1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Tikal #97066
    Nem sikerült megértened a videot szerintem. Nem azt kritizálta, hogy miért nem copyzta le egy az egyben, hanem azt, hogy megpróbálta, de szar módszerekkel. Konkrét példákon mutatja meg, hogy miért lett szar egy két lemásolt jelenet, beállítás. Ezek a beállítások akkor is szarok lettek volna, ha ez egy teljesen önálló film. Nekem ugyan nagyon sok rész tetszett a filmből, tetszettek a hasonló jelenetek is, de így megnézve a videot már világosabb miért is ütött akkorát az eredeti. Pl mikor megmutatja, hogy az anime hogy festette fel a várost, milyen beállításokkal... majd a film.. teljesen más hatás. Arról nem is beszélve, hogy zeneileg pl nem tudott megfogni a film, nem voltak olyan merengős részek se amik az eredetiben nekem nagyon tetszettek.

És az egészben a legmegdöbbentőbb az, hogy olyan jelenetek lettek elkúrva vizuálisan, akár tudatosan akár nem, amiket valószínűleg operatőr suli első hetén oktatnak...SÖTÉTSÉG volt szinte mindig. Erre az egyik legjobb példa pont az ágyas jelenet volt. Miért az ágy világított? Biztos nem tűnt fel nekem se a film nézése közben, és talán pont ezért nem is maradt meg a fejemben mint jelenet.. egy sem... minden csak úgy maradt meg mint hivatkozás az eredetire.
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.08.05. 11:19:10