Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
jó persze, meg lehet magyarázni, de attól még ez sok filmben van így, és nem feltétlenül azért, mert hozzátesz a sztorihoz. Egyszerűen csak a filmekben a gyerekek többnyire mini-felnőttek. De köszi, az I am Samben ez nem okozott gondot. És itt sem igazán gond volt, csak sokkal jobban szembe ötlő volt számomra.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
"csak hát a 13 éves lány úgy viselkedett, gondolkodott és beszélt, mint egy 30 éves"

Egy ilyen idióta(ává)/alkoholista(ává vált) apa mellett kénytelen is volt gyorsan felnőni.
//Gondolom, az "I Am Sam"-mel is az lehetne a gondod, hogy Dakota karaktere túlságosan felnőttes... vagy a 7-beon-bang-ui seon-mul (Miracle in Cell 7)-beli kislányt is lehetne kritizálni érte...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
Központi Hírszerzés

Kevin Hart elég hit or miss nálam és legutóbb a Ride Along 2-vel nagyon miss volt. Annyira, hogy nem is bírtam végig nézni rendesen. Viszont itt konszolidáltabban adta elő ezt a pattogós rutinját. Mellette Rock is jól nyomta. Jól működik a párosuk, kellően humorosak voltak, hogy azért eladják a filmet. Ami szinte Tom Cruise Kéjjel nappaljának a copyja. Mondjuk meglepően sokáig sikerült fenn tartani a kérdést az igazsággal kapcsolatban. Bár Rockból kiindulva lehetett feltételezni a végkimenetelt, de sikerült egy kicsit elbizonytalanítaniuk a közepére. Úgy hogy egynek mindenképp jó volt. És reménykedem, hogy a Jumanjiban is legalább ilyen jók lesznek.

6/10

Rendes fickók

Nem vagyok Shane Black legnagyobb rajongója. Bár ez inkább az őt körülvevő hype miatt van, mintsem a művei miatt. Crowe és Gosling telitalálat. A karakterek telitalálat. A story? Gyenge. Hiába a jó helyzetek és a karakter reakciók, de egyszerűen nem viszi el a sztorit a hátán. Hiába buddycop és nem a story a lényeg, de kell valami jó alap, hogy lehessen élvezni. Gondolom Black nem tudott máshogy női karaktert behozni a nyomozás mellé, így maradt Gosling karakterének a lánya, csak hát a 13 éves lány úgy viselkedett, gondolkodott és beszélt, mint egy 30 éves. És jó volt ő is, csak nem tudtam ezt nem észrevenni. Mindenesetre jöhet egy folytatás, mert bőven van benne lehetőség.

6/10

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
Az eredeti történeteket már ezer éve elmesélték. Onnantól kezdve csak újabb és újabb variánsok vannak.

Tikal
Dehát ezek ilyen B kategóriás filmek nem? Vagy mire a meglepődés?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

IMYke2.0.0.0
Estére keresek filmet...
Hopp, mikbe botlom:

"The Swap" (2016)
- Plot:
"When two friends (Ellie O' Brien and Jack Malloy) text each other for one another lives, they swap minds, and bodies. They must find a way to switch back before it's too late."
/// Ugye ismerős?

"Wrecker" (2015)
- Plot:
"Best friends Emily and Lesley go on a road trip to the desert. When Emily decides to get off the highway and take a "short cut," they become the target of a relentless and psychotic trucker who forces them to play a deadly game of cat and mouse."
/// Ugye ez is ismerős?

Ennyire nincs már ötlet a filmgyártásban? <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

UUUU
Alvilagi jatekok (Lucky Number Slevin)

8/10

Ez egy jol eltalalt film, ha ugyanolyan jo szineszi jatek lenne benne, mint a Kozonseges Bunozokben, siman egy szintre ertekelnem azzal.Igy egy kicsit elmarad tole, de ettol fuggetlenul remek kis movie.
Ilyenekbol kellene tobb, nem a mostani idokre jellemzo kozepszar szintu filmekbol.

Extraction (2015)
Fú, ezt épp hogy végig tudtam nézni... Nagyon videotékás a sztori, a megvalósítás, a színészkedés pedig még annyit sem tesz ki. Nem ajánlom.

CSOCSO
Popstar never stop stopping

imdb-n majdnem 7/10esen all. Szerintem max 3/10
Ez egy gyengye SNL skitnek elment volna. Felig meddig nezhetetlen szar volt.
vérpocok
Oroszlánszív

Igazi b-film annak minden gyöngyszemével... vandamme pofánrugásait meg tanítani kéne. :D

Attilánál konkrétan behugyoztam a röhögéstől. :D Mintha egy játéktermi verekedősjáték képernyőjéről kúszott volna be a 3D-s világba. A macskájának kinyalta a seggét miközben embereket vert félholtra. :D 7/10
Utoljára szerkesztette: vérpocok, 2016.10.06. 21:51:10

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

CSOCSO
Skiptrace
Jackie Chanes film. Diszkont Rush Hour.
Jo volt latni Jackie-t de ez nagyon gyengusz volt.
A zenek meg egyesen UBER idegesitoek voltak. Szar zenek, szar helyen, tul hangosan. Meh.
Jackie Chan fanok megleshetik de amugy messze kerulendo. Nagyon felejtheto.

4/10 Jackie miatt.
Race 2016

A fiatal feka srác akkor viszi be az első gyomrost Hitlernek, mikor szinte sétálva lefutja a fasisztoid birodalom felsőrendűbb genetikai összetételű olimpikonjait 100-on... szegény Hitler bácsi a kaotikus berlini közlekedési dugók miatt nem tud ott lenni időben a díjátadón, és nem tud gratulálni Owennek. Nézzük el neki.

Majd következik egy távolugrás, ahol már az elején sejteni kezdik a szorgos rendezők, hogy kétszer ekkora homokozót kellett volna építeni. Második arany...

Emeljük a tétet: legyen ezúttal 200 méter... Owen gyakorlatilag már azelőtt beér a célba, hogy elhangzana a lövés... führerünk feláll a székéből és gyorsan elsiet... valszeg a sok töltött káposzta lehet a ludas. Harmadik arany...

A 400-as váltó kezdetekor össznépi gyomorgörcs tör a náci felsővezetésre... kezeiket tördelve ülnek a székükben. Erőtlen kísérletet tesznek a filmes forgatás megakadályozására. Goebbels sanda pillantásokat vet a jobbján ülő nagyvezér arcberendezésére, amely olyan vonásokat vesz fel mintha egy zsidó szaküzlet előtt sétálna el... negyedik arany...

Igazából nem is maga az olimpia meg a versenyekre való felkészülés az amiről a film szól, hanem a diszkrimináció és a kirekesztés, a feketék és mások jogainak csorbítása, amely hasonló méreteket öltött mind Berlinben , mind New Yorkban... és pont ez a meglepő hogy ebben a tekintetben nem volt éles kontraszt a Birodalom és a kapitalista nagyhatalom között.

Semmi más nem mondja el jobban az álságos képmutatást és az önellentmondásos zűrzavart ami a rendszerből áradt, mint az hogy mikor Owens az olimpia után hazaérkezett és elment a tiszteletére rendezett vacsorára, csak a gazdasági bejáraton keresztül voltak hajlandók beengedni... ... mert ugye a szabályok szerint a feketék nem léphetnek be egy előkelő szálloda főbejáratán.

Sőt, még az amerikai kongresszus sem akarta elismerni a teljesítményét, hanem majd a halála után kapott valami posztumusz kitüntetést.
Úgy gondolom nagyon tanulságos kis film volt ami komoly, felszín alatt húzódó társadalmi problémákat kapargat.

8/10

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

"Masfel ora komolytalan komediazas"

Akárcsak az 1984-es változat. ;)

UUUU
Nem, nem azert nem tudtam nezni, hanem azert, mert nem tortent gyakorlatlag semmi 40 percen keresztul.
Addig unalmas volt.

extra sensory
Amilyen minőségek kinn vannak belőle, nem csoda hogy 40 percig bírtad nézni... ez aztán a vaslogika, hogy egy látványfilmbe belekezdesz cam-osan...

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Bokafix2
Ez teljesen reális, elvégre szubjektív szemszögből lett értékelve. Viszont ha globálisan nézzük sem áll rosszul, mivel elég jó az imdb arány is.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

UUUU
Adok neki meg egy eselyt, mert kb 40 perc utan nem birtam tovabb nezni.

Bokafix2
Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei (2016)

Ez egy X-Men Tim Burton kiadásban... remek mese volt, én nem unatkoztam, és szerintem Burton egyik legjobb filmje... csak ajánlani tudom.

8/10

Ghostbusters (2016)

Kivancsi voltam erre a filmre az eloiteletek miatt. Az eloiteletek nagyreszt kimerultek a nok szidalmazasaban, es a film megjelenese utan sem tudtak mast hozzatenni ehhez, szoval ugy gondoltam hogy nem a filmmel van a hiba, hanem sima noellenesseg.
A valodi kritikak pedig nem mutattak kifejezetten rossznak, bar kulonosebben jonak sem.

Szoval mindezek fenyeben en kellemesen csalodtam. Nagyon jo egy estes szorakozas, vegig lehet nevetni, aztan elfelejteni. Az eredetiekhez kepest kicsit komolytalanabb lett, talan ezert is nem er fel hozza, de onmagaban ettol meg egyszernezosnek mindenkepp jo. Feminizmusnak pedig nyomat sem talaltam benne, akit tenyleg az zavar hogy nok a foszereplok, azoknak erdemes lenne felnoni, es kihuzni a fejuket a 19. szazadi seggukbol:)

Osszefoglalva: Masfel ora komolytalan komediazas amivel fel lehet dobni az estenket, aztan valoszinuleg elfelejtjuk a filmet.

7/10

Kongy
Haverok fegyverben (War Dogs)

Alapvetően nem kedvelem annyira a Jonah Hill filmeket, de maga az alaptörténet érdekelt, szóval mégis csak beültünk rá. Az az igazság, hogy kellemeset csalódtam, mármint sokkal gyengébbre számítottam, de egész szórakoztató filmet sikerült összehozniuk. Szinte egy percig sem unatkoztam, jók voltak a poénok, maga a sztori is érdekes volt, és viszonylag kevés hangsúly helyeződött a kurvázásra, drogozásra stb, bár azért itt is jelen voltak, de nem olyan túlzó mennyiségben, mint pl egy Wall Street farkasában. Ez nálam mindenképp pozitívum, mert arra számítottam, hogy a film háromnegyede erről fog szólni. Neten utánanéztem, és valóban hűen lefestették a megtörtént sztorit. Szóval jó volt, ha nem is moziban, de egyszer azért érdemes megnézni. 8/10
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.10.03. 17:02:29

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kmarha
Kiéhezettek - The Girl with All the Gifts

Na, ez volt az a film, amit nem igazán vártam. Értem én, hogy zombis, de a mostani zombi sorozat felhozatal és a korábbi Resident Evil filmek emléke mellett, nem nagyon izgatott. Talán csak a Maggie volt fogyasztható, de szintén felejthető alkotás egy jó ideje. Ráadásul sem a színész, sem a rendező, de még a forgató könyv író neve sem mondott túl sokat.

Aztán el kezdtek jönni az értékelések. Pl. metascore 87%? Zombi filmre? Nosza, nézzük meg.

Előjáróban, a film jó. Messze nem kihagyhatatlan, se nem remekmű. De a fentebb említettek ellenében, olyan alkotás, ami tud újat mutatni, mer változtatni.

A történetről túl sokat nem lőnék le. Talán annyit, hogy bizonyos játék rajongók szive, biztos hogy nagyot fog dobbanni az alapötlettől. Az elején nem tudjuk hol vagyunk, nem kapunk előtörténetet. Ott kezdünk egy katonai komplexumban, ahol látszólag ártatlan gyermekeket tartanak cellákban, jó nagy távolságot tartva fegyverrel kényszerítik őket naponta tolószékbe, és gurítják be őket egy tanterembe, székhez kötözve. Bár oktatják őket, nem tartják őket ember számba. Korcsoknak hívják őket, tilos velük mint szóba mint fizikailag érintkezni. :És napról napra, eggyel kevesebb gyereket hoznak elő a cellából.

Sem a külvilágból, sem a miértekről nincs a nézőnek az elején fogalma, bár viszonylag gyorsan fellebben a fátyol, és lesz egy kis rálátásunk, kik ezek a gyerekek, és mi történik kint. Minden mást bővebben a film közbe elmondanak. Nem mondom, hogy nem lyukas, de kielégítő válaszokat kapunk. A többi meg spoiler.

A filmnek van egyfajta kis költségvetésű hangulata. Kicsit a 28 nappal későbbre hasonlít, mely szintén inkább egy két részes sorozat hangulatát keltette. Ahogy ez is, bár itt a kamerázás sokkal profibb munka. Ez a kicsit egyszerűbb hangulat sajnos, ahogy az előbb említett filmben is, a vége felé erősödik. Nem egy rész lesz kicsit nevetséges, és az erre érzékeny nézőt bizony többször kizökkentik a filmélményből. Erre talán a szinkron is rátett egy kicsit.

De sajnos nem ez az egyetlen probléma. Félelem, feszültség szinte alig található. Izgulni sincs nagyon kiért, egy végtelenül naiv szereplőt (és nem a főszereplőt) leszámítva, bármelyik karaktert láthatnád holtan, talán csak megkönnyebbülést éreznél, mást nem. A képi világ mint mondtam szép, látszik hogy figyeltek a részletekre. Véres jelenet akad, de kevés az igazán horrorisztikus.

De az ötlet az tetszett. Jó volt a felvezetés, és a lezárás is merész és igazán egyedi volt. Egyszerre demolarizáló, másrészt mégis felszabadító. Aki a zombi filmeket szereti, bátran tudom ajánlani, de simán drámának is tökéletesen elmegy. A mozijegyet abszolúte nem bántam meg, 111 perc játékidővel simán fogyasztható.

Csak csámcsogjatok annyit, hogy elnyomjátok a mögöttetek rágó zombihang utánzókat! Igen, nagyon nem vagyok a moziba evést pártoló figura, elég vacak volt, hogy pont az elején zörgőt és csámcsogott mindenki, amíg sehol sem volt zombi. Elég nehéz így ráhangolódni a filmre.. Mire jött az akció, és a vásznas csócsálás, arra meg már mindenki végzett gondolom :D

Kedvencem az öreg volt mögöttem, aki konkrétan dugig tömött bevásárló táskával érkezett meg vacsorázni.

Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2016.10.03. 16:56:19

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Bokafix2
Egy méltatlanul elfelejtett film, pedig tényleg jó. <#eljen>

vérpocok
Arlington Road

Még ma is üt... zseniális film, pedig nem látszik elsőre rajta. A végére áll össze a kép, akkor meg jön egy jó kis mindfuck. 8/10

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Intruder 2016

(spoileres, de annyira szar hogy mindegy)

Ilyen semmilyen filmet is ritkán látni... veszélyes sorozatgyilkos garázdálkodik Oregonban, aki fiatal nőkre hajt és hősünk látja is az erről szóló híreket a tévében, így mikor szabira küldik mit csinál? Egyedül teázgat meg nasizgat otthon szarva az egészre.

De a legfőbb baj nem is a szereplők jellemével van, hanem az iszonyúan bugyuta történettel, amiben jóformán nem történik semmi... mert tényleg nem történik semmi. A sorozatgyilkos belóg a házba mikor a nő alszik, és ilyenkor gondolná az egyszeri néző mint én is, hogy na, most jön az izgalmas rész, (ha már az odaillő fosatós zenével és klisé elemekkel megteremtették rá az alapot) de nem... szó sincs itt izgalomról vagy akcióról.

Az van, hogy az eddig történt semmit felváltja az újabb semmi... a gyilkos elvan a konyhában... megdézsmálja a hűtőt, beleharap az asztalon levő almába, dobozos tejet szürcsöl (alma után tej?) majd szemtelen elégedettséggel belehugyozik a mosogatóba... komolyan...
Hát milyen sorozatgyilkos ez baszki?

Majd ezután átmegy az alukáló csaj szobájába... na gondoltam... végre, már lesz valami: de nem... beül a fotelba és elkezd könyvet olvasni... <#falbav>

Miért... miért csinálják ezt a vérre és erőszakra vágyó nézővel, könyörgöm? Vagy akkor miért írják oda az imdb-re, hogy horror? Ez olyan mintha a Nyolcadik utas a halálban az élien menekültkérelmi okmányokkal érkezne a Nostromo feldélzetére, és hálás lenne hogy meghúzódhat a raktérben míg odaérnek az LV 426-ra...

Tisztára elbaszott az egész koncepció... ez a rendező látott már horrort, vagy a Tom és Jerry-től is eltiltották, mondva hogy túl brutális? Na oké, majd végre valahára aztán megembereli magát a gyilkos, de csak a legvégére, ahol egy pihe-puha nejlon zsacskót a nő fejére húzva megpróbálja kivonni tőle a zokszigént... de hogy a csaj is milyen hülye.. mindkét keze szabad, de csak kapálózik vele és eszébe se jut, hogy a hegyes körmével ki tudná lyukasztani a szájánál, hogy kapjon levegőt... áh mindegy.

A vége is olyan elbaltázott lett, ahogy azt kell... ugyanis a gyilkos kinyírja a csaj hőn szeretett pasiját, de azt is csak azért mert éppen útban volt... bebassza az ágy alá, de a csaj az egész filmben nem veszi észre... milyen baromság már ez is... itt lenne egy lehetőség hogy valami érdemi színészkedést/reakciót láthassunk, de nem... ezt is elveszik a nézőtől. Úgyhogy köszönöm szépen kedves Travis Zarivny, de többet inkább ne rendezz filmet...

A kövér macska miatt jár az egy pont, mert az aranyos volt, a többi egy szemét.

1/10

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

bexinho
Self/less 4/10

Olyan semmilyen volt. A K.Costner-es film jutott eszembe, ami szintén semmi maradandót nem nyújtott. Teljesen ötlettelen vacak volt.

Free State of Jones 6/10

Amikor pár hónapja megláttam a trailereket és az infókat a filmről, bizakodó voltam. Még azt is elterveztem, hogy erre bizony beülök moziba. Aztán szomorúan konstatáltam, hogy nem, nem mutatják be Mo-on. De ahogy nézem az értékelések számát, nem csak itt hagyták ki a mozikból. Fura ez számomra, mert alapvetően semmi probléma nem volt a filmmel. Persze sokszor vontatott volt, de akadtak értékelhető pillanatok, és a hangulatot is igyekeztek átadni. Nyilván a színészi játék Matthew McConaughey-nél kezdődött és végződött, meg úgy alapvetően a sztori sem rejtett nagy drámaiságot, mert pl. a 12 év rabszolgaság érzelmeket váltott ki az emberből, ez a film viszont nem. Összességében egyszer érdemes volt megnézni, már csak M.M miatt is, de ha kimarad sem veszít sokat vele az ember.

Money Monster 5/10

Hjajj.... Tudtam hogy szar lesz, de ennyire? J.Roberts nekem sosem volt szimpatikus, nagyon egyszerű színésznő. De G.Clooney-ban is csalódok mostanában, mert egy jó filmet nem tud elvállalni. Pedig nagyon jó színész, és voltak karrierje során jó pillanatai is, lásd Gravitáció, Utódok, A Fantasztikus róka úr, Kecskebűvölők, Egek ura, Sziriána, Sivatagi cápák... de mostanában mintha elfelejtett volna jó filmeket elvállalni. A Műkincsvadászok óta egyszerűen középszerű lett.

The shallows 5/10

Áldom az eget, hogy nem ültem be erre moziba. Ugyanis tervben volt, de valamiért ez elmaradt. A film első fele még vállalható is volt, de a második... jézusom :D A vége meg, úristen... Az 5 pont is csak az első fele miatt jár neki, na meg a csaj is cuki volt.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

terminator 2, tudom, hogy régi de most végre elérhető a mozis verzió. na ezt néztem éppen most, és királ

Mangánüzit nem írok, nem olvasok.

UUUU
A hét mesterlövész
4.5/10

Üres akciófilm. A semmit hajtják végig a filmben.
Hol van ez a Hét szamurájhoz, vagy a 60-as Hét mesterlövésztől.
A fasorban sincs, mondanivaló nélkül, ócska klisékkel.

IMYke2.0.0.0
Annyira azé' nem szar ez... :)

LasDen
http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news/studio-lets-four-year-old-write-blockbuster-makes-115-million-loss-a7330116.html
"Paramount made the rather strange decision... letting former studio president Adam Goodman's four-year-old son develop the premise for its next major blockbuster; what he came up with was Monster Trucks, a movie which revolves around the conceit that monster trucks actually have real monsters in them."

//www.youtube.com/embed/wQGawWqJdfs

És csodálkoznak, hogy miért van ilyen szarban a Paramount...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.09.26. 20:55:24

Bokafix2
ARQ (2016)

A Netflix időmanipulációs filmjéről van szó, és elég jól nyomták... fenn tudja tartani a feszültséget végig, és nem lehet előre kitalálni a végét... gyakorlatilag egy Holnap határa a film, vagyis ugyanaz a koncepció, csak itt sokkal kevesebből oldották meg a költségvetést, de ez nem rontja a színvonalat, maximum nem kapunk látványos robbanásokat, meg részletes pofázmányú cgi szörnyeket. Viszont a történet remek, és sok meglepetést is tartogat.

7/10

CalebJoe
Én is kb. olyan 6-6.5/10-re értékeltem a filmet, hiányzott már egy ilyen zombitömeges cucc, plusz a kis ázsiai feeling.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.09.25. 01:45:23
LasDen
Börtönvonat Zombielandre aka Train to Busan

Nem lesz a műfaj alapvetése, de egy újabb jó minőségű zombi-film. Minimális vagy nulla, amit a film hozzá tesz a műfajhoz és a meglévő elemeket használja, viszont azt nem rosszul. A felállás is átlagos. Hőseink a busani vonattal indultak el, mikor kitört a vírus. Persze 1 fertőzöttel a vonaton, hogy jobb legyen a móka. És akkor prószálnak túlélni. Van itt minden, aminek lennie kell. Seggfej főhős. Szimpatikus tag, terhes nő, kisgyerek, csótány stb. Szokásos ensemble. Szokásos helyzetekkel, mint sok rohanás, barrikádolás, torlaszolás, közben megharapják, sírás, csótánykodás. Minden, amit már láttál egy zombi filmben. De működik. A film izgalmas és érdekes a maga módján. A karakterek jók. Aki szereti a stílust annak bejön majd ez is.

6/10
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.09.24. 21:31:20

Bokafix2
Még a viccesnek szánt dialógusok is kínosan szarok voltak... azok a dumák miközben harcoltak a szellemekkel... én szégyenkeztem a film helyett... Melissa McCharty-nál meg nem tudom hogy a szinkron volt a tökfacsaróbb, vagy maga Melissa.

Kandurex
Ghostbusters (2016)

Úgy áltam hozzá, hogy szar lesz és akkor majd pozitívan csalódok, vagy legalább közömbös érzésekkel állok fel....

...nem, ez szar.

2/10
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.09.24. 01:09:07

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

A hét mesterlövész

Nekem ez nehezen csúszott le. Próbáltam nem hasonlítani az elődökhöz, de akárhonnan nézem : Nem tetszett!

4/10

Xbox Live : KutyaKiki PSN : KikiKutya

Főleg hogy a Hidra éppen egy biofegyvert lopott el ami, csont nélkül sikerült volna ha hőseink nincsenek ott.
LasDen
//www.youtube.com/embed/9tYclCRX-kM

Olyan elv alapján lehetett ellenezni a Sokoviai Egyezmény aláírását, hogy az egészet egy hülye indokkal hozták létre.
Stark-ot kivéve, nem volt egyikük sem hibáztatható azokért a károkért vagy emberek haláláért amiket felróttak nekik és amivel próbálták magyarázni az egyezmény szükségességét.
A csapat nélkül sokkal többen haltak volna meg.

Kongy
Én csak azt nem értem, mit szakért az, aki utálja a képregényfilmeket. Lehet őket utálni, de amíg pénz van belőle (rengeteg), jönni is fognak szépen sorban. Ezt vagy szeretni lehet, vagy nem, és elfogadni, valamint nem megnézni. Ennyi.

Nekem is van jó pár ismerősöm, aki rosszul van a képregényfilmektől, nem fikázzák őket, egyszerűen csak lesz.rják. :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.09.21. 22:09:17

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Bokafix2
Akkor te valószínűleg csak a mozgóképet követed nyomon, a dialógusok felett meg simán elsiklasz... a Kapitány kifejtette hogy miért nem akarja aláírni az egyezményt, és nem akkor mikor Stark elétette a papírt meg a tollat... már jóval korábban.

Az hogy elvei vannak abból derül ki leginkább hogy nem hagyja magára a bajban a barátját... tudja hogy manipulálják és hogy nem tehet semmiről. Ha ennek tudatában Stark mellé áll és lemond Bucky védelméről az lett volna a legelvtelenebb lépés ever... vagy szerinted elvtelenségre vall ha valaki a bajban is kiáll a barátai mellett, személyes érdek nélkül? Mert ha igen akkor gondold át újra.

"A hangya azért segít Kapitány haverján akit nem is ismer, és a kapitányt se ismerni, mert egyszer bunyózott Falcon-al.Mi?"

Na ez is tipikus... csak a kapcsolódási pontra világítottam rá, erre jön a cinizmus. Nyilván nem a bunyó miatt lettek haverok, nem erről van szó, csak tudod mikor megjelenik a Vége felirat a vásznon, a film elviekben nem áll meg, hanem folytatódik tovább, és vannak történések a két rész között is, csak ezek egy holt térben zajlanak, te nem látod, hanem maximum a következő részben lesznek utalások a köztes történésekre... és erre akartam rávilágítani hogy a Hangya és Falconék között történt más is nemcsak a bunyó, csak az a két rész közé volt ékelve... ha neked nincs annyi fantáziád hogy kipótold ezeket a holt tereket a filmben és nem tudsz következtetni a köztes történésekre a következő részben látottak alapján, akkor inkább ne nézz sorozatokat mert csak egyik dilemmából a másikba fogsz esni.

Tikal
Én láttam az előző részeket, mégis gyengének gondoltam a CivWar-t, a motivációk hiánya miatt....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

extra sensory
Világos, de akkor meg nem jogos a reklamáció.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

LasDen
az átlag ember leszarja. Arra ül be, ami éppen megy a moziban...

extra sensory
Akik csak idén lesznek beengedhetők a mozitermekbe azok ne az Amerika Kapitány 3-al kezdjék a szuperhős filmek nézését... ilyen egyszerű a megoldás... vagy te az utolsó résszel kezdesz valamit ha elkezded nézni?

LasDen
igen, alapvetően úgy készülnek, hogyha beülsz az AmKap 3-ra úgy hogy nem láttad az előző két részt (ami elég fucked up imo), azért érteni fogod, amit kell. Ha nem értesz valamit, az nem azért van mert az előző 52 részből derül ki, hanem vagy elsiklottál valami felett vagy a film nem magyarázta el rendesen...

IMYke2.0.0.0
Akkor, ezek szerint, te nem értetted. <#bee1>

IMYke2.0.0.0
"ha te nem vagy képben egy adott epizód kapcsán valamiről, az ne a film hibája legyen már."

Rossz kapura célzol...

Azt hadd ne kelljen már ezeken az oldalakon - feleslegesen, a sok szagértő között -, hogy marketingből mekkora öngól tud lenni az, ha adott xyz-képregény-folytatás-sorozat-film a vásznon szembe köpi azokat, akik csak idén, jövőre, a közel jövőben lesznek csak beengedhetők a mozitermekbe...

LasDen
de érthető. Azért forgattam ki :D

IMYke2.0.0.0
Értem én, hogy ki lehet forgatni azt, amit írtam, csak elfogadni nem tudom, hogy nem volt érthető mire is gondoltam igazából...