1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • BenedekFeco
    Life

Ez ütött. Nálam mondjuk alapból plusz ponttal inditanak az "űrös-idegenes" filmek. Nagyon bírom, amikor az idegen fajok nem merülnek ki annyiban, hogy "emberszabásúak" csak a fejük pl. zöld és fura homlokuk van. Igenis találjanak ki mindenféle csápos-mócsingos "csupa izom, csupa agy, csupa szem" rondaságokat, mint ahogy itt is. Azon nem kell fennakadni, hogy egy kocsonya hogyan képes kezeket törni... El kell fogadni, hogy a marsi kocsonya képes rá :-) Semmivel nem nagyobb hülyeség, mint hogy egy lény vér helyet savat hordozzon a testében.
    Nálam negatív dolgok csak a megvalósításban voltak. A súlytalanságot még mindig nem tudják 100%-osan szimulálni, néhol nagyon látszott, hogy az emberkék "hintáznak". A különböző tárgyak repkedése, pörgése azonban király volt.
    A másik a lény. Néha úgy éreztem, hogy össze-vissza változik a mérete.
    Az utsó dolog pedig a vége.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem a kiszámíthatósága, hanem maga "pókháló" a mentőkabinban. Szerintem full gagyi volt. Nem értem miért nem csináltak valami "brutálisabbat". Nem kellett volna túlragozni, csak pl amikor kinyitják az ajtót, akkor Calvin elkapja-berántja-kiugrik mittudomén :-)

A zene is jól hozta a feszültséget a jelenetek alatt.

Még több ilyet! 7/10