1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    Aftermath
    kicsit szenvedos volt. Inkabb neztem volna valami mast.
    Ami inkabb zavar az az, hogy a film vegen semmi kep senkirol, sem hatter sztori vagy kivel mi tortent. Miutan utanna olvastam a sztorinak -elegge hihetetlennek talaltam, hogy ket utas szallito ossze tudjon utkozni ( es megis) - akkor rajottem, hogy rengeteg dolog hibadzik a sztoriban.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az orosz epitesznek ket gyereke volt. A kontroller csavonak pedig 3! Nemetorszagban tortent a dolog. Nem amerikaban. Az orosz epitesz osszesen csak ket evet ult a bortonben, nem 10et! Es igazabol a kontroller volt a hibas.
    Az utkozes elharito szoftver azt mondta az egyik pilotanak hogy menjen fel, a masiknak pedig, hogy ereszkedjen le.
    Sajnos a hulye kontroller raszolt az egyik pilotanak, hogy ereszkedjen le. Holott ha az utkozes elharito szoftverre halgattak volna mindketten akkor nem lett volna baleset. ( Azota ez a szoftver elsobbseget elvez a torony kontrollerekkel szemben!)
    Elotte a kontrollerekre kellett hallgatni.

5/10 jo szivves.

Brain On Fire
    Kicsit lassu de nezheto. 6/10
    Ennek a vegen legalabb megtudni, hogy mi tortent az eset utan.
    Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2017.06.07. 06:21:58