1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • kutyakiki81
    Wish Upon

Nem igazán értem ez miért került moziba. Olyan tipikus only dvd film. Oké, hogy van húzónévnek Ryan Phillippe, meg hogy az Annabelle rendezőjének a filmje, de ettől a film még erősen közepes alá.
    Ryan Phillippe kukázás közben egy érdekes dobozt talál. Lányának adja, aki japán nyelvtudásával elolvassa a feliratot rajta : 7 kívánság.
    El is kezd kívánni, és a kívánságok valóra válnak... Aztán jön egy kis nyomozás a doboz után, és lesz egy kis Final destination beütés is.
    Gyenge tini-horror.

4/10

47 Meters Down

A tavalyi Zátony elég jó volt, ez is kb azon a szinten van nálam. Nem egy hosszú film, hamar felpörögnek benne a dolgok, de lehetett volna izgalmasabb is. Amikor az elején megláttam a Santiago Segura nevet mosolyogtam egy jót, mondom de király, Torrente is benne van a buliban. Aztán a mozi végén gyors imdb, mert Torrente sehol nem volt.
    Ezért nem :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azért az úgymond "csavar" egész jó benne, egyáltalán nem kiszámítható

6/10