1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Riddick (2013) IMDb

Eleinte egy poszt-apokaliptikus érzetem volt. Tiszta Mad Max feeling, bár itt a kietlen sziklás környezet egy idegen bolygón van..
    Aztán jött a kutyaféleség társaságnak. Majd megjöttek a "barátok" is, akik csak a javát akarják hősünknek..
    Végül is ahogy egyre beljebb jutottam a történetben, annál jobban kezdtem élvezni a dolgot.
    Talán mégiscsak szánok rá némi időt, hogy megnézzem a két előzményfilmet is a
    22 évente sötétséget (2000) és a sötétség krónikáját (2004)..

Valahogy ezek eddig kimaradtak a repertoáromból..

My Life in Ruins (Görögbe fogadva) 2009 IMDb

Georgia egy görög származású idegenvezető, aki csak beugrott erre az állásra. Ezen utolsó útján elhatározza, hogy befejezi ezt a hivatást.
    Aztán megismeri jobban a kis csoportot. Kiderül, hogy annyira nem is rossz emberek ezek, mint ahogy elsőre feltételezte..
    És az is kiderül, hogy a csoport szőrös bunkó buszsofőrje, valójában a nagy ő..

Kedvenc jelenetem..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ..amikor Irv félrehúzódik a csapattól akik a tábortűz körül beszélgetnek, majd egyszer csak feltűnik mellette a volt felesége. Gyengéden megfogják egymás kezét és megsúgják egymásnak mennyire is hiányzott a másikuk. Itt már sejtettem, hogy Irv a másvilágra távozott pár pillanatra...kár hogy újraélesztették?
    Emberként erre a helyes válasz az lenne: nem! Éljen minden ember ameddig csak teheti...
    De szerelmes emberként viszont az a véleményem: a boldogság mindennél fontosabb..
    A saját sorsáról ha teheti, döntsön csak mindenki saját maga..

Egynek elment ez is, de azért voltak benne megmosolyogtató pillanatok is..