Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trágya.
54 perc ment belőle - de már közben is rosszul voltam a faék egyszerűségétől, az idegrángatásos kamerától, és az egykaptafa-tucat szereplőktől, meg az intelligens kompjuterektől.
Az i-re a pontot az ügynöknő SMS-e tette fel a pontot = Shift + Delete.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem ez nagyon nem jött át. Valahogy túl sok volt ez a dimenzió dolog. Ami viszont jól működött, az a humor, meg a 2 bónuszjelenet.
3/10
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"...és...szerintem...bizony."
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ugyis jon nemsokára az uj rész...
Úgy látszik most ez az én keresztem. Csak addig bazirgálta az agyam, hogy bedobtam a törülközőt. Pedig már láttam, mikor először kijött. De hát ha semmire nem emlékeztem belőle, csak mikor Freddy alá gyújtanak, akkor ez van.
Amúgy ugyanúgy szar, mint a többi. Csak annyi, hogy komolyabban veszi magát a film, legalábbis Freddy. Haley jó Freddy volt, komolyabbra vette a figurát, nem volt komikus oldala a karakterének, mint Englundnak. És hát Haley "adottságaiból" kifolyólag a maszkja is kellően rondára sikerült. Én jó színésznek tartom, de mivel nem igazán szépfiú, így a főszerepek többnyire elkerülik. Mindenesetre, itt nem vele volt a baj. Hanem minden mással, szokás szerint. Az mondjuk nem lett volna rossz húzás, ha kitartanak a bedobott ártatlan-e kérdés mellett. Sokkal többet adott volna a tragédiájának, ha pozitív karakterből fordul teljesen groteszk szörnnyé. De persze a múlt nem enged.
Mellesleg eddig valahogy nem merült fel bennem, hogy Rooney Mara és Kate Mara testvérek. Mindkettőről hallottam, láttam már előtte, de valahogy soha nem kötöttem össze a kettőt. Film közbe volt időm utána nézni, elég komoly családból jönnek... :D Ja és hogy legyen egy pozitív is. A végén mikor kinyúl Freddy, az azért egy jó jelenet.
3/10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nekem is összességében tetszett. Könnyed és rövid. És tényleg jó látni, hogy tudnak jó filmet is csinálni ebben a kategóriában a sok asylum szarság után. Helyenként még izgulni is tudtam a csajért és a sirályért is.:)
Ahhoz képest, hogy hogy lehúzták, szerintem jó film.
Viszont a moziba járó népek mióta lettek ilyen gyökerek. Egész végig villogtak a telefonok (SMS? Facebook?), a végén meg kerülgetni kellett a "véletlenül" leejtett kukoricás zacskókat <#gonosz3>#gonosz3><#shakehead>#shakehead>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Arra emlékszem, hogy egyik haverommal nagyon vártuk ezt a filmet. Mondjuk én nem tudom miért annyira, mert soha nem voltam olyan hatalmas horror fan. De lehet csak miatta :D Talán az első filmek között volt, amiket letöltöttem és méghozzá talán CAM-os formában. Akkoriban sem voltam annyira elalélva tőle, ahogy most sem.
Szerintem jó ötlet volt összeereszteni a két ikont, főleg, hogy egész korrekt okot sikerült hozzá találni. Csak aztán leeresztett az egész. Klisé klisé hátán. Úgyhogy a történetről, történetvezetésről sok jót nem lehet elmondani.
"- Ő Jason Voorhees a krityál tavi gyilkos.
- Jaa, akkor már értem. Freddy feltámasztotta és ránk uszította, hogy majd mindenki őt gyanúsítja, így visszatérhet."
Ejj bazmeg, gyorsan kikövetkeztetted semmi bizonyíték alapján. A főszereplő csaj többnyire idegesített, mert Brittany Murphy-nek néztem, mikor nem ő az. Bár mellesleg azért jó volt. Csöcsök azért folyton feltűntek, hogy nyomatékosítsák mit is látunk...
Amit jót el lehet mondani róla, hogy kettejük két csörtéje egész jól sikerült. Szépen darabolták egymást, de ez nem elég a megváltáshoz. A másik, ami az első Rémálom óta csak fejlődött az Freddy kinézete.
5/10
Még vacilálok, hogy holnap legyen-e a 2010-es Rémálom vagy skip. Meg most eszembe jutott az It follows. Még azt megnézem aztán egy időre végeztem a horrorral. Elég volt... :D
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.10.31. 22:15:07
Némó nagy kedvenc, de ez elég felesleges volt. Szar volt a forgatókönyv nagyon, deus ex Dory flashback, vagy deus ex polip, ebből állt a film. Ráadásul semmi ellenfél nem volt, a végén az autós rész pedig tök nem illett bele.
5/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Szinkron és egyéb szerepei
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.10.31. 09:03:19
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.10.30. 21:39:52
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Te jó Wes Craven mi volt ez? Ez valami szörnyű volt. Még az eleje csak-csak, de miután Springwoodba értek onnantól elszabadult valakinek az agya. Mint valami rossz vicc, borzasztó. És itt már aztán volt mindenféle random démoni dolgok meg álmok ura meg fasz tudja mi. Az a videójátékos rész mi a halál volt? Förtelmes baromság, aminek nem tudták, hogy mi legyen a vége, ezért előhúzták a kalapból az első részt és újra kihúzták a mi világunkba. De a korábbiak alapján ennek ugyanúgy nem kellett volna, hogy nagy hatással legyen rá... de... ááh, zavaros az egész...
3/10
A 7. rész kimarad. Nem vagyok most kíváncsi erre a meta-sztorira. Már csak a Freddy vs Jason van hátra. Szép emlékek egy szar filmről... :D
Az Usa-mexikói határnál migránsnak lenni nem leányálom, ezt hamar megtapasztalja az a csapat bevándorló is aki illegálisan akar bejutni az Egyesült Államokba.
Egy önjelölt határvédő rasszista mesterlövész, és a rasszista kutyája kegyetlenül felforgatják szerencsétlen migráncsok életét. Ráadásul a sivatagban vagyunk és 50 fok van... én nem tudom elképzelni hogy hogyan lehet ebben a melegben hosszúszárú nadrágban és dzsekiben sprintelni.
A kutya nagyon kemény, már csak miatta is érdemes megnézni a filmet, tán még veszélyesebb mint a vadász. Ami negatívum, hogy elég kiszámítható a film, és gyakorlatilag aprópénzből forgatták, viszont remekül tudja hozni a feszültséget és az izgalmat.
A fő tanulság pedig az hogy a mexikói határnál nem üdítővel és keksszel fogadják a hívatlan vendégeket, hanem ólommal... minden mennyiségben. 7/10
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Utoljára szerkesztette: Kontrakcio, 2016.10.29. 21:14:17
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Uh, most már kezd az agyamra menni. Freddy újfent visszatér valahogy, amit soha nem tudhatunk meg, újfent meghal az egyik túlélő még gyorsan az elején, hogy mindenki őrültnek nézze a csajt. A terhes para új volt, csak baromság. Kezd elég lenni Freddy faszságaiból...
4/10
Erre is itt-ott emlékeztem, de a nagyja kiesett. Vagy nem is láttam, fogalmam sincs már. :D Részemről már kezd egy kicsit kifulladni a dolog, főleg Freddy folytonos visszatérésével. Értem én, hogy kell a pozitív kicsengés, de így hogy részről részre megöl mindenkit 1-2 ember kivételével, akik "megölik", de később visszatér, így a pozitív befejezéseket igazából nullázták. Persze tudom, hogy akkor nem tudhatták, hogy melyik lesz az utolsó rész, de kezd komikusba átfordulni, hogy minden részbe más és más módokon lehet Freddyt megölni. Majdnem mint Kenny...
5/10
Még csak most jutottam el odáig, hogy megnézzem és azt kell mondjam, hogy zseniális lett. A
8/10
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Rémálom az Elm utcában 3 - Álomharcosok
Erre a részre már jobban emlékszem. Legalábbis volt egy pár ismerős jelenet. Azért az dicséretes, hogy eddig próbált valami újat nyújtani. Még ha ez nem is maradéktalanul sikerült. A film első fele egészen érdekes, de aztán nem sikerül át lendülni a holtponton és Freddy elkapása eléggé unalomba fullad. Pedig már nem csak menekülnek ész nélkül, hanem van tervük is. De nulla tétje van az egésznek. Úgyis nyernek, de Freddy úgyis visszatér...
5/10
Egy sokszor, sokféleképpen elmesélt fbi ügynök beépülős történet, ebben az esetben az amerikai fehér hatalom mozgalom tagjai közé.
A főszerepben Daniel Radcliffe, akinél az elején alaposan rájátszottak, hogy gyámoltalan, fenőt gyerekembernek nézzen ki, de számomra ezen igazából a véres arcú, kopaszra borotvált, náci karlengésekkel figurázó alakítása sem sokat változtatott. Az én hibám, de nehezen birkózom meg a színésszel. Pedig jól játszott. A kihallgatós jelenet utáni kifakadása, kifejezetten a film erős pontjai közé tartozott.
Sajnos pár jó alakításon kívül, túl sokat a film nem tesz le az asztalra. A történetet már ezerszer láttuk, még jobb tálalásokban is. Az indítékok izzadságszagúak, mind az úgymond gonoszok, mind a jók részéről. Persze, építsük be a gizda kis visszahúzódó ügynököt, mert tud beszélni az emberekkel. Ez ám az önéletrajz erre a munkára.
A végén kapunk némi szájbarágós mondanivalót, arról, hogy hogyan hülyítik be a fiatalokat ezekbe a mozgalmakban, és kész. Nem baj, mert igazából újra és újra elővenni ezt a témát, és bemutatni, önmagában még nem rossz dolog. Ahogy a film sem volt rossz. Csak feledhető. A legsokkolóbb és maradandó jelenet igazából a film első felében található valódi felvételek és események gyors elsorolása volt, de az is csak azért, mert utána olvashattál, és szörnyülködhettél, hogy milyen egy aljadék világ vesz körül minket.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Egy se eleje, se vége történet, ráadásul mérhetetlenül keveset mutattak meg a Kray fivérek igazi életviteléből, hatalmából, kultuszából. Nem egy rossz film, ami javarészt Hardy érdeme, mert hátán viszi el az összecsapott forgatókönyvet, és rendezést.
Hiányzik belőle a gengszterség, a hangulat, a nyers angolosság, van viszont két zseniális alakítás egy embertől.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Rémálom az Elm utcában 2. - Freddy bosszúja
Valamivel jobb volt, mint az első rész, de azért nem vitte túlzásba ez sem. Viszont tetszett, hogy nem csak újabb áldozati sor van, hanem a történetet is kicsit felpörgették. Nem csak Freddy-vel küzdött, hanem önmagával is, hogy ellenálljon a csábításnak. És most már szinkron ügyileg is profibb volt a megvalósítás. Az első rész alig volt jobb egy hangalámondásos sufni szinkronnál.
5/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Én most halloweenkor Halloweent nézek majd. 2., 4. részt. ;)
Jol all az IMDB-n de nekem nem jott at annyira. Szomorkas film de semmi tobb. Holnaputan mar nem is fogok ra emlekezni es tobb mint valoszinu, hogy soha tobbet nem nezem meg.
Legyen egy eros 5/10
Rémálom az Elm utcában
Az a baj a régi filmekkel nálam (80-as évek és vissza), hogy borzasztóan elmosódik az emlékük. Ha a tesóm látta, akkor biztos, hogy én is láttam. De ha a tesóm fiatalon látta, akkor én még fiatalabban. Így sok filmre emlékszem, hogy látni láttam, de másra már nem nagyon. Így van ez ezzel is. Csak Johnny Deppre emlékeztem főleg. Mai szemmel nézve furcsa, hogy mennyire nem horroros a film. Nincsen igazán nyomasztó atmoszféra, baljós hangulat, csak úgy lepörög a film. Megvannak a horror elemek, amik manapság már inkább a klisébe hajlanak, de valahogy nem éreztem annak. Főleg, hogy Freddy tök szatirikusan viselkedik. Így számomra nem ijesztő alakként tűnik fel. De a másik oldalról meg itt sokkal jobban érthető, hogy Freddy szórakozik az áldozataival, mint mondjuk egy Paranormal Activity v Conjouringban. Ahol csak arra szolgál, hogy elnyújtsa a játékidőt.
Szóval nem voltam igazán elragadtatva az első résztől, de úgyis később indul be a darálás... azt hiszem.
4/10
A CGI néhol baromira kilógott
A sztori elemeit már láttuk. Kevin Spacey és Jennifer Garner volt a lényeg. A (nem is annyira) kislány meg majd befut.
Hát, mivel Spielberg, az átlagosnál nagyobb elvárásokkal ültem hozzá, de hamar lehervadt az arcomról a vigyor... és egyre csak az a kérdés forgott a fejemben, hogy ezt mégis hogy gondolták?
Először is, mi a f*szom ez az óriás? Ez valami elvetemülten ostoba és primitív volt. És mi volt ez az avétos bóvli szöveg, amit ez a kretén egész film alatt nyomott? Valami gyötrelmesen kínos volt. Minden megszólalás felért egy tökönszúrással. Ilyen szavakat tolni 0-24-be mint krokodilinyós meg telecsízió... egész konkrétan olyan volt, mintha a Bartos megdugta volna Jar Jar Binks-et a Star Wars-ból, és ebből született volna meg ez az imbecilis paprikajancsi.
Ez a böszme dialógus-cunami már önmagában megér egy füstölgő dislike-ot az egész filmre... és akkor vegyük az alapból elcseszett koncepciót... magát a történet főszálát, ami úgy ostobaság ahogy van. Ahelyett hogy az emberevő óriások és a jó óriás közötti konfliktusra lett volna kihegyezve a sztori, amiben lett volna potenciál, ehelyett behoznak a képbe egy csapnivalóan hitvány és logikátlan eseménysort.
Merthogy ez a film nem egy vegytiszta mese, mint mondjuk a Gyűrűk Ura... ez a film kb. olyan mint a Narnia Krónikái.
Van egy mesevilág, és mellette van egy valós emberi világ, amelyben az emberi világ törvényei érvényesülnek... és pont ettől lett elb*szva az egész film.
Ugyanis hősünk az óriások világából járkál át minden egyes éjszaka az emberi világba és teszi ezt úgy, hogy még soha nem látta senki... konkrétan egy az egyben hülyének nézi ezzel Spielberg a nézőt. Mi az esélye annak, hogy egy 10 méter magas, több tonnás őskövület, aki már emberemlékezet óta ezt a melót végzi, megúszta úgy hogy ne lássa senki??
Egy több milliós nagyváros utcáin trappol keresztbe-kasba ez a gyökér, gyakorlatilag betölti az egész utcát, szinte súrolja a karjával jobbról és balról a házak falait, valamint temérdek ablak néz az utcára, és a rendező be akarja mesélni, hogy őt még bizony nem látta senki a főszereplő kislányon kívül.
Hangsúlyozom, a valós emberi világban vagyunk, és az óriás nem használ semmiféle varázsszert hogy álcázza magát, nincs láthatatlanná tevő Harry Potter köpönyege sem, egyszóval semmivel nem leplezi el magát, hanem csak úgy bújkál a házak között mint akármelyik ember tenné... könyörgöm, mi az esély arra, hogy több száz év alatt még nem látott senki egy óriást, aki minden éjszaka átjön trollkodni egy több milliós nagyvárosba?? Már az első lépést sem tudná megtenni anélkül hogy le ne bukna.
Szinte már bosszantó ez a hülyeség... de az egész átjövetelének a célja még jobban jelzi a koncepció átgondolatlanságát. Ugyanis a mi kis haverunknak az a dolga, hogy az óriások világában levő terebélyes fán keletkező álmokat, amik a fák leveleiről csepegnek le, jó nagymama módjára begyűjti és befőttes üvegekbe teszi. Majd minden este átmegy az emberi világba az álmokkal, és ezt a gyerekek és a felnőttek fejébe fújja hogy szépeket álmodjanak... de mindenkiébe...
Milyen baromság ez? Az álmok az agyban generálódnak az agyi elektromos hullámok által... (most a valós világban vagyunk...) és minden ember álmodik minden éjjel... igen, szépeket is... akkor ez a tirpák óriás minek visz álmokat az embereknek? Teljesen szükségtelen és értelmetlen munka.
Pont hogy fordítva lett volna értelme az egésznek: hogyha azért jönne át, hogy begyűjtse az emberek álmait valami varázs szerkentyű segítségével, és elvigye a saját világába és a társai fejébe fújja, hogy szépeket álmodjanak és így őt békén hagyják. Totálisan átgondolatlan az egész. És pont azért bukik meg a koncepció mert nem következetes, valamint logikátlanul működik a mesebeli és az emberi világ viszonya.
Spielberg a mesevilág szabályait irreálisan rákényszeríti a valós világra, és azonos helyi értéken próbálja működtetni a kettőt, amivel csak azt éri el hogy közvetlen ellentmondásokat generál.
Az már említésre sem érdemes, hogy óriásunk arányaiban akkorákat ugrik, mint Szergej Bubka két kiló prostanozol beszedése után. De a nála sokszor nagyobb óriások nem képesek elkapni a fejük fölött pár méterrel keringő lassú helikoptereket, hanem hagyják magukat lefegyverezni és elvinni. Pedig próbáltam szeretni ezt a filmet, de sehogy sem megy... akkora szarvashibák vannak benne, annyira debil szövegeket nyomatnak, és annyira átgondolatlanul zavaros az egész, hogy egy takaros lefosást érdemel, semmi egyebet.
A 3 corgi aranyos volt, meg volt 1-2 látványosabb jelenet, de ennyi ez a film... ennél több pozitívumot nem tudok elmondani róla. Egyszerűen nem való a rendező életművébe, aki olyan filmeket tett le az asztalra, mint a Schindler listája, a Cápa, vagy a régi Indiana Jones-ok...
2/10
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
----------------------------------
Bazz ez mi volt? Tegnap neztem de mar most nem emlekszem semmire belole, akkora rakat szar az egész, remélem nem lesz 3.rész
The Shallows - 6/10
-------------------------
A szokásostól kicsit eltéro cápás film, leginkább a Phone Booth-hoz vagy a 127 hours-hoz hasonlít, csak ítt cápa a probléma amit meg kell a foszereplonknek oldania. Aki egy elég jó csaj, így valamivel konnyebben telik az ido, de amugy is egész izgalmas mire eljutunk a végéig, ahol már viszont sajnos kicsit elszaladt a ló a stábbal és baromsággal végzodik a film. Ettol eltekintve kellemes 1.5 óra és szepen van fenyképezve.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"