[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Csaba007 #96638 T2: Trainspotting 2
Nehéz egy kultfilmnek folytatást csinálni, mert nehéz elérni,hogy ne keltsen izzadság szagot, és sajnos is itt nyomokban érezhető. Jó látni a régi szereplőket, de a történet önismétlő, és sokszor lassú a történetvezetés,mintha nem lett volna elég történet,amit elmesélhetnek, és itt érződik,hogy akkor minek is csinálták meg? Volt pár vicces momentum, és egy kicsit elgondolkodtató a mögöttes tartalom,ami becsülendő,de sajnos túl van húzva,egy fél órát kivághattak volna belőle. Aki nem látta az első részt,az szerintem előtte nézze meg,mert nagyon épít az első részre,sok jelenetet bevágtak az előzményből. A szinkron elvileg változott,de én nem tartottam rossznak, de moziban eredeti hanggal,az akcentusok,adott egy plusz humort, és stílust neki,szóval nem ajánlom a szinkronos verziót. Nehéz értékelni,mert én elég feleslegesnek érzem ezt a folytatást, és ez a tipikus példája annak,hogy rosszabb szemmel nézünk az előző részre is. A Wc-s jelenet zseniális viszont! :D
7/10