[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Letters to Juliet (Levelek Júliának) 2010 IMDb
Eddig ez különösebben fel sem tűnt nekem, de úgy látszik, egy egy film hatását erősen befolyásolja, hogy a megtekintés pillanatában éppen milyen hangulatban van az ember..
Másodjára láttam a filmet, elsőre semmilyen nyomot nem hagyott bennem. Csak egy átlagos romantikus film volt és ennyi. Semmi extra.
Második megtekintésre viszont (talán csak a ma hajnali kinti gyenge áztató eső miatt) valahogy megfogott.
Napjainkban Veronában, az egykori híres Júlia erkélye alatti falon nap mint nap levelek tucatjai helyeződnek el.
Júliától várnak javaslatot, megoldást a nők szerelmi bánataikra. Júlia képviseletében pedig pár kedves hölgy megpróbál a saját, legjobb belátása alapján segíteni egy válaszlevél által.
Egy alkalommal a cserfes kis újságíró menyasszony felfedez az egyik tégla mögötti résben egy 50 éve íródott levelet.
Aztán válaszol rá..
Akit érdekel, majd megnézi, de annyit azért felfednék, hogy a tájak, amit bejárnak, valami elképesztően szépek. Cgi nélkül.
In Time (Lopott idő) 2011 IMDb
Erről meg pont az ellentettjét tudom elmondani..
Elsőre fantasztikus volt, tele jó ötletekkel és fordulatokkal. Voltak persze apróbb hibák amiket kiszúrtam, de egyáltalán nem voltak zavaróak.
Második megtekintésre viszont (talán csak amiatt, hogy tudtam előre mi fog történni, vagy talán csak nem voltam most ráhangolódva) sajnos már untatott. Olyan 20 perc után be is fejeztem..
Hasonló alapötletű film a Timer (Szerelemóra) még 2009-ből, amit viszont meg tudtam nézni többször is már azóta.