetvegen! Csak amerikaban, $325.000.000 vilagszinten!
Magyarul: ezeknek bazzeg soha nem lesz vege!
Kivancsi vagyok, mikor dol be ez az egesz. Tippre azzal lesz a problema, hogy csak huzzak-huzzak a mezesmadzagot, minden film a kovetkezonek alapoz meg (valamilyen szinten ez a Strange-ben is jelen volt), de mikor all mar ossze es mikor zarul le vegre egy tortenetszal?
Oke, tudom, jon az Infinity War. Az lesz az igazi merce szerintem. A masik dolog az "erinthetetlenseg", nincs sulya semmilyen tortenesnek, mert jon par poen es megoldodik a hu, de nagy bonyodalom.
Mindez igaz lehet a Star Wars-ra is, ha nem vigyaznak. Martmint ize, csak mittomen, 1.8 milliardot termel, nem kettot <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: ProGabe, 2016.11.06. 22:53:28
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egyszer nézős film egy pilótáról, aki nem akart a halálba repülni. Úgy már egy kicsit érdekesebb, ha ez a pilóta japán a 2. vh alatt. Akkoriban az ilyen gondolkodás leginkább csak megvetésre talált, ami végig jelen is van. Miyabe története jól van felépítve és adagolva, amihez a jelenkori részek jól játszanak alá, de az utolsó harmadra megtörik a lendületet. Ekkor jön be egy rövidebb szál, ami szerintem simán kimaradhatott volna és akkor mindenkinek időt spórol meg.
Ha valaki szereti a világháborús filmeket, akkor azért ajánlott. Érdekes perspektívát nyújt a japán oldalról. A Special Attack Unitra koncentrálva, akik a háború végén a kamikaze küldetéseket hajtották végre. Ez sokat erősít a filmen.
Jobb napokon 7, most csak 6/10
Igaz, azon nem jött át semmi, viszont a szavukat adták hogy ott van. Akkor már csak igaz. És váltig bizonygatták, hogy a kapu másik vége a lakásuk konyhájába vezet, és ha akarnák, bármikor áttolhatnák rajta az álmos szemű fekete macskát, amit kelléktárgynak hoztak magukkal az ezoterikus produkcióikhoz.
Mondjuk ő láthatólag szart az egészre, mert majdnem elaludt a kényelmes fotelban... biztos rutinművelet volt már neki a dimenziók közti utazás, már félálomban is bármikor megcsinálja. Ekkor kikerekedett szemmel konstatáltam hogy ezek bizony vérprofik.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Nem izgatott fel, kicsit sem.
//Hogy-hogy nem csinálnak erkölcsi kérdést ezek a "hősök" abból, hogy sok-sok tucat felhőkarcolót, bennük az
//Ilyenkor hol vannak az ember- és állatvédők? :)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mivel még friss az élmény igyekszem gyorsan összefoglalni a véleményem, mert valószínűleg hamarosan semmire sem fogok emlékezni ebből a felejthető, sablonos alkotásból.
Mert mire is lehetne emlékezni később? A felhőkarcolók és a tér hajlítgatására? Ezt már láttuk az Eredetben. Az egoista és zseni főhősre? Vasember. A szokásos klísékre, minthogy a főhős elmegy a tanítóhoz, aki pár nap alatt átadja a 700 éves tudását és másnap már dimenziókapukat nyitogat? Semmi, de semmi eredetiség nincs a filmben!
Az emberek itt csak bábuk, statiszták. New York-ban az utca közepén megnyílik egy térkapu, amiből átjön pár fura alak és az emberek csak hátranéznek és mennek tovább az újságoshoz, vagy hazavinni a tojást a rántottához. Nincs itt semmi látnivaló kérem. Túl sok a magyarázat nélküli misztikum, minden elénk van rakva és nem győzzük kapkodni a fejünket. Mintha egy algoritmus a nézők igényei alapján random összedobott volna egy filmet a már megszokott és bevált filmes elemekből és történetekből.
A látványra helyezték talán a legnagyobb hangsúlyt és van is mit nézni, de azért a mai mezőnyben ezt sem nevezném kiemelkedőnek. Az egyedüli pozitívum számomra, hogy igyekeztek nem túl komolyra venni a filmet és vannak benne poénos jelenetek. Talán ha ebből a filmből sorozat készül és nem film, akkor nem lett volna ilyen összecsapott, mert a potenciál benne volt.
5/10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Végre egy jó film. Az első fele gyengébb, de aztán felveszi a fonalat és rákapcsol. Volt nem kevés hátborzongató vagy tényleg felemelő pillanat. Ami máshol csak giccses összefogásba fordul, itt valahogy működött. A három szál közül Miriamé volt e leggyengébb, de ez talán annyira nem meglepő. Hisz neki az aggódó barátnő szerepe jutott, itt-ott néhány érdekesebb interakcióval. Főleg a homokpados résznél, de a green screen néha nagyon átlátszó volt. Félve ültem le elé, hogy majd valami újabb dögunalmas mentőakció lesz, de meglepett.
7/10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A sorozatokban például ez a hozzáállás fikarcnyit sem zavart. Az új filmben sem - teszem gyorsan hozzá.
Engem sokkal inkább maga a filmbeli dolgok zavartak. en bloc.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.05. 11:09:52
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A sorozatokban rendesen működik is.
A sorozatokban ez azért jobban működik, mint egy összevissza vagdosott, 2 órára sűrített katyvaszban.
Nagyon akartam, hogy ez a film jó legyen. De sajnos sikerült mellé lőni. Pedig milyen szem kápráztató látványt tettek le az asztalra. Hiába minden, ha a sztori, nincs jól tálalva. Az első ~40 perc unalmas expozíciós beszélgetések végeláthatatlan sora. Aztán mikor beindulnak a dolgok, akkor egy kicsit felpörög és élvezhetőbb lesz, de nem eléggé. Pedig Nix
Még több animációs filmet ilyen látványvilággal...
6/10
Star Trek - Mindenen túl
A 2009-es reboot az egyik all-time kedvenc filmem. Nem tökéletes, hiba nélküli darab, de minden klappol és a helyén van a nagyszerű szórakozáshoz. Az első két részt a moziban láttam, de Khan a nagy hype és a mozis élmény után elég csúnyán hasalt nálam. Ez már a moziig sem jutott. És de jól is tettem... Ez sem volt egy jó élmény. Nemtom, a történet egyszerűen unalmas volt. Egy kicsit sem tudott megmozgatni, hiába volt látványos. Nagyon meh...
5/10
Rámférne már egy igazán jó film...