1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    One Chance (A hang ereje) 2013 IMDb

Megtörtént események alapján. Szuper, hogy szerepeltek benne páran azok közül is, akik ott voltak és megélték az eseményeket.
    Amúgy gondolom a sztori sokaknak ismerős már: 2007. június 9-én a brit tehetségkutató, a Britain's Got Talent színpadán egy félénk fiatalember jelent meg. A közönség álló ovációval jutalmazta az akkor 37 éves fiatalember, Paul Potts produkcióját...
    Ez nálam telitalálat, vita nélkül 10/10.

The Sisterhood of the Traveling Pants (Négyen egy gatyában) 2005 IMDb

Ez sem mai történet már: 4 barátnő rábukkan egy üzletben egy farmerre, ami mindannyiukon csinosan áll. Ami kész csoda, hiszen mind a négyük alakja más. Úgy döntenek, mivel ezen a nyáron különböző helyszíneken töltik a nyarat, hetente továbbküldi valaki a következő barátnőnek, így mindenki hordhatja egy időre. A farmerral egyszerre egy levelet is kell mellékelni a legkülönösebb élményről, amit a farmer viselési időtartam alatt éltek át.
    Jó sztori, ami persze 4 történetet ölel át. Hamarosan sort kerítek a folytatásra is, mert nem volt ez se rossz...
    10/7

Blended (Kavarás) 2014 IMDb

Nem fogom szépíteni a dolgot: annál a jelenetnél dobtam el az agyam, amikor az egyik afrikai megkérdezte a másiktól, hogy Zsákos Frodó miért vakargatja a mogyoróit?
    A könnyem kicsordult, és a röhögéstől nem tudtam elismételni az asszonynak eme fentebb említett mondatot, aki bár maga annyira nem derült jót a kérdésen mint jómagam, viszont azon, ahogy a röhögéstől percekig meg sem tudok szólalni, már ő is elkuncogta magát
    Zseniális vígjáték, őrült poénokkal, ami bár lehet, hogy csak egyszer üt, de akkor nagyot..
    10/9.

Na lépek egy kicsit filmezni, mert lassan elvonási tüneteim lesznek
    Ezt a filmet fogom megnézni ebéd után. Ebben akár semmi különös nem is lehetne, ezért megismétlem a legfontosabb részt a leírásból, mielőtt még benéztek a spoiler alá:

"BD3D változat Magyarországon nem lesz."

Hát ha nem, akkor nem. Mármint rajtam kívül másnak nem lesz?