1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • grebber
    32 éves vagyok este kimegyek a konyhába és rajtam van a para a sötétbe érted egy szaros sötét helységbe otthon a saját konyhámba. Tudod ezt fogni az agyaddal? Nos ha egy otthoni sötét konyha libabörössé tud tenni és bennem van a félsz és para 32 évesen... Akkor hidd el joggal küldöm el az anyjába azokat a filmeket amiken inkább röhögök mintsem az ijedtség fikarcnyi jele sem mutatkozzon rajtam.(Az ilyen nem horror meg thriller hanem egy kupac fos.) Aztán leszarom innentől kezdve hogy horrornak vagy thrillernek vagy akárminek becézgetik a film tipusát... nem érdekel ,mert szar 0 para
    Pont emiatt jó ezekbe a filmekbe is a jump scare mert még ha vígjáték is megy beadnak egy parás hangot majd a semmiből arcodba küldenek valamit jön az általad említett reakció aminek a sima jump nélküli filmből is kéne jönni, de helyette a szánalom jön...
    Szóval nekem magyarázhatód mi micsoda ami nem vált ki ingert az akkor se fog ha még 65 oldalt magyarázol róla..
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.05.10. 00:53:40