1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Closer (Közelebb) 2004 IMDb

Ez a film is bezsebelt egy rakat díjat, bár ezt nem tudtam még mielőtt megnéztem.
    Ugyan tudtommal nincs különdíj a legjobb magyar szinkronért, de ha lenne azt is megkapta volna tuti

A film egy szerelmi négyszöget mutat ugyan be, amiből süt a nyers szexualitás, de ezt nem képi, hanem szövegi világban adja át.
    Mind a négy mellékszereplő külön külön is megállja a helyét, de így együtt sokkal jobbak, mint vártam.

Egyedül az időrendi kesze-kuszaság törte meg a rendet (egyszer évek estek ki a történetből, máskor meg hónapok)..de összességében nem volt rossz. A tanulság belőle számomra az, hogy azt aki igazán szeret minket, kár megbántani szándékosan..mert akár örökre is leléphet..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ..nem állítom, hogy a való életben én egy szent lennék, de ha tennék is olyat amit nem kellene, inkább megtartanám magamnak ezt az infót és így nem fáj senkinek semmi. Mondjuk eddig nem tettem ilyesmit, de a jövőt még én sem ismerhetem..