[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Abszolút igaz amit írtál! Tegnap néztem meg, hát tényleg nagy a hype körülötte. Jó kis iparos munka ez nem vitás de, hogy az évtized háborús filmje lenne... Na azért ez túlzás! 3 dolog amit észrevettem a filmmel kapcsolatban. Az első, hogy vértelen a film. Nincsenek benne leszakadó lába, kezek, kiömlő belek. Az egyetlen "véres jelenet" gyakorlatilag az amikor a sebesültet cipelik a mólóra akinek a kötése át van vérezve. A második (és ez kritika a részemről), hogy a zenei aláfestés szerintem tökéletesen pocsék lett. Olyan jelenetek alatt próbál feszültséget kelteni amikor nincs is, vagy éppen várnád, hogy na most "robbanjon" a szituáció de az elmarad. Na és a harmadik ami inkább egy jó tanács és a második észrevételemhez kapcsolódik. Senki ne nézze meg a filmet IMAX-ben! Ez a feszültség keltő zene gyakorlatilag folyamatosan megy az elejétől a film végéig (kb az utolsó öt percben szűnik meg) és az IMAX változatban ez olyannyira hangos és rezgést keltő, hogy 10 perc után iszonyatosan zavaróvá és irritálóvá válik. Nekem megfájdult a fejem a film végére ettől a zenétől.