1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • IMYke2.0.0.0
    [2016] - (imdb) - "Colossal" / (-) - 7/10
    (2017.06.08) (105 perc, amerikai) - Action, Comedy, Drama

A címkék ellenére én ezt fantasy-ként jellemezném.
    Meglepően komolyabb lett annál, mint amit a trailer és a környezet alapján feltételeztem - azt hittem, hogy valamiféle sci-fibe oltott love story lesz (lásd a 2016-os Passengerst) - mert manapság ezeknek a beharangozóknak nem nagyon szabad bedőlni.
    A film maga komolyabb és komorabb lett.

Dél-Korea fővárosát egy különös, sok emeletes szörnyeteg vette uralma alá, és úgy tűnik, nem egy hamar távozik onnan. Sőt, adott időpontban jelenik meg, néhány percig "tombol" a városban, és aztán eltűnik. S a viselkedése a sok ezer kilométerrel arrébb élő amerikai nő, Gloria óriási meglepetésére, a saját viselkedését tükrözi...
    Hogy miért, és mi volt a múltban, mi lesz a jelenben a feszültség forrása ill. megoldása, azt érdemes a filmből megtudni.

Szerencsére, nem volt idegesítő karakter, túlzásba vitt nyáladzás vagy más egyéb a filmben - érdekelt a konklúzió, ami végül "egyszerű, de nagyszerű" volt.