[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Aftermath
kicsit szenvedos volt. Inkabb neztem volna valami mast.
Ami inkabb zavar az az, hogy a film vegen semmi kep senkirol, sem hatter sztori vagy kivel mi tortent. Miutan utanna olvastam a sztorinak -elegge hihetetlennek talaltam, hogy ket utas szallito ossze tudjon utkozni ( es megis) - akkor rajottem, hogy rengeteg dolog hibadzik a sztoriban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az orosz epitesznek ket gyereke volt. A kontroller csavonak pedig 3! Nemetorszagban tortent a dolog. Nem amerikaban. Az orosz epitesz osszesen csak ket evet ult a bortonben, nem 10et! Es igazabol a kontroller volt a hibas.
Az utkozes elharito szoftver azt mondta az egyik pilotanak hogy menjen fel, a masiknak pedig, hogy ereszkedjen le.
Sajnos a hulye kontroller raszolt az egyik pilotanak, hogy ereszkedjen le. Holott ha az utkozes elharito szoftverre halgattak volna mindketten akkor nem lett volna baleset. ( Azota ez a szoftver elsobbseget elvez a torony kontrollerekkel szemben!)
Elotte a kontrollerekre kellett hallgatni.
5/10 jo szivves.
Brain On Fire
Kicsit lassu de nezheto. 6/10
Ennek a vegen legalabb megtudni, hogy mi tortent az eset utan.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2017.06.07. 06:21:58