1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    Get out (2017)
    Azt a fuzfan futyulo rezangyalat! Ez nagyon ott volt a szeren! 8/10! minimum!Nem vartam tole sokat. Sooot, mar megvan jo ideje, de ugy voltam vele, hogy maaaaajd egyszer meglesem mikor nagyon unatkozom. Hat az ma volt! A bemutatot se nezzetek meg! Nekem nagyon bejott! Reg lattam mar ilyen filmet! Tomoren a lenyeg, hogy van egy feher csaj meg egy feka csavo akik kapcsolatban vannak. A csaj elviszi bemutatni a feka csavot a csaladjanak. Termeszetesen a csalad nem tud rola, hogy a csavo feka. Termeszetesen lesznek erdekes es kellemetlen jelenetek!
    Mindenkeppen megnezos! Ha lehet bemutatot ne nezzeket. Nem tudom, mit lonek le benne.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nagyon zsir volt a fordulat. En azt hittem, hogy azert megy a licitalas, hogy ki olheti meg a sracot. En meg ido elott rajottem, hogy a jol oltozott feka az a Dre volt a film elejerol. De amikor a vak csavo elkezdett magyarazkodni azonnal levagtam, hogy a favago meg a hazvezeto no a nagymama es nagypapa. JO VOLT!