1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    [2016] - (imdb) - "Brain On Fire" / (Lángoló agy) - 7/10
    (2017.06.18) (89 perc, amerikai) - Biography, Drama

Hősnőnk, Susannah Cahalan (Chloë Grace Moretz) a New York Post tehetséges újságírója, aki igazán felnőttként nem is olyan régen szabadult rá a világra. Stephen nevű partnerével jól elvannak, az elvált szülők pedig már rég új kapcsolatokban élnek --- a történetünk idején a lány születésnapja okán kapunk betekintést ebbe az érdekes felállásba.
    Már a szűk családi körbeni ünneplés közben is furcsa jelenségre lesz figyelmes, de nem tulajdonít túl sok jelentőséget neki. De a dolog egyre többször és megkérdőjelezhetetlenül jelzi, hogy "ő" bizony itt van...
    Susannah (magán)élete, karrierje, kapcsolata és családja kezdi sínyleni ezt a kitartó jelenséget, ami kezdi teljesen kifordítani a lányt magából.

//Megtörtént eseményen, létező személyeken alapuló történet (és ugye nem ok nélkül "biográfia", de nem száraz, hanem (ha lehet és szabad ilyet ezzel a témával kapcsolatban írni, akkor) "szórakoztató", leginkább empátiát kiváltó módon).
    A betegség, amiről a film szól, rendkívül jól álcázza magát a hétköznapokban, és valódi szakértő szükséges az időbeli felismeréséhez.
    //Chloë Grace Moretz érdekes mód még mindig kicsit "nyersnek" tűnik a szememben - olyasvalakinek, aki még mindig csak '(kis)lány az utcáról' és nem képzett színésznő. S talán ezért is kedvelem az alakításait.
    //Richard Armitage bár (sok egyéb mellett) szerepelt a "Captain America: The First Avenger " című filmben is (de azt meg én nem láttam), gyakorlatilag számomra a Hobbit-trilógia óta létezik. S így csak most láttam teljes testi valójában a képernyőn.
    //Carrie-Anne Mosst még mindig szeretjük.