[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Csaba007 #96179 Miért pont ő? (2016)
Semmi bajom James Franco-val, bár a filmjei elég hullámzóak,sőt, inkább ritkán van jó filmje. Teljesen jól indult a film, még hébe-hóba poén is volt benne, Franco karaktere úgy magában poénos, de igazából nem sokáig tartott. Úgy fél óra után kezdett ellaposodni, és onnantól már semmi vicces sem volt benne.Bryan Cranston meg..hát bárki eljátszhatta volna helyette,nagyon semmilyen volt.Igazából közepes, vagy kicsit rosszabb.
4/10
Tapló Télapó 2 (2016)
Ez minden szemszögből borzasztó volt szerintem, egy teljesen felesleges folytatás, mindenkin látszik,hogy a pénzért csinálta. Semmi poén, erőltetett káromkodások. Christina Hendricks miatt adok rá egy 3-est, bár lehet túlzok.
3/10
Hivatali karácsony (2016)
Nah még egy újabb vígjáték vagyis hát annak próbálták eladni. Néztem néztem...megjelennek a szokásos vígjátékokban szereplő b-kategóriás színészek,beszélgetnek,beszélgetnek,káromkodnak,semmi poén,de semmi,már ásítozok. Jennifer Aniston kereshetne már magának egy új managert,mert szép még mindig, de mit is keres itt?! jah... szerintem ő volt a húzó név. Ez is rossz volt, egy unalmas, kicsit sem poénos izé. Tényleg ennyire nehéz egy jó vígjátékot csinálni?!
2/10