Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez bizony iszonyat gyenge volt. Mint egy komolyabb TV film, vagy DVD only alkotás. Thrillernek siralmas, akciónak meg vicc. Rég csalódtam ekkorát moziban.
2/10
Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya
Miért készült és miért néztem meg? 😊
Érdektelen főhős,tátongó lukak az amúgy sem komplikált történetben,röhejes múltidéző pillanat a végén,amin kínosan felröhögtem a lukak miatt..paródiába hajló felkészülés..és még 2.része is lesz
Korához képest egész nézhető volt, a vége meg olyan terminátor 1-es volt. Vagy inkább az volt westworld-ös. 😄
A sorozat első része meg kínosan unalmas volt számomra, abszolút nem keltette fel az érdeklődésemet...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Oké, ez jó volt. Nem világ megváltó, de egy jó harc az elemekkel. És egész szép jelenetek voltak benne, bár főleg az elején. Megalapozta a hangulatot. Nem voltak váratlanul fordulatok, de fenn tudta tartani az izgalmakat. A mobilos, go pro-s megoldás külön tetszett. Sokkal jobb az ilyen megoldás, mint hogy bámuljuk a telefont fél percen keresztül. A sirályos dolog egy kissé Pí életés volt, de nem vitték túlzásba, így az is inkább pozitív volt. A vége azért elég awesomera sikeredett. KOrrekt volt.
6/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nekem is bejött, nagyon jó. Eddie igazi sportember 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nekem már az elejétől tetszett az ötlet, hogy egy felkészült(ebb) Föld várja az idegeneket, de sikerült az egészet degradálni és vissza lőni az első részre. Voltak jó ötletek benne, mint például a 10 éves afrikai háború (ami annak fényében, hogy milyen lett ez a film, egy sokkal érdekesebb történet) vagy amikor aaa őőő aaa... volt valami, ami jó ötlet volt, de már elfelejtettem. Fuck. Ja igen, a másik idegen faj, de ezeket rosszul játszották ki. Mivel az új részt az első részre húzták fel. Lehetett volna ez egy jó popcorn film, de helyette van hive mind bullshit meg királynő...
4/10
Angyalok és banditák
Valami borderline művészfilm baromság. Egy banda kirabol egy bankot, majd Luke Wilson a nyomukba ered. Aztán fél úton kiderül, hogy Luke Wilson szála teljesen jelentéktelen, értelme sincs, és még csak nem is erről szól a film. Beveszik magukat egy családhoz éjszakára és elszabadul a fasság. Az egész egy unalmas szar volt. Feleslegesen kitartott jelenetek, amik nem tesznek hozzá semmit az élményhez. És nagyon autentikusra vették a figurát.
4/10
Rossz szomszédság 2
Ez legalább nem volt olyan vészes. Az első rész sem volt kiemelkedően jó, de el lehetett nézni. Ez is hozza ugyan ezt. Van 1-2 jobb poén benne. És Zac Efron nem egy színész zseni, de ezek a vígjátékok feküdnek neki. Egynek jó volt.
6/10
Az Ébredő Erő meg a másolás iskolapéldája. Nekem tetszett és hangulatos volt de ettől függetlenül ilyen pofátlan másolást régen láttam.
Ezzel az erővel a ID2- is lejátszhatta volna hogy megint jönnek a városrombolók, megint beállnak minden város felé stb...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2016.10.21. 06:44:29
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Copy /paste az első rész. attól, hogy máshogy néz ki valami,de ugyan azt csinálják vele, még nem lesz egyedi , nem lesz folytatása valaminek, ez csak egy ujabb remaka, mint az emlékmás , a kickboxer és a több olyan film ami snittről snittre lemásolja az eredeti filmet, mert azt hiszik holliwoodba, hogy ami 20-30 évvel ezelött volt arra már nem emlékszik senki igy ujra el lehet addni .
Ugyan ezt a történetet meg lehetett volna közeliteni teljesen más oldalról teljesen különbözö megvalósitással
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
Kivételt is csak ezzel teszek, mert --- szerintem --- érdemes megnéznetek:
<2016>2016> - (imdb) - "Captain Fantastic"- 9/10
(2016.10.19) (120 perc, amerikai)
Hat gyermekét egyedül neveli apjuk, Amerika egy emberektől távol eső, a Természet lágy ölén lévő helyen, erdőn-mezőn-hegyvidéken. A házi tanításnak, életre edzésnek, és nyílt, őszinte okításnak eredményeként a fiatalok erősek, okosak és talpraesettek, és nem úgy ismerik a modern világot, mint az abban élők - de a szüleik által teremtett élettérben, egyedi neveikkel, saját értékrendjükkel nem magukat tekintik kívülállóknak, hanem a világot furcsának.
Csakhogy, a világ be akar és betör az életükbe.
Viggo Mortensen (Wiki) mellett a gyerkőcök is jól nyomják.
Itt a trailer:
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jo kis film, olykor rendesen izgultam. Utolag utana neztem es sajnalom, hogy nem az igazi sztorit kaptam, csak ugy szemezgettek belole. Ez igy rontott az elmenyen utolag, de amugy szeretheto kis feel good film!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A feudális korban a nemesi osztály állandóan kizsákmányolja és elnyomja a szegényeket. Így erre válaszreakcióként létrejön a Kundo, egy elit harcosokból álló csapat, amely mintegy Robin Hoodként szolgáltatja vissza az elvett vagy ellopott vagyont a köznépnek.
De a fukar nemesi családokból akad egy legyőzhetetlen kardforgató, akivel még a Kundo sem tud mit kezdeni... nekem az tetszett benne a legjobban, hogy bizonyos értelemben szakít a műfaj kliséivel, mert itt nem a jó oldalon áll a legképzettebb harcos, és persze a rengeteg kegyetlen jól megkoreografált harc is emeli a színvonalat... amikor pl. karddal szétcsapnak egy fél bambuszerdőt az páratlan.
Jó a sztori, át lehet élni, van idő a jellemfejlődésre, tetszett hogy nincs összecsapva másfél órában, és a helyszínek, a kamerabeállítások is mind profi munkát sejtetnek. De a történelmiség és a korhűség bemutatásán túl igazán véres hentmúvi is egyben, mert itt kb. annyit kaszabolnak, mint amennyi töltényt ellőnek a John Woo filmekben. Remek film. 8/10
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Az a legnagyobb baja, hogy az egész súlytalan. Az első részben volt súlya a támadásnak, a személyes tragédiáknak a pusztításnak. Itt, mintha semmi tétje nem lenne semminek. Nem képes a film súlyt adni az egésznek. Az első részben lévő önfeláldozás, ütött. Itt...ásítottam rajta. Jó persze az első rész is giccses volt. de mégis működött a hangulat. Összefogunk meg végső erőfeszítés ,meg jaj rémes városok pusztultak el...itt meg semmi.
Az új színészek haloványak.
A régiek azért hoz6zák úgy-ahogy a figurát.
A látvány jó...de...ez elvárható
A történet...vacak. Logikátlan.
Az egyetlen jó benne, a gömb, és hogy ebből ki lehetne valamit hozni, új civilizációk, galaxis méretű háború. Ez jobban hangzik...de vajon lesz-e forgatókönyvíró és rendező aki képes normálisan megcsinálni? Ezt filmet látva kétlem.
5 pont.
Nagyon látványos volt, bár néhol azért túl CGI-sre sikeredett, ami nagyon nem tetszett. A történet unalmas volt, a környezet lenyűgöző volt, a hangok nagyon ott a helyén voltak. Összességében teljesen felejthető alkotás, egy jellemtelen Tarzannal... elnézést, John Clayton (aki látta, az érti) :-)
Blood Father 7/10
Valószínű az elfogultság beszél belőlem (M.Gibson felé), de nem volt ez rossz film. Még annak ellenére sem, hogy a trailer és a történet alapján sokkal durvább, pörgősebb, feszültebb filmet vártam. M.Gibson miatt adtam egy 7-est a filmre.
Eddie a sas 8/10
Jó pár napig halogattam a megnézést, mivel sosem volt hangulatom nekikezdeni. A filmet befejezve nem is értem, miért húztam ennyi ideig. A pontozások ellenére nekem nagyon tetszett, pedig nem gondoltam arra a megnézés előtt, hogy képes leszek végigülni. Bevallom őszintén, voltak pillanatok, amikor érzéseket váltott ki belőlem néhány jelenet. H.Jackman pedig kiváló volt a szerepében, mint ahogy a főszereplős srác is.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Szörnyű volt. A szereplők nem tudtak rendesen kibontakozni. A főellenség gagyi volt. Az első 1 óra is olyan volt, hogy csoda, hogy nem aludtam be. Joker alig szerepelt.
5/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na mindegy, film topik, de szivesen fogadok animalt rovidfilm javaslatokat ^^
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mi koze van egymashoz a kettonek? Ez vicces, aranyos es kb. elmondhatatlanul tobb kreativitas van benne, mint abban az allitolagos Pixar rovidben
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Technikailag tenyleg tokeletes, de minden mas?! Eroltetett, kiszamithato es ures. Gondolom valaki eloallt az otlettel, a donteshozok rohogtek egyet rajta, hogy erre aztan ok nem adnak peznt, mert a Pixar ennel sokkal jobb. Ket esernyo sztorijaban tobb elet, erzelem es mondanivalo van, mint ebben.
Bazz, meg ket vulkaneban is 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.10.15. 00:12:57
Egy igazi B-film, mégis érdemes volt megnézni mert végre nem egy kliséhalmazból álló akciófilm.
Mel Gibson pedig félelmetesen meg van öregedve. 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Áállat... így, két á-val... pont valami háborúzós lövöldözőset kerestem, és rátaláltam erre. Nekem átjött, márcsak a hangulat miatt is. Az meg hogy Netflix-es rátett egy lapáttal. Több filmet kéne csinálniuk.
8,5/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Igen a 2015-ös, mostani. 😊
Amúgy a 2013-as és 1994-es is fasza. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.09. 09:32:06
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Vagy esetleg más, ugyanilyen címűről?
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Brutális.
Manapság híjján vagyok a jó filmekkel.
Ez az, 8/10 alatt eszembe nem jutna értékelni. Nekem az ilyen filmek nagyon tetszenek, izgalmas az első perctől az utolsóig, színészi alakítás is a toppon részemről... Minden percét élveztem, megérte. Ezt ritkán mondhatom el az elmúlt 1-2 évben.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Egynek simán elment. A főszereplő egy percre sem lógott ki a szerepből, a felvezetés, bár kicsit klip szerű, de rendkivül hatásos, és a képi világ, a kamera kezelés kifejezetten első osztályú.
Azonban a feszültséget rosszul adagolja, ahol igazán beindul, ott már a rossz CGI és a cápa röhejes cirkuszi showja megöli a hangulatot. Karakter felépítésnek, mondanivalónak sok helye nincs, cserébe a film sem hosszú, talán még másfél óra sincs meg. Bőven látni rosszabbat is, egy szörfös-cápás filmre vágyó, pont azt kapja, amire számít. Néha jó egy ilyen faék egyszerű egyenes filmet is megnézni.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick