Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt pár jó poén, az akciók jók voltak, az r-rated előnyéül szolgált, a Gina Carano fétisem is ki lett elégítve, de maga a deadpool karakter engem sokszor idegesített. Nem a film hibája, engem valahogy irritál, ha valaki megállás nélkül pofázik feleslegesen. Meg ez a "minden második jelenetben kiszólok a közönségnek, vagy kiparodizálok valamit" is sok volt nekem (tudom, ilyen a képregényben is, stb).
Viszont Reynoldsnak jár a gratuláció, hogy a semmiből összehozta ezt a filmet, és hatalmas sikere lett.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
#93442: Mivel a The Dent írtad, láttad a legjobbat. Most nem otthon vagyok, de majd gondolkozok ilyeneken, asszem van még egy kettő.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Segítségeteket kérném, mostanában rákattantam a különböző found footage filmekre.
Ezek között volt kettő, Unfriended (2014), és The Den (2013) címmel.
Tudtok hasonló filmekről, ahol a cselekmény nagyrészt számítógép, telefon stb... beszélgetéseken keresztül zajlik?
Nem gondolnám, hogy sok ilyen van, de hátha valaki tud segíteni 😊
Előre is köszi
Nem voltam elájulva tőle. Akik látták az előző részeket azoknak érdemes megnézni de amúgy semmi extra.
6/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
(2016.05.15) (133 perc, kínai)
A kínai verzió...
Nem bírták ki, és odaszúrtak a kisebb országnak a botoxszal.
Szépen követték a koreait, a szereplőket is igyekeztek a lehető leghűebben másolni, itt-ott még meg is fejelték pár dologgal (jobb volt a bevezető a digitális trükkökkel, és a mahjong sem maradhatott ki).
Ami kellemes meglepetés volt: visszakacsintás az eredeti filmre és színésznőre a buszmegálló reklámban.
A dalok nem voltak jók, poénok alig voltak (az elején próbálkoztak, utána abbamaradt), a nagyi gondolatait egyáltalán nem hallottuk (ez hatalmas baklövés volt, elveszett az egésznek a sava-borsa) és - bár meg kell hagyni, a főszereplőnk csinosabb volt, mint az eredeti verzióban - a hősnőnk nem tudta hozni a "fiatal testben idős lélek" kombót. Énekelni viszont szintúgy tud.
Megmosolyogtató volt az is, hogy lepukkant helyről sugározták a műsort, és később még jobban lepukkant, olcsó helyen szólt a koncert (ráadásul, a helyi "tomboló" közönség úgy mulatott, vonatozott, és indián táncot járt, mintha ismerték volna a dalt - holott, vadonatúj szerzemény volt. Talán mindegy is volt nekik, csak feszüljenek a húrok, és szóljon valami hang is mellé).
Az eredeti jobban ütött.
//Ja, és az eredetiben és a kínaiban is jól nézett ki az asszisztensnő 😊
//Yang Zishan amúgy már foglalt.
//S egy montázs a két filmről, röviden:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ez a folyamat egy eszköz a filmben, hogy a főhős elérje a célját. Életének sok sikertelen elágazása helyett visszatérhet a kezdetekhez.
Kép:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
imdb-n nézd meg a trailert (angol feliratos) 😊
A kínaiak 2015-ben megcsinálták a sajátjukat belőle. Sajnos, azt még nem tudtam beszerezni. Ha sikerül, akkor arról is írok.
Ráadásul, rossz az imdb link és a cím: (imdb) "Su-sang-han geu-nyeo"
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.15. 17:35:37
(2016.05.15) (125 perc, dél-koreai)
Oh Mal-Soon egy 74 éves nagyi, aki egy napon szomorúan veszi tudomásul, hogy csak teher a családja nyakán - tanácsaival, modorával beteggé tette a menyét, közben unokáit és professzor fiát folyton pesztrálja.
Ahogy keserűen, elhagyatottan Szöul utcáit járja, rábukkan az Örök Ifjúság Fotóstúdióra. Úgy gondolja, hogy mikor halott testére találnak majd, annak a lehető legjobb formában kell lennie, hogy a családja méltó módon búcsúztathassa majd a szertartáson.
A fotós tanácsára szépen kisminkeli magát (fiatalon sosem tette), csinosan leül a székbe és a vaku villan.
A villanással egyúttal az élete is megváltozik: a Sors fintora/áldása, hogy a teste hirtelen 20 évessé válik.
S ez bizony fura, kínos és humoros fordulatokat hoz az életébe... mert mindeközben a jelleme mit sem változott.
Sim Eun-kyeong egyszerűen fenomenálisan hozta a fiatal testben idő lelket. Ha vigyorgás nélkül kibírod, akkor valami nem stimmel nálad 😊
//39 perctől a zeneszámot (Raindrop) erősen ajánlom. Ráadásul, nem tátika, valóban a színésznő énekel (minden dalt).
//Sim Eun-kyeong:
Érdekesség, hogy a színésznő 2014-ben valóban kerek 20 éves volt (1994.05.31).
In the 2014 comedy Miss Granny, Shim played a woman in her 70s who miraculously finds herself back in her 20-year-old body. She said, "This film is quite close to my heart as it is the first film for me to star in not as a child actor, but as full-fledged actress."
With 8.65 million admissions, its box office success surpassed Sunny's, proving Shim's ability to carry a film. She also won Best Actress at the Chunsa Film Art Awards, the Baeksang Arts Awards, the Director's Cut Awards, and the Buil Film Awards.
Jim szerk: kicseréltem a linket és címet.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.05.15. 17:46:59
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Én lazán tudnék enni ha közben odaszarnának mellém vagy agyontrancsir belezős horror mellett is.
Szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
Next PC upgrade: 2022
Ez rohadtul gusztustalan és nyálkás volt... egy fiatal hölgy rovarrá válását követhetjük nyomon... hasonlít a Légyhez, csak kicsit jobb a technika. Ugye ez értelemszerű, hisz A légy az nyolcvanas évek. (enni nem érdemes közbe)
6/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.05.15. 13:21:13
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Miért élt ilyen sokáig, miért nem kapott olyan halhatatlan életet, mint akkor mindenki más?
Hova lett mindenki az életéből?
Mi volt a végén a visszafelé menő idő?
Visszaemlékezés egy életútra és annak elágazásaira és az "akár így is történhetett volna"-szerűségekre (nem véletlenül vannak kifejtve ezek a szálak), és tettekre. Ráadásul, egy olyan közegben, ahol már olyanokat nem csinálnak az emberek, mint amiket ő tett.
Me IQ has fallen 3/10
Azt olvastam ott, ahonnan letöltöttem, hogy a film feléig totál káosz, aztán helyére kerül minden és hű meg ha! Hát én becsülettel végignéztem az egészet, még a depis anya full gáz táncolós performanszát se tekertem el (pedig ahhoz már kedvem lett volna), de fogalmam sincs, hogy ez a film mi volt...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
fantasztikus
A 3D 3D volt és nem belemegy az szemedbe debilségek. Ott ahol kellett ott volt és jó volt, egy másodpercig sem túllőve vagy hatásvadászkodva.
Látvány elképesztő, az összes állat megszólal annyira élethűek, a környezet detto.
Ami a lényeg hogy nem lett gyerekmese szint, de nem is lett a másik véglet. Képi világ ahol kell ott sötét, sejtelmes, máskor színes szagos. Mint ahogy szövegek és a poénok sincsenek túltolva és sehol semmi debilség. Igényes, szórakoztató de ahol kell ott gonosz.
Mindenkép meg kell néznem eredeti nyelven is ( Bill Murray, Scarlett Johansson stb... )
Még ilyen újrafeldolgozásokat kérek!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"<2 óra 5 perc 40 mp-től: Pavane OP.50 (Gabriel Fauré) c. dal!!!>2 óra 5 perc 40 mp-től: Pavane OP.50 (Gabriel Fauré) c. dal!!!>
Fenomenális film volt. Nincs mese."
Előzetes alapján kiképzés szerű filmet vártam,korrupt zsaruk stb.. Sajnos nagyon közepes lett a film.
5/10
jó volt, felnőttek az ilyen komolyabb dolgokhoz is, jó felvezetés lesz a későbbiekhez. azért volt pár logikai buktató, amit feláldoztak a történetmesélés oltárán (pl. vasemberre ráesik pár autó és magatehetetlenné válik kiesve a harcból- sajnos már tudjuk, hogy a régi vaspáncéljai is miket bírtak ki)
jó kis oldschool scifi. színészek közepesek, sokszor erőltetett, de azért nem rossz. a vége meg király 😊
donnie darko
ezt jó régen láttam, megnéztem újra. zavaros, béna sztori, de jó színészek, meg van hangulata, szóval egész jó.
Jól indult, második felében leült kicsit de még így is tetszett.
"Custom Car Creations: Brothers Build Incredible Replica Movie Cars
A kedvenc zenei stílusomban is mutatok neked tucatnyi hulladékot - a saját szubjektív megítélésem által szűrve, értelemszerűen.
Itt találsz pár hulladékot. Pedig szeretem a trance-t.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Nem tudom melyik az a két trailer, megnéztem most párat, de semmi érdekes...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egyébként szerintem maga a trailer is borzasztóan gyenge.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.05.12. 17:21:40
Legjobb comment a videó alatt: "I hope there's no glitches" <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.05.12. 16:56:43
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''