Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pedig a valódi színészek közül ritkán fut be ilyen, sokkal inkább az egyedi-jóképű vagy egyedi-nem-feltétlen-jóképű arcok a híres színészek. (ritka a kivétel, de akkor meg az arcán tükröződik mégiscsak valamiféle egyediség).
ezt most bénán fogalmaztam meg, de talán érthető.
de ott van pl a hl2 főhősnője, az is nagyon eredeti volt (tudom, élő emberről mintázták).
mondjuk játékokban még ritkább ez. ott méginkább a totálsablon megy.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ha jól elszórakoztat két órát, akkor már megérte.
Mellesleg ha sikeres lesz, akkor végre jöhet a többi Warcraft film is. Hátha a Blizzard is Marvel szerűen lát neki az univerzumépítének évente egy filmmel. 😊 És aztán egy nap talán... Starcraft? Diablo?
Reménykedjünk. 😊
Szombaton megyünk megnézni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.05.26. 11:06:50
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.05.26. 10:42:51
Mondjuk a "nagyon" okos fia még nem érett be, mint színész, 5-10 év múlva megnézném merre változott.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ez érthető módon nem jött be a stúdiónak, szóval az elmúlt 20 év során hősi halált halt. 😊
Warcraftot meg majd szombaton megyünk nézni. Akkor majd kiderül. 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.05.26. 10:28:16
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha már szinte az összes mellékszereplőt előásták, Willy fiút miért nem hozták vissza? Nekem sokat dobott volna rajta.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.05.26. 10:16:54
zsibbasztóan középszerű film volt... 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A Deadpoolt imádtam, a BvS tetszett, a Polgárháborún elszórakozgattam, ezen meg... semmi. Néhány jó jelenet, karakter és ennyi. Elmondják a történetet, de nincs mesélés. Egyes karaktereknek nincs történetük, csak vannak, hogy aztán legyen +1 valaki, aki harcolhat. En Sabah Nur hatalmasabb és erősebb mindenkinél, de ez nem igazán nyilvánul meg a filmben. Nem volt hihető legyőzésének története. Viszont Quicksilver nagy jelenete jó volt. Plusz az előzőnél jobban kezelték a karakterét, így nem érződött, hogy mindent megoldhatna. Bár Sophie Turner nekem itt annyira nem tetszett, de Jean, mint karakter mutatott érdekességre utaló jegyeket. Mondjuk ez is tipikus, hogy filmekben Jean csak egy módon érdekes a készítőknek.
5/10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
DE az anyaűrhajó szinte egy kontinensnyi méretű és mégis majd túlélik, miközben a dinoszauruszok állítólag egy 500m átmérőjű meteortól pusztultak ki és az egész bolygón jégkorszakot idézett elő.
Megértem, hogy film és látvány, de egy halvány realitás maradjon már meg ha földi környezetben játszódik az esemény , akkor elvárnám, hogy így is viselkednének a tárgyak .
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
átestek a ló túloldalára . amit már párszor említettem a mai filmekben a CGI miatt mindenből indokolatlanul többet tesznek bele, mert csak egy CRTL+C CTRL+V az egész a gépek meg mennek pár órával többet.
Pedig a hatás kedvéért a kevesebb néha több lenne.
Az első részben is egy kicsit eltúlozták a légi csatát, de itt meg aztán végképp mindent, a gépek egymásba lógnak , irreális manőverezés egymáshoz nagyon közel , az űrhajó pattog mindenen, de nem esik szét , sőt még az űrbe is kimegy, miközben tudjuk, hogy az Columbia űrhajó darabokra esett , mert egy hungarocel szigetelés eltalálta felszállásnál.
"Independence Day: Resurgence | Extended Trailer
Published on May 23, 2016
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Miért kéne?
"Akkor ezek szerint Győzike = egy Kossuth díjas színésszel."
Ha te össze akarod mérni, csak rajta. Te dolgod.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De, mondjuk ott a Félszemű, hiába tartják nagyra mihez képest? Bridges sokkal jobb volt az új feldolgozásban.
És mielőtt rákezdenél ,hogy de nem úgy van meg régen másképp volt...vele majdnem egy korosztály és szintén westernfilmekkel lett híres Eli Wallach, na ő jó színész volt. Tudott olyan dolgokat ami ahhoz kell ,hogy valakit jó színésznek tekintsenek.
Nem arról van szó, hogy Wayne nem fontos színész. Az, és karakteres, és voltak élvezhető filmjei. Mintahogy - más is szóba hozta- Schwarzenegger, Stalone, van Damme, Chuck Norris, meghatározó karakterek, egy meghatározó műfajt hoztak létre, de attól még a színészi képességeik, nem éppen magasak.
Ha teszem azt Swarci jó színész, vagy Sly, akkor mit mondjak mondjuk Daniel Day Lewis-ra? Vagy ha Wayne jó színész akkor mi mondjuk Brando? Vagy Spencer Tracy? Fonda? És sorolhatnék neveket még. Ne már, hogy Wayne velük egy kategória.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Feltűnt hogy a hihetetlen árnyék magyar szinkronja a garfield fele pokember magyar hangja?
Mostmar tudjatok.
Dicsertessek.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.24. 23:03:24
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Kérdem még egyszer, mit bizonyít, hogy keresett színész volt akkoriban? Leírtam elsőre is, mozisztárnak tökéletes volt. Persze, hogy keresték. Népszerű volt, eladható.
Manapság Győzikéért sorban állnak a márkacégek, zenei kiadók, média platformok. Miért? Olyan jó? Nem, eladható.
Hollywood 60 éve is biznisz volt...
Ahogy nekem egyik kedvenc színész Arnold Swarzenegger, és Bruce Willis és társaik (!) a 80-90-es évek filmjei alapján, és számomra ők nem szar színészek, úgy egy Alkonyaton szocializálódott tini (nem, nem te) vélhetően sugárban hányna egy-egy 80-90-es filmtől.
Változnak a korok, a színészek, azok elvárt kvalitásai, és értelemszerűen a nézők és azok igényei is.
Manapság már "hulladék" az az akciófilm a nézők szemében, amiben nincs tökéletesszerű CGI = nagyok elvárások, az egyre javzló vizuális kiszolgálás miatt.
Csak ugye fogynak és fogynak a jó színészek.
70+ film.
Amúgy meg egy rövid biográfia.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Mintha valaki egy Leone westernt hasonlítana egy gagyi John Wayne-féléhez. 😊